Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1391/2044 anonim ***** válasza:
98%

1390.

Oda is költözött volna ha rajta múlik, akkor min csodálkozunk?😂

2023. dec. 1. 22:21
 1392/2044 anonim ***** válasza:
96%
Utolsó : ez volt már akkor is az év vicce. Kicsit lassú barátunk felfogása, ezért van csendben most, tudjátok, próbálja felfogani mi is van. Ja, hogy kB 1000 embernek igaza lett? Persze. Meg számoljuk a személyes ellenzőket, akik szembe köpték ezelőtt is emiatt a tini szerelem miatt. Még hiszi, hogy van folytatás, de mi megint szólunk, hogy nincs. Zárd le, lépj tovább, javulj meg stb.
2023. dec. 1. 22:34
 1393/2044 A kérdező kommentje:
Van neki egy jó barátnője, aki most teletömi azzal, hogy neki jobb nélkülem és nagyon ügyesen csinálja, mert a közösségi médiában ma estére már kitett egy összetört szívet a képe mellé. Ez a barátnő most a lelki társa, egész nap csetelnek, nagyon megértő és ő volt az, aki mondta, hogy mondja el az anyjának. Ő tömi tele a fejét, hogy én rossz vagyok, jobb neki sőt a családomnak is nélkülem. A barátnőm meg mint látjuk, issza szavait.
2023. dec. 1. 22:50
 1394/2044 anonim ***** válasza:
97%
És a barátnőnek igaza is van. Vége van, hagyd békén a lányt.
2023. dec. 1. 22:54
 1395/2044 anonim ***** válasza:
98%
Na ez lehet az a barátnő, akinek a töke kivolt már a kérdezővel és végre elmondhatja, amit eddig is gondolt. Nagyon helyes. Jó, hogy van mellette egy jó barát és az anyukája is, te viszont nagyon megszivtad.
2023. dec. 1. 23:03
 1396/2044 anonim ***** válasza:
96%

#1393:

Jó fej lehet a barátnője. Amúgy mi zavar abban, amit rólad mond? Tökéletesen igaza van. Mi is ezt írjuk hetek óta. Lehet, hogy a csaj is szokott gyakorizni. 🤔

2023. dec. 1. 23:58
 1397/2044 anonim ***** válasza:
97%

Vagy a barátnő is ugyanúgy utálja a kérdezőt, mint az összes ismerőse, barátja, volt barátja, családtagja.

Nem azért, mert olyan okosnak hiszem magam, de örülök, hogy igazam lett. Szinte nem volt itt olyan, aki sok időt adott volna ennek a kapcsolatnak. Most hallgatjuk majd, hogy szegény kérdező, jaj hogy meghasad a szíve stb. Jövő héten, amikor a lány végleg kiadja az útját, nem tudom mihez fog kezdeni, azért remélem nem ugrik egy vonat alá, ahogy itt olvashattuk egy korábbi kommentben, hogy valakivel ez történt.

2023. dec. 2. 00:04
 1398/2044 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, te honnan tudod, hogy mit mond az a barátnő? Hogy egész nap csetelnek?
2023. dec. 2. 05:44
 1399/2044 hisztynka ***** válasza:
96%

Onnan tudja, hogy el hozzáfér az exbarátnője beszélgetéseihez.

Ide is többször bemásolta, mindig ott rendőrködik, hogy kivel mit beszélget a lány.

Szánalmas!!!

2023. dec. 2. 06:25
 1400/2044 anonim ***** válasza:
77%
De hogy fér hozzá? Nem hekker vagy technológiai zseni.
2023. dec. 2. 06:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!