Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Ha tényleg azokat írta a kiscsaj, amit ide a kérdező bemásolgatott, akkor egyértelműen várható volt, hogy szakítani fog. Pont az jött le belőle, hogy ráébredt, hogy a szerelem érzése önmagában nem elég, és csak szenved meg boldogtalan egy arra méltatlan mellett.
Most kicsit kibőgi magát, kipanaszkodja magát a barátnőknek, aztán Szilveszterre összeszed valami hancúrkandúrt, hogy legyen kivel bulizni.
A kérdező meg így járt. Mondjuk én a karácsony utáni időszakra tippeltem, amikor szakítani fog a kiscsaj. De volt annyi esze (anyukának), hogy egy ilyen feszültségekkel teli szituációt kihagyjon inkább.
Te vallami valláskárosult, mesékben élő ember vagy? Csoda....🤣
Figyu, szerinted mire vár a kérdező? Hát nem a felesége visszaszerzése a célja, ebben biztos lehetsz. A fiatal kis pina tovább kefélése a célja továbbra is különösebb erőfeszítés nélkül, mivel a felesége nem nyújt már neki fiatal testet. És esze ágában sincs újra a gyerekeivel élni, ahol ő mint harmadik gyerek nem kizárólagos elsőbbséget élvezett mindenben. A feleségét teljesen megunta, testileg lelkileg egyaránt. Nem tudom te milyen sztorit olvastál itt, hogy nem sikerült értelmezned eddig.
Szerintem ha nem teljesen lábtörlő a felesége, akkor ez a vonat már elment. Olyanokat mondott és tett az elmúlt időszakban, ami már önmagában, egyébként válóok lenne. A feleség is rájött, hogy jobb neki egyedül, kevesebb a házimunka meg a veszekedés. Legutóbb ő erőltette a válást.
Ezen kívül sincs értelme békülni. Lehet, hogy most a nagy karácsonyi hangulatban egymás nyakába borulnak, közös gyerekek, sok év emlékei, stb. Aztán kezdődne a féltékenykedés, egymás fejéhez vágják ami az elmúlt hónapokban történt, stb. Gyorsan rájönnek, hogy ez a házasság sose lesz olyan, mint a megcsalás előtt. Pont az veszett el, ami addig összetartotta. Aztán legkésőbb pár hónappal később beadja a válást a felesége.
Akkor már egyszerűbb kihagyni ezt a közjátékot, és innen folytatni, válással.
Én sem tartom teljesen kizártnak, hogy a lány visszamegy, de inkább azt gondolom, hogy nem. Kiismerte ebben a pár hónapban a kérdezőt éjs nem tetszett neki, amit látott. Hogy jó vagy rossz ember a lány, én most nem tudom eldönteni. Valahol ő is áldozat, ha tényleg nem tudta, hogy van család. De bűnös, hogy nem lépett akkor ki, amikor megtudta.
A kérdező szánalmas, de ezt tudtuk eddig is. Csinálja a cirkuszt a lány anyja előtt is, aztán végül csak elkapták a grabancát. Mind előre megmondtuk. Azt is, hogy a lány családja tuti nem bírja az arcod, azt is, hogy karácsonyra ki fog dobni. Ennyi ember nem téved. Egyre se hallgattál, akkor pedig nem ért volna váratlanul.
Mi a jó, ami történt? A lány dobott, ne, vagytok egy pár.
Kezdesz átmenni zaklatóba. Nem követtem őket, a pláza a suli mellett van. De igen, követted őket, utánuk mentél a plázába. Nagyon gáz
Azt kéne felfognod, hogy ha nem akar veled beszélni, akkor nem kell veled beszélnie. Nincs olyan, hogy mindenféleképpen meg akarod vele beszélni. Ha ő nem akarja, és te erőlteted, az már zaklatás. Az anyja figyelni fog, és simán rád hívhatja a rendőrt, én meg is tenném.
Azt mondta időre van szüksége, ne keresd, majd ő keresni fog. Hát tartsd tiszteletben amit kért, és ne keresd. Ne zaklasd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!