Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Szerintem a kislány unja, hogy az élete abból áll, hogy vagy az autóban csövel vagy a mamánál takarít. Az asszony tényleg jól járt, mert ez az életképtelen majom most ha a lány nem lenne, a feleségét cipelné anyuhoz, hogy helyette csinálja a munkát. De legalább az asszony megúszta, de a kislány nem élvezi a dolgot.
Amúgy azt gondolom, az álprofillal beszélget vele. Valahogy meggyőzte butuskát, hogy ő tényleg nem ő és szerintem innen a sok bizalmas infó
Mi a véleményetek?
"A végén. Addig bírtam..:(((
Különösebben komoly gond nem lett,de lattam hogy nem igazán tetszik neki es rosszul esik neki vmilyen szinten h elmondtam. De azt gondolom ha nem mondom el mibant akkor a változásra se adok eselyt.
Nem számít a betegség akkor,ha tényleg orombol van velem es tényleg nem csak kihasznál,mert azt mondom gyógyszer es jobb lesz. Nyilván megterhelő de a szeretet es az együtt töltött idő meg igyis értékesebb. Ha csúnyán viselkedik akkor viszont nem szívesen. :( es nyilván felmerül a kihasznalas:(("
#1344: Tök mindegy, mit gondolunk, Te mégy a saját fejed után.
Voltál valaha IQ teszten? Lehet, hogy kellene.
( lebuksz az idézetekkel, és úgy kivág, mint a macskát szarni- még a karácsonyi hideget se éritek meg együtt.)
Az, hogy esetleg a lány ejti kérdezőnket csupán a józan ész következménye, nem azé, hogy a sztori kitalált.
A kérdező úgy ír nekünk, ahogy érez. Az ő világában minden szép a lánnyal, ez az igazi neki, blabla.
A lányt nem hallottuk, nem tudjuk mit gondol közben, jó - e neki ez az élet stb.
Viszont tudjuk, hogy csinos, fiatal, sportos. Nyilván sok fiú meg is nézi. Ha a kérdező nem akarja elveszíteni, nem szabad hagyni, hogy féltékeny legyen. Mert elűzi a lányt. Meg kell bízni benne kérdező, hogy ő is szeret és jó lesz nektek együtt. Ha néha úgy látod más fiúkkal beszél, együtt írnak házit, akkor sem szabad megenni reggelire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!