Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1341/2044 A kérdező kommentje:
Én nem most lettem féltékeny, mindig az voltam.
2023. nov. 28. 12:56
 1342/2044 Grizesteszta ***** válasza:
97%
Pont olyan monomániás vagy, mint ő, de aljasabb: hogyan képzeled, hogy - kapcsolatotok jövőjét tekintve- mindegy, hogy hogyan jutott a birtokodba a levelezése? Az, hogy szimatolsz utána, már maga ok- és releváns, erős ok- a kirúgásodra.
2023. nov. 28. 12:57
 1343/2044 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem a kislány unja, hogy az élete abból áll, hogy vagy az autóban csövel vagy a mamánál takarít. Az asszony tényleg jól járt, mert ez az életképtelen majom most ha a lány nem lenne, a feleségét cipelné anyuhoz, hogy helyette csinálja a munkát. De legalább az asszony megúszta, de a kislány nem élvezi a dolgot.

Amúgy azt gondolom, az álprofillal beszélget vele. Valahogy meggyőzte butuskát, hogy ő tényleg nem ő és szerintem innen a sok bizalmas infó

2023. nov. 28. 13:03
 1344/2044 A kérdező kommentje:

Mi a véleményetek?

"A végén. Addig bírtam..:(((

Különösebben komoly gond nem lett,de lattam hogy nem igazán tetszik neki es rosszul esik neki vmilyen szinten h elmondtam. De azt gondolom ha nem mondom el mibant akkor a változásra se adok eselyt.

Nem számít a betegség akkor,ha tényleg orombol van velem es tényleg nem csak kihasznál,mert azt mondom gyógyszer es jobb lesz. Nyilván megterhelő de a szeretet es az együtt töltött idő meg igyis értékesebb. Ha csúnyán viselkedik akkor viszont nem szívesen. :( es nyilván felmerül a kihasznalas:(("

2023. nov. 28. 18:54
 1345/2044 Grizesteszta ***** válasza:
97%

#1344: Tök mindegy, mit gondolunk, Te mégy a saját fejed után.

Voltál valaha IQ teszten? Lehet, hogy kellene.

( lebuksz az idézetekkel, és úgy kivág, mint a macskát szarni- még a karácsonyi hideget se éritek meg együtt.)

2023. nov. 28. 18:59
 1346/2044 anonim ***** válasza:
96%
Azt gondolom, hogy ha tiszta lelkiismerettel akarna rendelkezni kilép a drámából. Aztán a kérdező majd tesz, amit tesz. De ő táplálja a drámát, ami nekem például ha már így kérdezted, nem szimpatikus.
2023. nov. 28. 19:06
 1347/2044 anonim ***** válasza:
70%
Te az a típus vagy aki majd totál átmegy őrültbe és amikor a kiscsaj el akar hagyni te elteszed láb alól. De kívánom mindenki érdekébe, hogy ne legyen igazam.
2023. nov. 28. 22:35
 1348/2044 anonim ***** válasza:
70%

Az, hogy esetleg a lány ejti kérdezőnket csupán a józan ész következménye, nem azé, hogy a sztori kitalált.

A kérdező úgy ír nekünk, ahogy érez. Az ő világában minden szép a lánnyal, ez az igazi neki, blabla.

A lányt nem hallottuk, nem tudjuk mit gondol közben, jó - e neki ez az élet stb.

Viszont tudjuk, hogy csinos, fiatal, sportos. Nyilván sok fiú meg is nézi. Ha a kérdező nem akarja elveszíteni, nem szabad hagyni, hogy féltékeny legyen. Mert elűzi a lányt. Meg kell bízni benne kérdező, hogy ő is szeret és jó lesz nektek együtt. Ha néha úgy látod más fiúkkal beszél, együtt írnak házit, akkor sem szabad megenni reggelire.

2023. nov. 30. 08:12
 1349/2044 A kérdező kommentje:
Hosszú hét van mögöttem. Volt benne jó és rossz is. Újra dobott, de most nem úgy, mint múltkor. Szépen leírta, hogy mi a gondja és nem akarja folytatni. Egy hosszú nap után most az lett a vége, hogy szünetet tartunk. Ő szakítani akart. A suli előtt vártam, de elkerült direkt. Mondtam, hogy jöjjön ide és beszéljük meg. Az anyjával találkozott amúgy. Szóval nem akart beszélni, így végül az lett, hogy elmentek egy plázába és én is utánuk mentem. Nem követtem őket, a pláza a suli mellett van. Szóval ott már rám küldte az anyját, aki kiosztott. Hogy családos ember vagyok és mégis én féltékenykedem és hagyjam békén a lányát. Azt kérte, hogy ne keressem a lányát, majd beszélünk, ha ő akar. Beszéltem a barátnőmmel is, kulturáltan köszöntünk el. Ő ugyanezt mondta, hogy határozatlan idejű szünet kell neki és majd keres, de ne zaklassam addig. Ő most azt mondja, hogy mi jelenleg nem vagyunk egy pár, míg a szünet tart. De holnap dolgozom és elkerülhetetlen lesz majd a találkozás. Hát itt tartunk. Nincs vége, de szüksége van egy kis időre.
2023. nov. 30. 20:10
 1350/2044 anonim ***** válasza:
98%
De, vége van. Jó lenne, ha ezt megértenéd már.
2023. nov. 30. 20:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!