Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1331/2044 anonim ***** válasza:
97%
És te honnan szeded ezeket az üzeneteket?
2023. nov. 28. 10:16
 1332/2044 A kérdező kommentje:
Megvannak a forrásaim 😂 nem érzem, nem értem, hogy miért lenne ez dráma, nem lehet őszinte?
2023. nov. 28. 10:19
 1333/2044 anonim ***** válasza:
94%
Egyre jobb ez a sztori.
2023. nov. 28. 10:37
 1334/2044 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem jó. Mármint semmi sem jó. Szerinte én állandóan féltékeny vagyok, szerintem jogosan azok után, hogy most akart kidobni. Tegnap is kitett egy videót két fiú osztálytársával, nem szeretem, hogy edzős suliba jár és magát mutogatja más fiúknak.
2023. nov. 28. 11:41
 1335/2044 anonim ***** válasza:
97%
Hát pedig szokj hozzá a gondolathoz, hogy egy fiatal sráccal fog végül összejönni... vagy marad a papáknál, de okulva belőled, pénzesebbekkel. Te jöttél össze egy fiatal lánnyal, aki nyilván kapós, most meg bezárnád otthonra, hogy csak a tiéd legyen? Azt nem teszed hozzá, hogy "drágaszág"? :D Nem kicsit fogsz átmenni full pszichopatába, már most birtokló, beteg agyad van...
2023. nov. 28. 11:49
 1336/2044 A kérdező kommentje:

Ez az utolsó azért vicces, mert pont szoktam viccesen drágaszágnak 😂 de ez poén és nem valami hátsó szándék vezérel.

Nem akarnám bezárni. Ő azt mondja, hogy senkit sem akar helyettem és nem keres mást.

2023. nov. 28. 11:56
 1337/2044 Grizesteszta ***** válasza:
97%
1336: Van ezen az oldalon egy másik bolond is, őt már elhagyta a felesége és boldogan él mással, de az elhagyott férj itt őrjöng hetek óta, bár még messze van a 1300 hozzászólástól.... Azért jutott eszembe, mert Te is olyan leszel... Szerintem rémisztő, hogy 'megvannak a forrásaid' mert neked egy normális forrásod lehet, az, ha a lány megmutatja az üziket. Ha Valahogy feltöröd a cuccait, vagy közös ismi mutatja meg, stb. az mind-mind beteges is és aljas is... Ezek azok a dolgok, amik már most is betegesek, plusz azt mondja/írja, hogy szeret, de Te mégis féltékeny vagy. És lényegében jogosan, hiszen semmi olyat nem tudsz nyújtani, amit a lány megérdemelne és ami méltó lenne hozzá. Mondjuk ki nyíltan: Te egyrészt( emberi kvalitásaid miatt) méltatlan vagy hozzá, anyagi helyzeted miatt meg messze nem vagy ott, ahol lenned kellene, ergo: emiatt se érdemes veled lennie. És ezen a helyzeten csak Te tudnál változtatni, de nem akarsz. Akkor meg mi a lófüttynek téped magad ebben a viszonyban? Fogadd el, hogy tart ameddig tart, így is többet kaptál már, mint amit megérdemelsz, és minden jónak vége lesz egyszer... És most ugyan sunyi vagy, lusta, függő, nem túl okos, de még épelméjű. Ha azt is elveszíted, akkor mi marad neked 40 éves korodra?
2023. nov. 28. 12:40
 1338/2044 A kérdező kommentje:

Komolyan van itt egy hasonló kérdés? Megnézném.

Igen, féltékeny vagyok és nem akarom, hogy más fiúkkal legyen, szerintem ez nem bűn amúgy. Főleg nem úgy, hogy kisgatyában, topban mutogatja magát, megjegyzem a többiek rendesen jószág nadrágban edzettek.

Mindegy, hogy jutott a birtokomba, mert a cél az volt, hogy lássátok, szeret engem és mégsem ezt látjátok, ami viszont rossz.

2023. nov. 28. 12:44
 1339/2044 Grizesteszta ***** válasza:
96%

Mi azt látjuk, hogy belegárgyulsz ebbe a dologba és pont annyira nem halad előre az életed- mert semmit sem teszel azért, hogy haladjon- mint annak a másik gügyének.

Egyébként ott a sztori más, az elhagyott férj őrjöng úgy téve, mint ha nem ő lenne a férj. A tehetetlensége, értetlensége azonos a tiéddel. Megpróbálom linkelni neked.

2023. nov. 28. 12:54
 1340/2044 Grizesteszta ***** válasza:
2023. nov. 28. 12:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!