Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1371/2044 A kérdező kommentje:
Most épp nem boldog, de mindig mondta, hogy szeret. Persze ma dolgozom és bujkál előlem. Neki suliba kellett mennie, nem tudott máshogy menni. Beolvadt a tömegbe és úgy tett, mint aki ott sincs, hogy ne kelljen velem még csak köszönni se. Ő engem nem lát munka közben, de én ugye látom és most direkt jó messze megy, kapucni fel, mint aki ott sincs. Biztos ez jó módszer szerinte.
2023. dec. 1. 11:02
 1372/2044 anonim ***** válasza:
97%

Az a baj, hogy nem vagy képes felfogni vén krapek létedre, hogy a szeret az kevés egy kapcsolat fennmaradásához egyéb tényezők biztosítása nélkül. Nem mindenkinek elég anyád lakása, kanapéja, 2 hamburger, 1 mozi, meg az autóban üldögélés egy papíron még házas emberrel. Ez csak neked elég, hiszen összesen annyi igényed van, hogy legeltethesd rajta a szemed, meg időnként megkefélhesd, ha van rá lehetőség. A farkadon kívül egyebet nem nyújtasz számára és nem is akarsz a jövőben sem. Az anyja viszont tudja ezt a csajnak, és ha erről meggyőzi, akkor nem lesz több de szeret.

És nem is értem mit akartál vele megbeszélni még? Csak ülsz a seggeden tétlenül, továbbra is szórod a pénzt szerencsejátékra és még mindig beéred anyád lakásával. Elválni sem váltál el továbbra sem. Semmi fejlődést nem lát részedről ennyi idő után sem a nagy boldog jövőért. És később sem fog, mert neked ez így tökéletesen elég.

2023. dec. 1. 11:54
 1373/2044 anonim ***** válasza:
97%

Hát ha itt most tényleg vége akkor jó sok értelme volt kierőltetnie, hogy a kérdező váljon el.

Jóval korábban írta valaki, hogy csak erre az egotuningra pályázik, hát még a végén igaza is lett.

2023. dec. 1. 12:55
 1374/2044 anonim ***** válasza:
97%
Hát az, hogy bujkál és kerüli a kérdezőt, nem azt sejteti, hogy ebből lesz még valami. De várjuk csak ki a végét. Vagyis most éppen vége van, ezt már kijelenthetjük. Lesz folytatása? Nem tudjuk.
2023. dec. 1. 13:04
 1375/2044 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudta kierőltetni. Papíron még mindig nős a "hősszerelmes". És az is marad amíg az asszony nem lép, mert erre is lusta őkelme.
2023. dec. 1. 13:06
 1376/2044 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a csaj már legutóbb is komolyan mondta, hogy szakított, csak a kérdező erőltette, hogy béküljenek ki. Ezért vonta be egy barátját és az anyját, hogy segítsenek leszerelni. Érzi a kiscsaj, hogy nem olyan könnyű tőle megszabadulni. Ezért is dobta be, hogy szünet legyen. Együtt sincsenek de a szakítás sincs kimondva.
2023. dec. 1. 13:29
 1377/2044 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja, hogy mi jelenleg nem vagyunk egy pár, csak ismerősök.
2023. dec. 1. 14:33
 1378/2044 anonim ***** válasza:
97%
Szakított. Pont ezt jelenti.
2023. dec. 1. 14:40
 1379/2044 anonim ***** válasza:
97%

Ez a sztori is megmutatja, hogy a defektes agyú, perverz disznó, kapuzárásos pánikban szenvedő vén muksókkal hová is vezethet a "nagy szerelem". Érdemes lenne a tojáshéjas seggű hamvas punciknak mutogatni, hátha sikerülne némelyik kedvét elvenni egy ilyen helyzet kialakításától és körültekintéssel választanának inkább pasit. Az apakomplexusukat meg inulnának kezeltetni azonnal.Az, hogy valaki idősebb jóval, nem biztosíték arra, hogy a boldogság is velük jár.A lány szülei is vastagon hibásak abban, hogy a kislányuk ennyire ostoba libává vált.

N

2023. dec. 1. 14:42
 1380/2044 anonim ***** válasza:
97%

És ezen mit nem tudsz értelmezni? Ismerősök vagytok, nem egy párkapcsolat. Milyen nyelven mondja még, hogy az idióta sötét agyad felfogja? Kínai jó lesz?

2023. dec. 1. 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!