Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Azért apucinak is lesz majd beleszólása, hogy a kérdező ott meresztheti-e majd a seggét tartósan a lakásban. Szerintem nem fogja nagyon díjazni, hogy ez a nincstelen fasz ott élősködjön rajtuk. Hiába szeretné kérdezőnk ezt hinni.
Na de majd mindjárt írja, hogy nincsen apuci képben, csak folytatódjon az elképzelései szerint a sztorija. 🤣
Igen, van apja. Nem, nem él vele, de van az anyjának élettársa, aki olyan, mintha az apja lenne.
Igen, vannak negatív tapasztalati, mikor az apja elhagyta őket egy másik nőért. Erre célzott az egyik idézett beszélgetésben.
Gondoltam, hogy apuci nem vele él. 🤭Átlátszó a kérdező.
Na meg a nagy negatív tapasztalatot úgy kamatoztatja, hogy összeáll egy nős fazonnal ez a nem rossz kislány. 🤣🤣🤣
Mivel ahogy én mesélem, nektek hihetetlen, ezért osztottam meg tőle beszélgetés részleteket, hogy az ő szájából halljátok
"A legcsúnyább dolgot teszi meg.😞és sajnos engem is kínoz ezzel. Sajnálom a családját mert nem tehetnek semmiről,ez fix. És egy anya nem lehet rossz ember!!! Tudom hisz latom anyut….
de nekem is faj h nem vagyok vele..es h az első szerelem és ennyire peckhes..💔
Hat nagyon nehéz őszinte leszek veled:( de lehet fogalmazok úgy hogy Kur. ara 😞"
Kérdező, csak azt akarja, hogy mondogasd neki, hogy ő nem rossz ember. Mekkora drámakirálynő!
Teljesen mindegy mit mond. A lényeg, hogyan cselekszik, cselekedett.
Egy fiatal liba, akinek az okozott egonövelést, hogy otthagytad érte a családod. Minden más csak duma, mellébeszélés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!