Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1321/2044 anonim ***** válasza:
97%

Azért apucinak is lesz majd beleszólása, hogy a kérdező ott meresztheti-e majd a seggét tartósan a lakásban. Szerintem nem fogja nagyon díjazni, hogy ez a nincstelen fasz ott élősködjön rajtuk. Hiába szeretné kérdezőnk ezt hinni.

Na de majd mindjárt írja, hogy nincsen apuci képben, csak folytatódjon az elképzelései szerint a sztorija. 🤣

2023. nov. 27. 19:04
 1322/2044 anonim ***** válasza:
97%
#1320 Egyébként ebből is látszik, hogy mennyire gyerek a csaj. Egyáltalán tuti van 20 éves? Az első utcán töltött éjszaka után sírva menne haza anyunak/apunak könyörögni, hogy engedjék vissza. És ezt a szülők is pontosan tudják. Nem fenyegetőznek vele, meg ilyenek, főleg mert alapvetően is egy elég abszurd helyzet. Nagyon durva, hogy egy elvileg felnőtt embernek annyi esze sincs, hogy erre gondoljon (mármint a kérdezőt értem ezalatt)...
2023. nov. 27. 19:25
 1323/2044 A kérdező kommentje:

Igen, van apja. Nem, nem él vele, de van az anyjának élettársa, aki olyan, mintha az apja lenne.

Igen, vannak negatív tapasztalati, mikor az apja elhagyta őket egy másik nőért. Erre célzott az egyik idézett beszélgetésben.

2023. nov. 27. 21:05
 1324/2044 anonim ***** válasza:
61%

Gondoltam, hogy apuci nem vele él. 🤭Átlátszó a kérdező.

Na meg a nagy negatív tapasztalatot úgy kamatoztatja, hogy összeáll egy nős fazonnal ez a nem rossz kislány. 🤣🤣🤣

2023. nov. 28. 09:08
 1325/2044 A kérdező kommentje:
Azért, mert az apja verte, szekrénybe zárta és miatta évekig járt pszichológushoz, azért még nem jelenti azt, hogy nem szerethet engem. Rossz neki, mert látta, hogy az apja rosszul bánt az anyjával. De ő vágyik arra, hogy szeressék és úgy érzete, hogy tőlem ezt legalábbis az elején megkapta. És ezért akar velem lenni.
2023. nov. 28. 09:33
 1326/2044 A kérdező kommentje:

Mivel ahogy én mesélem, nektek hihetetlen, ezért osztottam meg tőle beszélgetés részleteket, hogy az ő szájából halljátok

"A legcsúnyább dolgot teszi meg.😞és sajnos engem is kínoz ezzel. Sajnálom a családját mert nem tehetnek semmiről,ez fix. És egy anya nem lehet rossz ember!!! Tudom hisz latom anyut….

de nekem is faj h nem vagyok vele..es h az első szerelem és ennyire peckhes..💔

Hat nagyon nehéz őszinte leszek veled:( de lehet fogalmazok úgy hogy Kur. ara 😞"

2023. nov. 28. 09:36
 1327/2044 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, csak azt akarja, hogy mondogasd neki, hogy ő nem rossz ember. Mekkora drámakirálynő!

Teljesen mindegy mit mond. A lényeg, hogyan cselekszik, cselekedett.

Egy fiatal liba, akinek az okozott egonövelést, hogy otthagytad érte a családod. Minden más csak duma, mellébeszélés.

2023. nov. 28. 09:50
 1328/2044 A kérdező kommentje:
Nekem ez amúgy nagyon rosszul esik, mert anyám szerint is csak dráma és blabla amit mond. És ti ezt mondjátok. Anyám azt mondja, csak a feleségem szeret még most is, hiába alakultak így a dolgok, és ő nem eszi meg ezt a sok kislányos sírást, neki ez csak duma. Én viszont elhiszem, mert nekem őszintének tűnik.
2023. nov. 28. 10:02
 1329/2044 A kérdező kommentje:
"Sajnos ahogy írtad is vmikor nem tudom milyen az igazi jo es az igazi szeretet igy azt hiszem ez…hiszen valamikor boldog vagyok…de mivel szeretem a rosszat mindig elasom magamba 😞"
2023. nov. 28. 10:04
 1330/2044 anonim ***** válasza:
97%
Hú de élvezi a csaj ezt a drámát.. betegek vagytok egyszerűen a végére már csak ennyi látszik...
2023. nov. 28. 10:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!