Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Közös adventi koszorú meggyújtása - az első? Tegnap megvolt?
Mennyire vallásos az ifjú hölgy? Rendben van, hogy kedvel a maga módján. De még tényleg nagyon fiatal!
Szóval kivel gyújtottad meg az adventi koszorút Kérdező? Volt feleséggel, gyerekekkel - vagy az új hölggyel?
Legvégső soron egyházi segítség szóba jöhetne. (Írtam már ilyet? Általában tanácsolni szoktam, mert mentálhigiénés segítségnek jól szokott jönni.)
Milyen felekezethez tartoztok családfa szempontjából? Itt lenne az ideje utánajárni az egésznek. Bőven, miután tényleg közeledik a karácsony.
Azért írtam ezt a Kérdezőnek, mert hátha így, ezen az úton fog megoldódni az egész élete. Lelkiismeret vizsgálat és minden a helyére kerül.
Nem tudok mindig minden vasárnap eljutni, mert másmilyen elfoglaltság jöhet a helyére. (Helyette szombat vagy péntek. Ahogy sikerül.)
Rendben van, köszönöm az 1295-ös választ.
"De a gyerekeidre meg a feleségedre irigykedsz? Akiket otthagytál a francba, mert nem nyalták elég fényesre a segged? Jézusom."
Nem csak ez volt a problémája. A fő probléma az volt, hogy a felesége nem szolgált neki 20 éves lány testtel sok év után. És ami van neki, abból is csak egyet tudott nyújtani. Aztán az is problémát okozott neki, hogy nem élhet úgy mint egy tini közel a 40-hez, mert ott a családja akik csak nyűg voltak már a nyakára.
Én úgy látom, hogy nem csak azért nem strapálja magát ezzel a lánya korú nővel egy külön életre, mert nincsen semmilyen anyagi fedezete, hanem ilyen szintű elköteleződést már nem akar újra senkivel sem.A családja is csak akadályozta a kötetlen életet, amire vágyott és ettől besokallt. Kíváncsi leszek ezt mikor vallja be. Én nem hiszem el azt, hogy együtt akarna élni ezzel a lánnyal a jövőben bármikor is. Tehát, nem igazán a pénz hiánya, életképtelensége akadálya az együttélésnek, hanem az akarat nélkülisége. Írhat itt bármit, áltathatja magát is bármivel, de minden hazugság. Neki a szabadsága legfontosabb, nem az újbóli elköteleződés. A fiatal lányból is csak a teste kell neki alkalmanként(méghogy szerelem miatt :D), mert már csak erre tud felállni a lógó virslije. Elcseszett egy fazon ez a hímnemű.
"ilyen szintű elköteleződést már nem akar újra senkivel sem"
Lehet. De szerintem inkább az van, mint egész eddigi életében: ül a seggén és várja, hogy valaki máa majd kiszolgálja, megteremti neki a kényelmes élet feltételeit, lakást vesz neki. Először az anyja szolgálta ki, aztán a felesége, most meg ugyanezt várná az új nőtől. Vagy annak a szüleitől. Vagy barkitől. De az fel se merül, hogy ő tegyen erőfeszítést. A saját szemében ő így is egy hős, amiért segített a beteg anyjanak. Hogy a tippmixről lejöjjön? Azt már nem.
Az anyjával is jó ennek a fasznak, minden ide hányt síráma ellenére, mert amíg nála lakik, addig simán tud takarózni azzal, hogy miatta nem tudnak létrehozni egy közös életet. Így egyelőre nem kell színt vallania a valódi elképzeléseiről.
Egy ideig még tudod leplezni a valóságot, de azért a végtelenségig nem fog menni kérdező! És akkor kereshetsz még egy hülye kis libát, akire a csoffadó faszod megint képes lesz megkeményedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!