Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1251/2044 A kérdező kommentje:
Elmondta, hogy szeret és nem tud elhagyni. Hogy nélkülem nem egész. Hogy valóban vannak gondjai, de a szeretet ilyen, hogy beletőrödik a sorsában. Nem teljesen örült, hogy végül kibékültünk, de tudtam, hogy élőben nem tud szakítani.
2023. nov. 24. 20:24
 1252/2044 anonim ***** válasza:
97%
Jobb vagy, mint a semmi... 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
2023. nov. 24. 20:54
 1253/2044 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom... Már több ponton is gyanús volt, hogy ez csak kitaláció, de most már erőltetett is. Muszáj volt bedobni valami csavart, hogy ébren tartsa a válaszolókat. Ráadásul ha megfigyelitek, kicsit túl hamar következett a lebukás a kamu profil után.
2023. nov. 24. 21:11
 1254/2044 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem csak ilyen béna.

De én azt mondom, tik - tak, tik-tak.

2023. nov. 24. 21:39
 1255/2044 anonim ***** válasza:
97%
Ez nagyon átlátszó a kislány részéről. Most adja az ártatlant, hogy ő a cuki kislány és a kérdező nme bánik vele jól. Nyilván egyetlen célja a válás, amit ezzel el tud ügyesen érni. Mást úgysem tud kizsarolni.
2023. nov. 25. 01:48
 1256/2044 anonim ***** válasza:
85%

Egyre jobban hajaz egy unatkozó kapuzárásos vén muksó fantáziálásàra a fiatal lányokról ez a sztori. Minden csavar úgy van alakítva, hogy igenis bebizonyosodjon mindenki számára, hogy bizony az öreg manuszok milyen ellenállhatatlannak bizonyulnak a csinos fiatal lányok körében a jó külső, pénz hiánya ellenére is. Modernkori Rómeó és Júlia történet, csak itt Rómeó már nagyon öreg Júliához képest. És itt nem lehet sehogysem negatív végkifejlet, mint az eredetinél.

Kérdezőnk teljesen hitelét vesztette ezzel csavarral. Shakespeare forog a sírjában.

2023. nov. 25. 05:50
 1257/2044 anonim ***** válasza:
9%

Jesszusom, micsoda válaszok születtek a legutóbbi kommented után Kérdező...

Na, mindegy. Majd csak megérkezik az a bizonyos privát - ha úgy érzed. (Egyfajta szociális munkaként fogom fel ezt a történetet.)

Tényleg egyfajta szerelmi drámának ígérkezik az egész. De hát még csak holnap lesz advent első vasárnapja - ha jól számolom. Még egy kicsit odébb van a szenteste. (Majd csak elérkezik az is.)

2023. nov. 25. 07:22
 1258/2044 anonim ***** válasza:
20%

Na, sikerült a szóismétlés.

Helyesbítés: újfajta szociális ágazati szak van születőben. (Internetes krízisterápia, folyamat kísérés.)

2023. nov. 25. 07:33
 1259/2044 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem kicsit hosszúra nyúlt a története, de sokszor mi is kérdeztünk tőle, mikor már napok óta nem írt és akkor azért válaszolt.

Én nem hinném, hogy ő olyan nagyszerű férfi, ahogy a kislány sem olyan nagyszerű kislány. Egyszerűen szerencsés vagy okos, hogy talált egy kicsit egyszerű, butuska lányt, aki koránál fogva befolyásolható és neki ez kapóra jött. A kislány azért nem tök hülye, de azt hiszi szerelmes és ezért még kitartó. De érzi ő is, hogy itt nem oké valami. Eddig nem nagyon tudtak találkozni, így nem is volt ideje megismerni a kérdezőt. Most ismeri ki, most derül ki, hogy neki a kérdező természete szimpatikus vagy sem.

A kérdező más kérdés. Ő eldöntötte, hogy ő nem engedi el a kislányt, mert ha elengedi, akkor egyrészt hiába volt a cirkusz, másrészt akkor egyedül marad. Sőt a fiatal test is kell neki. Nem hinném, hogy az ő korában ő képes volna változni. Ha az alap természete olyan, hogy az a lánynak nem tetszik, akkor az gyorsan ki fog derülni. Erről egyébként nem tehet, nem feltétlenül rossz ember ilyen tekintetben.

Szerintem a lány manipulálni akarta a kidobással, hogy lássa, meddig megy el a kérdező érte. Nem tudjuk milyen ígéreteket kapott, és meddig lesz az elég neki. Én szerteném tudni, mit hoz végül a történet, remélem megtudjuk.

2023. nov. 25. 10:23
 1260/2044 anonim ***** válasza:
97%

A kiscsajnak kell a bizonygatás, hogy ő mennyire jó nő. Ezért is kezdett egy idősebb, házas férfival, akinek a feleségével tudott versengeni. Most, hogy a feleség beadta az unalmast, megkapta a pasit és rájött, hogy mégse ezt akarta, kapott az alkalmon, hogy kidobja.

De ez a majom teljesen megalázkodott előtte, és a taknyán csúszva könyörgött, hogy maradjon vele. Nem olyan drámai bizonyíték, mint a család felrúgása, de egy időre megteszi. Aztán rájön, hogy nem adja meg azt a diadalt, amit az, hogy miatta válik (legyőzte a tapasztalt nőt, akinek 15 év előnye volt). Hosszú távon nem lesz számára kielégítő ez a kapcsolat.

2023. nov. 25. 10:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!