Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1231/2044 A kérdező kommentje:
Tegnap tényleg letiltott. Durva volt. Estére megenyhült, újra beszéltünk. Ő persze továbbra is mondta, hogy el akar hagyni stb. Én meg amit nektek is, hogy szeretem, beszéljük meg, nem tudok nélküle élni. Úgy lesz, hogy majd találkozunk és beszélünk. Tudom hogy szeret. Szóval amint tudunk találkozni, már nem fog tudni ellenállni. És meg fogja gondolni magát. Ahogy feloldotta a tiltást is, majd ezt is meg fogja gondolni.
2023. nov. 24. 10:11
 1232/2044 anonim ***** válasza:
97%
Előre le lett írva mi leaz a vége!! Kihasznàlt az a hulye csitri te meg felaldoztad a csaladod erte.. most jobb lenne ha elkezdenel gondolkodni hova tartasz az eletben, mert nagy katyvasz van ott .
2023. nov. 24. 10:21
 1233/2044 anonim ***** válasza:
98%

Várható volt, hogy belefárad a veled járó körülményekbe. És valójában még a külsőd miatt sem éri meg neki, hogy veled szarakodjon továbbra is, hiszen nincsen jó külsőd sem. 🤣Nos, bébi amint látod hosszabb távon kevés a hamburger, mozi, hideg pad meg anyád folytonos társasága, kanapéja a nagy szerelemhez. Ezt csak te akartad elhinni, hogy ez elég lesz. De hiába pofáztunk itt neked, nem volt ész híján mivel megértened. A farkad kizárólag meg sosem lesz megbízható párválasztási szempontból.

Most egyedül maradtál, szabadon, anyádat leszámítva. De nincsen az ex meg a gyerekeid a nyakadban. Végülis erre vágytál, nem? Igaz, a kis punci is lelépett a francba, amiben igaza is volt, de megkaptad a szabad, kötetlen életet. Szerintem hagyd békén az összes nőt a jövőben. Te nem vagy alkalmas kapcsolatra. Ideje ezzel szembenézned.

2023. nov. 24. 10:24
 1234/2044 anonim ***** válasza:
98%

Egyszer valaki itt írta, hogy szavazzunk, meddig tart a nagy szerelem. Többen, én is karácsonyt írtuk. Kitartok, hogy karácsony - január, de ha a kérdező jól teper, maximum tavasz.

Én el tudom képzelni, hogy ki fognak békülni. Már megy a vonyítás, hogy ő élete szereleme stb, a kislány nem olyan buta, mint hittük, de lehet ez az első barátja, szóval még befolyásolható. Na most szerintem személyesen meg fogja győzni a kérdező, hogy kell neki ez a kapcsolat. De aztán majd telik az idő. És ha nem javul semmi, továbbra is fű alatt bujkálnak a parkban, akkor a lánynak megint eszébe jut, hogy ő többet akar. Szóval életben lehet még tartani ezt a kapcsolatot, de nem sokáig. Annak viszont örülök, ha tényleg tegnap dobta a lány, akkor ha csak rövid ideig is, de volt egy kis izgalom, stressz a kérdező életében, mekkora pánik lehetett. Most gondolom azt hiszi, minden rendben lesz vagy rendben is van, de már alig tartja valami ezt a kapcsolatot. Épp most dobja az asszony is, szóval elég kellemetlen lehet ez így.

2023. nov. 24. 11:03
 1235/2044 anonim ***** válasza:
9%

Továbbra is felajánlom a segítségemet. Akár privátban.

Nem keresek társat, mert már nem vagyok egyedül. (És messze vagyok már a 38 évtől is viszonylag.)

Valahogy szedd össze magad Kérdező! Még biztosan nem késő. Ne nézz hátra, akármi lesz! Próbálj a jövődre koncentrálni.

Ne hallgass azokra, akik farkast kiáltanak! (Talán egyszer még visszafogad az asszony - és a gyerekek - de ahhoz saját magadat kell rendbe tenned.)

Nem számít, ha fél év, egy év lesz a küzdelem - vagy hosszabb. Nagyon sok nő van még a világon. De először dolgozz meg a saját különálló életedért!

2023. nov. 24. 11:29
 1236/2044 anonim ***** válasza:
97%

"De először dolgozz meg a saját különálló életedért!"

Nem érted ezt a farkat még mindig. Ez nem akar semmiért sem tenni semmit. Egy lusta, önző, életképtelen, felszínes fasz, aki mindenkitől csak elvár mindent, de ő maga semmit sem ad a farkán kívül cserébe. Az anyjának meg még azt sem tudja adni, hiszen annak aztán végképpen nincsen szüksége a selejt fia pcsére.

2023. nov. 24. 11:37
 1237/2044 Grizesteszta ***** válasza:
97%

#1235:Igazad van abban, amit írsz, de a kérdező nincs azon az értelmi és érzelmi fokon, hogy mindezt megértse.És nem kell őt megmentened, mert még most sem érzi/érti, hogy vele van baj, ill. még mindig álomvilágban él. ( ma találkozunk, majd megbékül, majd én megoldom. De egy rohadt külön szobát nem tudott szerezni 3 hónap alatt.)

Viszont ha Te írtad a 1228/1229-et, akkor foglalkozz a saját gondoddal, mert a 'gyenge lábon álló párkapcsolat' pont elég megoldandó feladatot ad. Én már 50 és 60 között vagyok, a 3. tartós kapcsolatomban élek, tehát van elég tapasztalatom: azt mondom, hogy semmi nem lehet olyan rossz, mint egy gyenge lábon álló kapcsolat. Ha a kapcsolat stabil, akkor mindent meg tudsz oldani, ha billeg, akkor viszont csak problémákat generál. Szóval: magaddal foglalkozz első sorban, ne a kérdezőre pocsékold az energiáidat!

2023. nov. 24. 11:42
 1238/2044 anonim ***** válasza:
96%

Azok után, hogy a kiscsaj elmondta, hogy mit tart rólad, még csak vonzónak se lát, semmilyen jövőképet nem tud elképzelni veled, ráadásul a munkahelyeden is képes bepanaszolni, ezek után baromi megalázó még könyörögni is neki, hogy maradjon veled.

Lehet, hogy tetszik a hiúságának, hogy ha térden csúszol, de ez nem változtat azon, hogy anyagilag sehol se tartasz, emberileg se néz téged semmire, vannak gyerekeid, akikre még évekig fizetned kell, stb. Leígérheted a csillagokat, meg lehazudhatod, de nem fogod tudni tartani a szavad. Ez persze téged nem zavar meg nem is érdekel.

De őt fogja.

Aztán egy hét múlva ezért fog kidobni.

Mehet egy darabig ez a csikicsuki, hogy most szakítotok, kibékültök, letilt, te meg könyörögsz. De egy életen át biztos nem fog tartani.

Viszont addig is jókat röhöghet rajtad mindenki.

Egy vén marha vagy, az az igazság. Előre megmondtam, hogy addig leszel csak érdekes, amíg szét nem szedi a házasságod és a gyerekeid ellen nem fordít. Sikerült neki. Most már nem tart izgalmasnak, csak egy vén csóró papinak, aki az anyjával él, és a kanapén lehet élvezni vele a fingszagot.

De te írtad, hogy totál megérte, hiszen a házasságod eleve rossz volt, te nem érezted benne jól magad, és segített kilépni. Ebben az esetben tényleg jobb is így, és tiszta lappal tudsz új életet kezdeni.

2023. nov. 24. 12:37
 1239/2044 anonim ***** válasza:
9%

Ha meggondolod magad Kérdező, várom a privátot!

Senki nem írta, hogy gyenge lábakon áll a kapcsolatom. Vannak bizonytalanabb időszakok, de hol nincsenek?

Ha feladtam volna a küzdelmet, akkor tényleg rég egyedül lennék. De nem szoktam feladni a férfi-nő barátságaimat. Így alakult, ami.

Majd gyűjts bátorságot Kérdező és lépj!

2023. nov. 24. 13:27
 1240/2044 Grizesteszta ***** válasza:
97%

#1239: Te se vagy egészen kerek:)

Ezt írod a 1228-ban:...mert van párkapcsolatom ugyan, de elég gyenge lábakon áll...

Ezt írod a 1239-ben:Senki nem írta, hogy gyenge lábakon áll a kapcsolatom.

Biztos, hogy a Te segítségedre van szüksége a kérdezőnek, aki már így is pont eléggé szarban van?

2023. nov. 24. 14:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!