Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1221/2044 anonim ***** válasza:
97%
A barátnőddel vége,azt dolgozd fel.
2023. nov. 23. 22:23
 1222/2044 A kérdező kommentje:

Nincs vége. Voltak viták, félreértések korábban is. Mindig meg tudtuk beszélni. Most játssza a drámakirálynőt. De ha azt hiszi én írtam neki álprofillal, akkor miért kezdett el utána normálisan írni? Miért osztott meg olyan infókat, amit amúgy én tudok?

Ha velem tervezte a jövőt, házat és gyerekeket is akart, akkor ez nem ér így véget.

2023. nov. 23. 22:29
 1223/2044 anonim ***** válasza:
97%
Te még mindig nem fogtad fel..Ma dobott ki,ha megalázkodsz akkor már pasinak sem fog tekinteni..Köszönj el tőle s légy férfi
2023. nov. 23. 22:31
 1224/2044 anonim ***** válasza:
97%
Nem voltam itt, erre mit látok? Kidobott a szép lány? Amúgy ha én haragszom is arra, akit szeretek, nem tiltom le, megbeszéljük a dolgokat. És nem mondom, hogy csúnya, buta. Csak mert haragszom. Itt volt egy hanyatlás, amit mi már láttunk és megadtad neki a löketet. Hogy meddig kúszol utána és még tudod - e győzni, még kérdés. Talán igen, de ott lesz a folytonos bizalmatlanság.
2023. nov. 23. 22:31
 1225/2044 anonim ***** válasza:
96%
Tervei VOLTAK veled. Többet màr nem.
2023. nov. 23. 22:53
 1226/2044 anonim ***** válasza:
97%
Senki se higgye, hogy vége. Ahogy írtam, a kérdező átmegy kutyába és a lány megtartja. Még nagyobb csicska lesz, mint eddig.
2023. nov. 23. 23:03
 1227/2044 anonim ***** válasza:
97%

Ezek szerint alig várta, hogy legyen egy jó ürügy, és ki tudjon dobni. Pont azt írja, amit mi is. Anyagilag semmit se tudsz neki nyújtani. Veled az életben nem lesz nagy ház, gyerek, meg kényelmes élet. Olyan kell neki, aki független, anyagilag is, nincs még gyereke, és korban passzol.

Teljesen kiábrándult belőled. Lehet, hogy azt írta, hogy szeret, de ez nem igaz.

Ez ennyi volt.

2023. nov. 24. 05:41
 1228/2044 anonim ***** válasza:
9%

Ha egzisztenciálisan szeretnél rendbe jönni, akkor nyugodtan vigasztalódhatsz velem. (Nem, semmi szex, semmi közös élet!!!)

Nem tervezek semmit nálam fiatalabb férfival. De elég sok dramatikus történet van az én életemben is, így megértem, hogy vannak váratlan fordulatok is az életben.

Ezt KOMOLYAN írom! (Mármint a vigasztalódási lehetőséget.) A testiség minden formáját kizárom, mert van párkapcsolatom ugyan, de elég gyenge lábakon áll... ettől még harcolok tovább nőként azért a kapcsolatért.

2023. nov. 24. 06:23
 1229/2044 anonim ***** válasza:
20%

Azért is ajánlottam fel a vigasztalódást, nehogy a karácsonyod túl keserű legyen. Ha édesanyád megértésére igényt tartasz, akkor van talán még lehetőség arra, hogy mihamarabb talpra állj.

Tudok olyan közösségeket ajánlani majd, ahol esetleg GYÓGYULHATSZ ebből a törésből. Emberbaráti alapon ajánlanám fel.

Egzisztenciálisan meg kell, hogy erősödj. Munkahelyed? Főnököd? Kollégák? Nem éreztek ebből az egészből semmit?

Nem szarkazmus és nem gúny ez részemről, ami a közösségek felajánlását illeti, amelyek gyógyító jellegűek lehetnek. Az őszinte megértés vezérel engem, s egy picikét az emberi kíváncsiság is.

2023. nov. 24. 06:29
 1230/2044 anonim ***** válasza:
97%

Oké, lefordítom neked, mint nő.

"Elmondta, hogy ő nem érzi már jól magát a kapcsolatban és tudta, hogy nem tart örökké" - vagyis kezdettől nem tervezett veled hosszú távon, míg te itt ájuldoztál hogy életed szerelme, stb... addig ő soha. Ettől még nevetségesebb mind a közel 1500 komment, ahogy bizonygatod hogy veled akarja leélni az életét.

"bár eleinte nagyon szeretett és most is szeret, de nem úgy érez, mint régen." - ez a finomabb, csajos leírása annak, hogy nem akar többet veled lenni.

"Hogy akart nagy házat és gyerekeket, de már nem velem akarja ezt" - azért, mert volt ideje rájönni hogy csóró vagy, a legtöbb amit remélhet tőled egy szoba az anyád házában (ami neki is van otthon, csak olyanokkal akiket szeret), és hogy engedd el az ábrándokat, igenis jogosan pont azt akarta mindig, mint egy korabeli lány, házat, férjet, gyerekeket. Tőled egyiket se remélheti, mert nyilván nem ő venné a házat.

"és hogy ő olyan apát akar, akinek nincs másik gyereke." - rájött, amire te nem, hogy családod örökre a nyakadban marad mint felelősség, ha lenne bármid, ők örökölnek. Nem éri ez meg neki.

"Azt is elmondta, hogy szerinte én nem figyelek rá, mindenkit kihasználok, őt is." - szintúgy észrevette, mint itt a 100+ kommentelő, hogy gyalázatosan bánsz a feleségeddel, a gyerekeiddel, az anyáddal, és ami iránta mozgat, az kb ugyanilyen mély érzés. Ki alapozna egy ilyenre? Nem, nem ő téved, hanem csak rájött arra amire mindenki. Ez vagy te.

"Azt is elmondta, hogy már belefáradt az egészbe." - az előzőek összefoglalója, lezárása, és megerősítése, hogy többet nem akar veled lenni.

Légyszi, legyen benned annyi gerinc hogy mész át pszichó stalkerbe, fogadd el hogy vége, különben ott találod magad, hogy zaklatásért, sőt nemi erőszakért jelent fel a munkahelyeden (és nem fog neki számítani hogy igaz-e vagy sem)

2023. nov. 24. 09:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!