Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Miért érdekelné a pénz? Neki van hol laknia, van egy saját élete, pont mind eddig és abban minden rendben van. Ő nem nélkülöz. Ő csak élvezi az életét.
Számomra elfogadhatatlan, hogy házas emberrel kezdjek és az is, hogy ne tegyem szóvá, hogy miért nem törődik a gyerekeivel. Nekem ez fontos, hogy milyen ember és nekem ha nem megbízható, akkor bele se kezdek. A lányt nem érdekli, mert neki ez játék, kaland. Nem gondol bele, hogy rá is ez várhat.
Nem gondolnám, hogy olyan nehezen dönt a kis rbi. Azt pl. elég könnyen eldöntötte helyetted, hogy ott kell hagynod a családod ha vele akarsz a jövőben kefélni.
Az meg hogy nem utalt arra, hogy az említett barát az valójában egy öregedő pasas, az sem véletlen. Nem tervez komolyan hosszabb távra, csak addig amíg rá nem un anyádra is meg rád is kérdező. Berakott az ideiglenes szórakoztató ipari kategóriába, mellette meg társalog mindenkivel, aki próbálkozik nála. Persze megjátssza elsőnek az elérhetetlent, de ez majd idővel megváltozik, ha úgy gondolja, ígéretesebb kukac akadt a horgára.
Nem veszi túl komolyan ezt a kapcsolatnak sem nevezhető felállást, ezért sem érzi annak a súlyát, hogy a volt feleség sorsára juthat egyszer. Nyugodtan élj álomvilágban, ezt nem lehet megtiltani.Most még a mese rész zajlik, de aztán egyszer csak be köszön a valóság is. 🤭
Lehet tényleg van több barát is, azért nem tesz ki képet, mert akkor az egyik mérges lesz a másik miatt. Így viszont mindegyiket eteti, hogy még korai meg magánélet. Nem zavarta a kis ribizlit, hogy másoknak a magánéletébe rondít bele. Önző, buta kis liba, akinek csak önmaga számít. A kérdező megy a nemi szerve után, nem látja, hogy a csinibaba az orránál fogva vezeti. A kérdező neje látja, ezért dobja is a kérdezőt. Egy teherrel kevesebb. Ő egy nő, egy anya, nem egy kislány a plázából. Sokkal jobbat érdemel, mint a kislányok után rohangáló ostoba férje.
Azt senki se gondolta, hogy a lány látta, hogy nekem nem jó otthon, érezte a nehézségeim és ezért ösztönzött, hogy lépjek? Hogy nekem akart jót, de látta, hogy én egyedül nem lépek?
Egyébként aztán már tényleg nem írt nekem többet. Mármint miután álnéven írtam neki. Még kérdezett pár dolgot, hogy hány éves vagyok ( fiatalt mondtam, hogy ne érezze úgy, hogy nyomulok én is), hova járok suliba, kért egy személyes fotót is, mert a profilképemen egy jármű volt. Kérdezte, van - e más közösségi elérhetőségem. De utána már csak semlegesen beszélgettünk és végül nem írt többet.
Azt írta, ahogy fent is írtam, hogy csak a közös érdeklődési kör miatt írt nekem ( járművek), amúgy nem ír vissza.
Egyébként hiába bántjátok, akármilyen szép, mindig szerény. Mindig, ha valaki mondja, hogy milyen szép, mindig mondja, hogy ő magát nem is tartja szépnek. A barátnői is szoktak írni a képek alá, és múltkor is dicsérte valaki, és ő mondta, hogy nem, ő nem is szép.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!