Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1181/2044 anonim ***** válasza:
98%

Miért érdekelné a pénz? Neki van hol laknia, van egy saját élete, pont mind eddig és abban minden rendben van. Ő nem nélkülöz. Ő csak élvezi az életét.

Számomra elfogadhatatlan, hogy házas emberrel kezdjek és az is, hogy ne tegyem szóvá, hogy miért nem törődik a gyerekeivel. Nekem ez fontos, hogy milyen ember és nekem ha nem megbízható, akkor bele se kezdek. A lányt nem érdekli, mert neki ez játék, kaland. Nem gondol bele, hogy rá is ez várhat.

2023. nov. 23. 08:49
 1182/2044 anonim ***** válasza:
98%

Nem gondolnám, hogy olyan nehezen dönt a kis rbi. Azt pl. elég könnyen eldöntötte helyetted, hogy ott kell hagynod a családod ha vele akarsz a jövőben kefélni.

Az meg hogy nem utalt arra, hogy az említett barát az valójában egy öregedő pasas, az sem véletlen. Nem tervez komolyan hosszabb távra, csak addig amíg rá nem un anyádra is meg rád is kérdező. Berakott az ideiglenes szórakoztató ipari kategóriába, mellette meg társalog mindenkivel, aki próbálkozik nála. Persze megjátssza elsőnek az elérhetetlent, de ez majd idővel megváltozik, ha úgy gondolja, ígéretesebb kukac akadt a horgára.

Nem veszi túl komolyan ezt a kapcsolatnak sem nevezhető felállást, ezért sem érzi annak a súlyát, hogy a volt feleség sorsára juthat egyszer. Nyugodtan élj álomvilágban, ezt nem lehet megtiltani.Most még a mese rész zajlik, de aztán egyszer csak be köszön a valóság is. 🤭

2023. nov. 23. 09:22
 1183/2044 anonim ***** válasza:
97%

Lehet tényleg van több barát is, azért nem tesz ki képet, mert akkor az egyik mérges lesz a másik miatt. Így viszont mindegyiket eteti, hogy még korai meg magánélet. Nem zavarta a kis ribizlit, hogy másoknak a magánéletébe rondít bele. Önző, buta kis liba, akinek csak önmaga számít. A kérdező megy a nemi szerve után, nem látja, hogy a csinibaba az orránál fogva vezeti. A kérdező neje látja, ezért dobja is a kérdezőt. Egy teherrel kevesebb. Ő egy nő, egy anya, nem egy kislány a plázából. Sokkal jobbat érdemel, mint a kislányok után rohangáló ostoba férje.

2023. nov. 23. 09:24
 1184/2044 anonim ***** válasza:
97%
Az asszonynak is épp ideje volt már belátni, hogy a zura nem más csak egy kislányok után kajtató fszkalap. Bár sosem fogom megérteni, hogy miért gondolta, hogy bármi előnye származhatna abból, ha ez a mihaszna Józsi egyszer csak haza szédelegne egy ilyen kis rbanc mellől......Ez az ember csak hátráltatta minden téren, mert a közös életükhöz tulajdonképpen a farkán kívül semmit sem tett hozzá. A pénzt is inkább csak vitte(lásd tippmix), mint hozta. Kiszolgálni is kiszolgáltatta magát, de egy rohadt villát nem tett otthon arrébb. Mindent a feleségre hagyott. A gyerekeinek is csak a lusta önző apa képet sikerült bemutatnia. Szóval, tényleg ideje volt már észrevenni, hogy ez az ember csak egy kolonc volt a nyakában.
2023. nov. 23. 09:38
 1185/2044 A kérdező kommentje:

Azt senki se gondolta, hogy a lány látta, hogy nekem nem jó otthon, érezte a nehézségeim és ezért ösztönzött, hogy lépjek? Hogy nekem akart jót, de látta, hogy én egyedül nem lépek?

Egyébként aztán már tényleg nem írt nekem többet. Mármint miután álnéven írtam neki. Még kérdezett pár dolgot, hogy hány éves vagyok ( fiatalt mondtam, hogy ne érezze úgy, hogy nyomulok én is), hova járok suliba, kért egy személyes fotót is, mert a profilképemen egy jármű volt. Kérdezte, van - e más közösségi elérhetőségem. De utána már csak semlegesen beszélgettünk és végül nem írt többet.

2023. nov. 23. 09:54
 1186/2044 A kérdező kommentje:
Annyi volt még, hogy mikor kérdeztem, miért nincs közös képe, azt kérdeztem, hogy a barátja se szeretné kitenni? Erre nem válaszolt. És akkor írtam neki, hogy én biztos ki szeretném tenni azt, akit szeretek. Erre azt írta, a fiúk másképp gondolkodnak, mint a lányok. Utána megint másról írt, többet nem tudtam kiszedni belőle.
2023. nov. 23. 09:55
 1187/2044 anonim ***** válasza:
98%
Hát nem voltál elég ígéretes példány valószínűleg. 🤣🤣🤣Vonzó arcú képpel sem szolgáltál neki, így hagyta a francba az egészet majd lesz jobb alapon. Addig meg beéri azzal, ami jelenleg van.
2023. nov. 23. 10:12
 1188/2044 Grizesteszta ***** válasza:
98%
#1186: Figyelj, kérdező! Az OK, hogy Te változatlanul fülig szerelmes vagy (az után a cirkusz után, amit rendeztél, ez a minimum) és én azt is elhiszem, hogy a lányka is lángolóan szerelmes és csak Te vagy, senki más. ( én ezt nyomozás nélkül is elhiszem, mert ez a kamu profilos nyomozás szerintem nagyon gáz) De hogyan lesz a jövő? Anyád elél még 20 évig, de legyünk optimisták: 10-ig. Addig ez az életstílus lesz? Úgy, hogy Te már most belefáradtál és egyre kimerültebb vagy? Addig kocsi, pláza, természet és anyu kanapéja? Vagy a lány fog örökölni? Vagy mi az istenben bízol, mitől fog változni ez a helyzet, ha Te a világon semmit nem teszel érte?Nincs olyan szerelem, ami ezt kibírja... Jó én is ismerem a dekabristák történetét, de ők ott hősök voltak, a társadalom és a nőjük hősei, és ettől Te azért erősen távol állsz. Szóval mi fog változást generálni az életetekben?
2023. nov. 23. 10:13
 1189/2044 A kérdező kommentje:

Azt írta, ahogy fent is írtam, hogy csak a közös érdeklődési kör miatt írt nekem ( járművek), amúgy nem ír vissza.

Egyébként hiába bántjátok, akármilyen szép, mindig szerény. Mindig, ha valaki mondja, hogy milyen szép, mindig mondja, hogy ő magát nem is tartja szépnek. A barátnői is szoktak írni a képek alá, és múltkor is dicsérte valaki, és ő mondta, hogy nem, ő nem is szép.

2023. nov. 23. 10:16
 1190/2044 A kérdező kommentje:
Egyébként volt szó róla, hogy örököl egy nagyobb összeget, bár az lakásra akkor sem lett volna elég, maximum ha hitelt tudnánk felvenni, de azt egyikünk se tud. Vagy ha például anyám után majd én is örökölnék. Szóval az ő pénze egy fele panelra elég maximum. De ezzel kapcsolatban sem vagyok informálva, hogy pontosan ez az ügy hogy áll, volt róla szó, hogy mégsem ő örökli. Nem vagyok beavatva ilyen szinten.
2023. nov. 23. 10:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!