Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Aha, tényleg nem beszélget senkivel.
Lehet, hogy pont az lesz ennek a kapcsolatnak a veszte, hogy ennyire görcsösen boldog akarsz benne lenni. Mindent egy lapra tettél fel ezzel.
Szerintem a kérdező az utolsó leheletéig küzdeni fog, nem engedi el a lányt, mert akkor kiderülne, hogy nem neki van igaza. Ott fog kúszni a lány után.
Amúgy milyen szép nőies beszéd, a f. szba stb. Ez aztán az elegancia.
Az meg, hogy még nem akar kitenni képet, nos... Talán mégis szégyelli ezt a kapcsolatot?
Ha ott vagy neki te, minek neki az a sok követő meg azt mondtad videókat tesz fel? Minek mutogatja magát, miközben rólatok egy kép sincs fent? Akkor tegyen ki egy képet magáról vagy közösen rólatok. De ha tényleg vannak fent videók vagy képek, akkor azt szeretném kérdezni, miért mutogatja magát idegeneknek. Akikkel állítólag nem akar beszélni.
Ezt a "még" szöveget tőled is hallottuk kérdező. Te még nem akarsz nála aludni, ő még nem akar felvállani. Pontosan mit jelent időben a még?
Nagyon kimerítő anyukámmal az élet.Nincs se időm se erőm se már kB semmihez, így ide se tudtam írni túl sokszor.
A gyerekek iskolásak. Vannak persze jó és régi barátaik, akikkel meg tudják beszélni a gondjaikat. A teljesítményük még nem romlott, bár az utóbbi időben főleg a nagyobbik nem igazán akar tanulni, elég agresszívan tiltakozik.
A nejem pedig a válással zaklat. Mondtam neki, hogy én mit csináljak most az ő érzéseivel? Azt mondta, hogy egyik irányba megyek én a lánnyal, a másikba ők. És én mondtam, hogy persze előbb - utóbb ez lesz, ha a dolgok másképp nem alakulnak. De ha bármiért másképp alakul, akkor kár erről beszélni. Nem érti, nem is akarja már érteni, amit mondok.
Igen, tudom, de szerintem meg akarja beszélni a vitás részeket, mint például a pénz kérdése vagy a láthatást.
Részemről pontosan azt jelenti, mint amikor a kérdést kiírtam. Részéről nincs kérdés, ő lezártnak tekinti a mi kapcsolatunk és végleg le is akarja zárni.
A kérdező milyen anyagot szed? Szerintem állítani kéne az adagoláson, picit túl lett tolva 😂
Miért alakulna másképp? Talán valami nem jó a szép lánnyal? Mert ha minden oké, bennem fel sem merül, hogy másképp alakul. Akkor ebben a szerelemben, kapcsolatban élek. Valami nem stimmel, amiről mi nem tudunk. Valamiért a lány is érzi, hogy még valami nem jó és a kérdező is. De a nejed nem tarthatod a sarokban, nagyon helyes, hogy ő már nem kíváncsi rád. Edd csak meg, amit főztél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!