Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Annyira egyértelmű volt, hogy te írsz neki, hogy nagyon hülyének kéne lennie, hogy ne jöjjön rá. Ezek szerint nem annyira ostoba mégse.
Az meg csak hab a tortán, hogy ezek után tagadsz és te vagy megsértődve. Nem csoda, ha mindenhol letiltott.
Viszont egy apróságot félreértesz. Ő nem a kamu profilnak írta, hogy buta és ronda, hiszen pontosan tudja, hogy te vagy az. 😊 Ez a véleménye rólad.
Most pedig fenyegetőzik, hogy mindenhol aládpakol. Tényleg milyen kedves, szerény kislány.
Azt nem értem, mi alapján gondolod, hogy nem komolyan szakított. Lehet, hogy alig várta, hogy legyen egy jó ürügy. Megunta ezt a csinbumcirkuszt.
"Nagyon alpári stílusban írt, azt mondta Isten nem adott nekem se észt, se jó külsőt. Hogy ő többet nem találkozik velem, felejtsem el."
Na csak kibújt a szög a zsákból. 🤭Ennyit arról, hogy de vonzó vagy neki.
Na, hősszerelmesem hogyan lesz ezután?
Ő tényleg azt hiszi, hogy most szakítottunk, de ez nem így van, vissza fogom szerezni.
Egy idő után lehiggadt, akkor már úgy írt, ahogy szokott. De fenntartotta, hogy én én vagyok. Elmondta, hogy ő nem érzi már jól magát a kapcsolatban és tudta, hogy nem tart örökké, bár eleinte nagyon szeretett és most is szeret, de nem úgy érez, mint régen. Hogy akart nagy házat és gyerekeket, de már nem velem akarja ezt és hogy ő olyan apát akar, akinek nincs másik gyereke. Azt is elmondta, hogy szerinte én nem figyelek rá, mindenkit kihasználok, őt is. Ez nem igaz. Én nagyon szeretem őt. Azt is elmondta, hogy már belefáradt az egészbe. Ezt amíg egy idegen fiúnak nem tudom miért mondja el.
Most dühös, de hamarosan meg fog bocsátani. Nem olvassa, amit írok neki, de tudok neki írni, szóval ez a része már megoldódott.
Nem fogadna vissza, már eljutott mostanra arra a pontra. Maximum megengedi, hogy találkozzak a házban a gyerekekkel, ha ők is akarnak, de akkor ő elmegy vagy dolgozik.
Meg fogom én ezt oldani. Ami nem öl meg, megerősít. Most dühös. A barátnőm. De majd kiengesztelem. Nem., így nem lehet vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!