Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1141/2044 A kérdező kommentje:
Utolsó vagy utolsó előtti:ha velem van, szeret pihenni, lustálkodni. De ha nem velem van, akkor jön - megy a barátaival, az anyjával stb. Például nem zavarta az sem, hogy sokat ültünk az autóban, beszélgettünk stb.
2023. nov. 17. 09:48
 1142/2044 anonim ***** válasza:
96%

Ajánlom megnézni a Szeretet nélkül c. filmet. Azért jutott eszembe, mert most pont úgy nyilatkoztál róla, mint az exedről, és ez a film pont erről szól, ezt nem rosszindulatból írom.

A másik dolog hogy azért kezdj el mozgolódni, mert éveket nem fog így várni rád a barátnőd, most még biztosan megértő, de ha komoly kapcsolatot akar, és nem látja, hogy tenni akarsz értetek, le fog lépni. Nem beszéltetek még a jövőről?

2023. nov. 17. 09:55
 1143/2044 anonim ***** válasza:
97%
Ha 15 ev alatt, fiatal korotokban se kaptad meg "allitolag" a szeretetet amit vartal a felesegedtol, akkor minek vetted felesegul? Vagy ha az elejen megkaptad, akkor mibol gondolod hogy a mostani rib*ncod vegul nem olyan lesz mint az ex nejed? Olyan naiv vagy es butus. Amikor a karma visszaadja, talan vegre osszeszeded magad. Mert 38 eves letedre, erzelmileg nem vagy intelligens.
2023. nov. 17. 10:00
 1144/2044 A kérdező kommentje:
Nagy volt a szerelem a nejemmel, minden nehézség ellenére. De aztán a dolgok megváltoztak. Amikor a barátnőm megismertem, eleinte lelkiismeret furdalásom volt, hogy megcsalom a nejem, de aztán ahogy a lelki részek megváltoztak, már nem éreztem.
2023. nov. 17. 10:34
 1145/2044 anonim ***** válasza:
97%

"Nagy volt a szerelem a nejemmel, minden nehézség ellenére. De aztán a dolgok megváltoztak."

Most is pontosan ugyanez van, és ugyanez várható, csak most a harmadik gyerekeddel. 🤷‍♀️

2023. nov. 17. 10:41
 1146/2044 anonim ***** válasza:
97%
Ezt írtam korábban, hogy a szerelemből idővel szeretet lesz. Biztos, hogy az asszony most is jobban szereti, mint ez a kislány, hiszen elviselte őt, kitartott mellette. De végülis ha a szép sportoló lány is kitart 10 évig, akkor lehet, hogy lesz új 10 jó éve.
2023. nov. 17. 11:01
 1147/2044 anonim ***** válasza:
96%

Minek akarsz új gyereket, te felelőtlen marha? Hát a meglévő kettőt is csak megcsinálni tudtad! Ez a kislány nem fogja tudni eltartani egyedül az új gyereket, ellenben a nejeddel. Te se.

Baromi szánalmas, hogy itt vagy lassan 40 évesen, két gyerekes apaként, és nem tudod, hogy mivel jár (még) egy gyereket nevelni.

2023. nov. 17. 20:32
 1148/2044 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem se legyen tobb gyereked, nem vagy apanak valo. Sot! Egy jott ment csitri akit egy eve ismersz fontosabb neked... Isten ments hogy ezt a kislanyt is felcsinald, jelenleg o nem all keszen ra, te pedig sose voltal. Sot se haz, se penz, szerencsejatek fuggo vagy, amikor elvaltok gyerektartast is kell fizetned...
2023. nov. 17. 21:04
 1149/2044 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a kislány hülyíti, hogy nem baj, ha a meglévő gyerekek utalják, semmi baj, mert ők ketten lehetnek egy család, lehet gyerek blabla. Számomra hihetetlen, hogy egy felnőtt férfi, akinek már vannak nagy gyerekei is, ennyire ostoba. Nem, ennyit nem ér meg a szex, ennyit nem ér meg semmi sem, de úgy néz ki, neki igen.
2023. nov. 17. 22:03
 1150/2044 anonim ***** válasza:
87%

Hiába van 2 gyereke, nincs velük semmi felelőssége. A felesége nem kér gyerektartást, látogatni sem kell őket. A kérdező szabad, mint egy tini.

Ha lesz új gyerek majd a felesége segít neki (ki is nézem belőle, amilyen önbizqalomhianyos), hogy a szép lány pihenhessen és továbbra is tornázhasson járművek előtt. Paff

2023. nov. 18. 06:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!