Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Ajánlom megnézni a Szeretet nélkül c. filmet. Azért jutott eszembe, mert most pont úgy nyilatkoztál róla, mint az exedről, és ez a film pont erről szól, ezt nem rosszindulatból írom.
A másik dolog hogy azért kezdj el mozgolódni, mert éveket nem fog így várni rád a barátnőd, most még biztosan megértő, de ha komoly kapcsolatot akar, és nem látja, hogy tenni akarsz értetek, le fog lépni. Nem beszéltetek még a jövőről?
"Nagy volt a szerelem a nejemmel, minden nehézség ellenére. De aztán a dolgok megváltoztak."
Most is pontosan ugyanez van, és ugyanez várható, csak most a harmadik gyerekeddel. 🤷♀️
Minek akarsz új gyereket, te felelőtlen marha? Hát a meglévő kettőt is csak megcsinálni tudtad! Ez a kislány nem fogja tudni eltartani egyedül az új gyereket, ellenben a nejeddel. Te se.
Baromi szánalmas, hogy itt vagy lassan 40 évesen, két gyerekes apaként, és nem tudod, hogy mivel jár (még) egy gyereket nevelni.
Hiába van 2 gyereke, nincs velük semmi felelőssége. A felesége nem kér gyerektartást, látogatni sem kell őket. A kérdező szabad, mint egy tini.
Ha lesz új gyerek majd a felesége segít neki (ki is nézem belőle, amilyen önbizqalomhianyos), hogy a szép lány pihenhessen és továbbra is tornázhasson járművek előtt. Paff
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!