Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1111/2044 anonim ***** válasza:
97%
#1110 ne is gondold, hogy ilyen emberi gondolatai vannak. Ösztönlény. De valóban el tud, ha el akar a felesége válni. De ez az ő szempontjából már mindegy is. Már tudja, hogy az asszony is utálja, nemcsak a gyerekek. Neki ez nagyobb csapás, mert azt hitte a végtelenségig tud mindenkit hülyíteni. Ha most viszont elhagyja őt a lány, nagy bajban lesz, szóval most tepernie kell nagyon.
2023. nov. 13. 19:10
 1112/2044 anonim ***** válasza:
95%
Meglátjuk azt a válást. Ha a feleség idézetekkel bombázza, akkor még nem lépett tovább.
2023. nov. 13. 19:27
 1113/2044 anonim ***** válasza:
97%
A kérdező a saját szemszögéből mutatja be az eseményeket, én nem hiszem el egy szavát sem. Már valószínű rég kidobta az asszony, de próbálja jobb színben feltüntetni.
2023. nov. 13. 19:32
 1114/2044 anonim ***** válasza:
97%
Vegyük figyelembe, hogy a kérdezőnek a megszokott, pihenős élete hiányzik. Most az anyja nyilván kihasználja, ahogy tudja, dolgoztatja, nagyon helyesen. Ráadásul a lánnyal is állandó vándorlás az élete. De a 20 éves lány akkor se ülne egész nap a tv előtt, ha lenne a kérdezőnek egy saját lakása. Mert ő pörög, mozog, megy, él. Lehet, hogy pár napig szívesen elüldögél ő is a kanapén, de már akkor is benzinkútra és pékségbe mentek, nem ült egy napot sem a fenekén, ami az ő korában természetes. De a kérdező meddig csinálja ezt? Neki az élete eddig a kanapén fekvés volt. Ez most nagyon megváltozott. Értem, hogy a szerelem hajtja és abban reménykedik, hogy az anyja szegény meghal vagy legalább otthonba kerül, és a lakás üres lesz, de nem lesz, ott a testvére is. Szóval ez rossz taktika és rövid távon nem old meg semmit. Kérdés az, meddig tudja a lány tempóját tartani? Mekkora erőfeszítés lehet ez a kérdezőnek, mosolyogva útra kelni, kirándulni stb nap, mint nap, hogy kapjon egy lopott numerát az autóban. És a szervezte se fiatal, előbb - utóbb ki fog merülni, hiszen már most is kimerült. Meddig megy el ezért a lányért? Vajon tényleg ilyen szép, csinos?
2023. nov. 14. 00:08
 1115/2044 anonim ***** válasza:
46%

Talán hihetetlen gondolat pattant ki a fejemből, de ezekután érdemes lenne személyesen megismerni a Kérdezőt...

Nekem is fura férfiakkal van jó ismeretségem. Már meg sem kottyan, ha valami szokatlan devianciára bukkanok! Ilyen ma a világ.

Ez így működik! :)

2023. nov. 14. 04:14
 1116/2044 anonim ***** válasza:
97%
Á, ő csak a szép sportoló lánnyal akar lenni, nincs ideje másokra. A saját gyerekeire sincs, a saját anyjára is sajnálja az időt, ezért viszi oda a lányt, hogy kettő program egyben le legyen tudva.
2023. nov. 14. 09:06
 1117/2044 anonim ***** válasza:
96%
Megmondta, hogy neki az első, második és a századik is a lány. Hogy neki egy új élete lesz. A fogyi fejével nem fogta fel, hogy a gyerekeit nem lehet kiradírozni és az elvált, gyerekes embereknek mindig lesz egy másik életük is, akármilyen új életet kezd. Kivéve, ha a gyerekek utálják és koruk miatt olyan szerencsések, hogy nem kell találkozni vele. Nem hülye az asszony, csak a kérdező hiszi ezt. Igaz, nem követeli a gyerektartást, de így mondhatja, hogy pénzt sem adsz, találkozni sem kell. Nem követel, de így a kérdező se. Békésebb valószínű így az élete. Ha ez ilyen nárci apu, akkor jobb a béke, mielőtt ő kezd csúnya dolgokba.
2023. nov. 14. 10:26
 1118/2044 A kérdező kommentje:

Az a probléma, hogy ti sem vesztek komolyan. Azt hiszitek ez vicc, játék, kaland vagy mit tudom én. Mint a kedves nejem, aki azzal poénkodik, hogy ha nincs velem a lány, tudom-e hol van? Nyilván tudom, ott, ahol éppen mondja, pl otthon. A feleségem szerint az, hogy azt mondja, nem biztos, hogy ott van. Mondom akkor a lány se tudhatja, hogy én hol vagyok, ő se látja, ha nem vele vagyok. Azt mondta az más, mert nem vagyunk egy kategória, a lánynak nem kell aggódnia,csak nekem.

Ez nem játék, ez komoly. Kérdeztétek, hogy mi lesz karácsonykor. Én azt mondtam a gyerekeknek, akik most a korábbinál is ellenségesebbek velem, mióta az anyjuk már nem mondja, hogy legyenek kevesebbek velem, szóval azt mondtam nekik, hogy 24-én velük leszek és utána is pár napot, egyik nap majd elmegyek a barátnőm szüleihez, de amúgy velük leszek. Nem is a szüleihez, a szüleihez és más rokonohoz hívott engem. Mármint a barátnőm. Annyira nem akarok menni, még a szüleit se ismerem. A feleségem szerint az, hogy a kislány hív, nem jelent meghívást, az megint csak álom, ami az én fejemben van. Szerintem meg így mélyülnek el a kapcsolatok.

2023. nov. 14. 13:00
 1119/2044 Grizesteszta ***** válasza:
97%
Hülye vagy Te! Az a helyzet, hogy itt az utolsó kommentelő is komolyabban veszi ezt a dolgot, mint Te! Mi ugyanis pontosan látjuk, hogy Te életeket teszel tönkre, de kezdetben reméltük, hogy legalább a tied jobb lesz. (úgy gondolom, hogy mindenkinek egy élete van, ha váltani akar, akkor joga van hozzá.) Nálad az a baj, hogy most úgy látjuk: életeket teszel tönkre és cserébe a tiéd is egyre szarabb. És nem látjuk, hogy legálább egy-két jó tanácsot megfogadnál...
2023. nov. 14. 13:08
 1120/2044 anonim ***** válasza:
97%
Én is követem az elejétől. Sajnos azt látom, hogy süllyed a hajó, amin már csak a kérdező próbál evezni. Például nem tudja magához elhívni a gyerekeket, mert ugye neki nincs hova. Az édesanyja lakása van, nyilván oda mennek is a gyerekek, ha a barátnő nincs ott. De ha a gyerekekkel akar lenni, csak az eredeti otthonába tud menni, ha a neje megengedi. Tehát úgy állunk, hogy vagy a saját anyjától kér engedélyt a lányhoz vagy a nejétől a gyerekekhez, mindegyik verzióban neki kell kérnie, mert ő a számkivetett. Persze, a kislány nagyon szeretne elvinni a rokonokhoz. Miért nem mutat be a szüleinek? Nálunk előbb a szülőknek szokás. És szerintem azoknak is lesz egy - két szavuk, amikor a 20 éves lányuk a velük és valószínű a rokonok nagy részével egykorú " fiúját" hozza bemuatatni. És erre az életre szerintem a kérdező nincs felkészülve. A lány egy dolog, az könnyű kaland. De új anyós - após, új rokonok, új barátok, új élet, új minden. Láthatóan a jelenlegiekkel sem jön ki túl jól, majd pont az újakkal fog? Álmodj csak tovább. A végén úgyis pofára fogsz esni, csak nem tudom meddig kell várni.
2023. nov. 14. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!