Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis
fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de
megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és
szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Szerencsére nem mindenkinek olyan nagyok az igényei, hogy Barabdosra kelljen utazni, a barátnőm sokkal kevesebb igénnyel is beéri. Biztos vagyok benne, hogy ő az igazi, bárki, bármit mond. Anyám azt mondta, hogy ha akarok valamit, tegyek érte, most teszek is. Így akár hamarosan mindketten lehetünk a lakásban rendesen. Nem olyan nehéz, amiket anyám kér, a zavaró az intim egészségügyi beszámolója, már egy picit zavarja a barátnőm is, hogy a wczési és egyéb szokásairól beszél, most már ő is szóvá tette nekem, de nem is kéne ilyenekről senkinek sem beszélnie. Majd kevesebbet viszem anyámhoz, hogy ne zavarja, csak most úgy szokott zajlani, hogy a lakásban vagyunk, utána hazakísérem és utána jövök haza.
2023. nov. 8. 12:08
1082/2044 anonim válasza:
"Anyám azt mondta, hogy ha akarok valamit, tegyek érte, most teszek is. Így akár hamarosan mindketten lehetünk a lakásban rendesen. ",
Mit teszel bébi érte? Én nem látok semmit sem ami említésre méltó lenne részedről a cél érdekében.
De talán lehet elteszed anyádat láb alól idővel? Ez a teszel érte jelentése?
2023. nov. 8. 12:15
1083/2044 A kérdező kommentje:
Eddig nem segítettem tényleg semmit sem. Most nemcsak én, a lány is segítünk neki, amiben kéri. Mosunk, teregetünk, feltakarítunk, elpakolunk, szükség szerint főzök, hűtőbe pakolok, hűtőt takarítok stb.
2023. nov. 8. 12:36
1084/2044 anonim válasza:
Ez nem fogja garantálni, hogy a kvádat oda fogja engedni élősködni. De nyugodtan létezz csak ebben a hitben. Annál nagyobb pofára esés lesz a vége. Meg is érdemlitek.
2023. nov. 8. 12:57
1085/2044 anonim válasza:
Az, aki ma a kérdező, az a felesége munkája. Amit enegergiát, pénzt, időt bele tett, hogy ember legyen belőle. Ha kiszáll mögüle az asszony, ez az ember senki lesz. Egy csöves anyu kanapéján. A felnőtt emberek tudják, mi a szerelem és mi az,amikor elmúlik, de marad a szeretet. A kérdezőnek is tudnia kéne, de lehet sose szerette a feleségét. Most ott van neki a fiatal lány, használja is ki, míg süt a nap, mert hamarosan az örök sötétség vár rá egyedül és magányosan.
2023. nov. 8. 13:00
1086/2044 anonim válasza:
Ilyen szintű lénynek hidd el, az örök magányosság is megéri azért a pár napig tartó fiatal pináért. Ettől többre nem alkalmas. Sosem volt. Ezért nem értem, hogy mivel bolondította meg ennyire ezeket a nőket. Egyedül az anyja kezeli a helyén, tehát csicskaként.
2023. nov. 8. 13:06
1087/2044 anonim válasza:
Az anyja valószínű élvezi, hogy már van társasága, szóval bár a kérdezőnek ez teher, ahogy írta, a lánynak is, de az anyjának ez valójában segítség. Hiszen nincs egyedül és valaki végre segít neki. Ezért lehet, hogy odaengedi a lányt. Mert akkor nappal a kérdező ott lesz és lesz társasága anyunak. Így elmegy nappal a kérdező, ott hagyja az anyját egyedül, akkor viszont nem kell már a padon ülni. Persze a kérdezőnek ez nem lenne jó, mert akkor se lesznek kettesben, de legalább ott lehetnek.
2023. nov. 8. 15:11
1088/2044 anonim válasza:
Ha a kiscsaj autista, az megmagyarázza, hogy mit eszik ezen az idiótán, és miért elég neki a azerelemhez egy foglalkozás meg a magasság.
Viszont hogy lesz egy extra magas csaj tornász, 20+ évesen?
2023. nov. 8. 22:02
1089/2044 A kérdező kommentje:
Nem ma kezdte a tornát, 13 éve. Már csak egy versenyen szeretne részt venni, utána abba akarja hagyni. Nemcsak a szertorna létezik, a ritmikus gimnasztika is torna, az aerobik is stb stb. Amúgy ez legjobban a ritmikus gimnasztikára hasonlít, akrobatika és tánc keveréke végülis. Ő olyan tornát végez, amiben előny, ha vannak kisebb és nagyobb emberek is, a nagyobbak tudják a kicsit emelni. Nem akarom a sport konkrét nevét megmondani.
2023. nov. 8. 22:28
1090/2044 anonim válasza:
Ez annyira szemét dolog, már meg ne haragudj. Kipróbálnád az új csajt, jaaa, de ha nem működik akkor jó a régi, hűséges is? Szomorú, hogy így gondolkodsz. Megtaposod a feleséged, de ha neked az lesz a jobb, akkor azért maradjon melletted? Értékelnéd azt, aki szeret és hűséges hozzád évek óta, mert érdemelni nem érdemled meg azt a nőt, aki a feleséged.
Ok, válaszd a kis csajt, sőt a titkos talikkal, stb, igazából már választottál is. De azután felejtsd el a (volt) feleséged, hagyd őt békén onnantól kezdve. Legalább ennyi legyen benned. Ő nem valami opció. Ha valamikor szeretted, akkor megérted, miért nem lehet valakivel ezt csinálni, amit te fontolgatsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!