Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1041/2044 anonim ***** válasza:
97%
Nincsen ebben semmi meglepő, szóval nem kell sajnálni magad. Leírtuk, hogy direkt csinálja. És fogja is még. Nem bírja a kis rbancot és ez így is fog maradni a jövőben is.
2023. nov. 3. 10:19
 1042/2044 anonim ***** válasza:
91%

#1040 😂 Te idióta!

Te tényleg 38 éves vagy?

Csak nyafogsz,értetlenkedsz,háborogsz!

Olvasom egy ideje ezt a regényt,hol elképedek hol nevetek.

Van egy kérdésem...Miért nincs elindítva a válás feleség részéről vagy akár a Te részedről?

2023. nov. 3. 11:07
 1043/2044 Noren1989 ***** válasza:
17%

Naaa, nyugi!

Nekem am ilyenkor Atreyu màr dúdol a fülemben, h:

Nevőrendin sztoooriiiiii,

Ààà-ààà...

Emberünk kammant, ahogy van.

2023. nov. 3. 11:27
 1044/2044 anonim ***** válasza:
97%
Vagy valakinek ez az élete. Szomorú, de vannak ennél durvább sztorik is az életben. Azért nem válnak, mert a kérdező egy p.cs, arra is lusta, hogy elváljanak és talonban tartja a nőt. És itt a másik ok, hogy a nő nem válik, mert ahogy a kérdező írta, kapcsolatfüggő, önbizalom hiányos, önértékelési hibákkal küzdő nő. Ő meg nem akarja a kérdezőt elegendni, pedig semmi haszna belőle. Hány ilyet látni, itt gyakorin is, hogy az asszony sír, hagyj mehessen vissza a volt pasijához /férjéhez, megkeresem volt nemrég egy ilyen kérdés.
2023. nov. 3. 11:54
 1045/2044 anonim ***** válasza:
2023. nov. 3. 11:54
 1046/2044 anonim ***** válasza:
97%
Én is leírtam már, hogy a felesége még mindig kapálózik ezután a semmirekellő fasz után. Még mindig várja, hogy "észhez térjen". De ami nincsen ahhoz nem lehet visszatérni. És sok ilyen nő van, aki nem hisz a szemének sem. Nem akarják észrevenni, hogy a másikat már egyáltalán nem érdeklik.
2023. nov. 4. 14:02
 1047/2044 anonim ***** válasza:
96%
Azt nem tudom, hogy a kérdező azok után amiket tett, még vissza menne az asszonyhoz? És ha a lánnyal való lakhatási helyzete nem javul, akkor vajon úgy vissza menne a családjához, hogy az érzései ugyan még mindig a lányhoz kötik, de unja a mama hotelt? Vagy ő tényleg benne marad az állóvízben addig, amíg a lány nem dobja?
2023. nov. 4. 14:50
 1048/2044 A kérdező kommentje:

Sok a probléma és sok mindenre én sem tudom a választ.

Anyám szerencsére jobban van. Sajnos valószínű a lány a lakásban dolog csak erre a rövid időszakra szólt, amíg nem nagyon volt jól. Nem beszéltem még vele a jövőről, hogy mi lesz, hogy lesz a jövőben. Párszor voltunk nála a nejemmel és a gyerekekkel, örült persze nagyon. A feleségem palacsintát sütött és abból vitt, attól is odáig volt. Persze nem sajnálja az időt és energiát abból, hogy a barátnőm szidja. Két napig hallgattam, hogy miért nem tud ez a lány felöltözni? Mert a barátnőm nyáron, télen, mindig haspolóban van, amíg nincs teljesen hideg, most csak egy olyan kardigán volt rajta, amiből szintén kint a hasa. Ha nagyon hideg tél van, akkor egy derékig érő pólót szokott szintén derékig érő kabáttal felvenni. Nem tudom ebbe miért kell belekötni, szerintem nagyon csinos. Bezzeg a nejem ruháját, ahogy belépett az ajtón, megdicsérte, hogy milyen csinos. Aztán kérdezte a gyerekeket, hogy mi van a suliban, mondta a kicsi, hogy családfát kell készíteni. Az jó is volt, anyám segített, hogy melyik felmenő mikor élt, hol stb. De ebből se hagyta ki, hogy legalább háromszor elmondja rólam, nevezzünk engem Bélának, hogy Béla fiam megnősült. Ezt neki feltétlen úgy kell mondani, hogy éreztesse velem, hogy házas vagyok. Úgy súgtak-búgtak a nejemmel, mint a friss szerelmesek. Bezzeg engem folyamatosan ugráltat és ha nem csinálom azonnal, akkor már türelmetlenkedik. Most már szinte mindent meg tud csinálni, de amihez nincs annyira kedve vagy fárasztóbb neki, azt kiadja munkába, természetesen nekem.

Persze ahogy elment a barátnőm, az első este bement anyám a szobájába, csak akkor kell neki a nappaliban ülni, ha mind ott vagyunk.

Hogy én mit érzek? Nem tudom. Nyilván a barátnőmmel szeretnék lenni. De nem tudom anyámmal mi a helyzet, ha teljesen a régi lesz az állapota, nem tudom, lehet újra minden visszaáll és nem mehetek hozzá soha a lánnyal. Meg lány ide vagy oda, anyám stílusa nem fog változni, ő ilyen idegesítő lesz mindig. A nejem szerint mindig ilyen volt, semmi baj vele, csak én szoktam el tőle, mert nem vele éltem. Mondtam, próbáljon ki vele pár napot. Azt mondta, sajnos nem tud, mert egyrészt neki gyerekei vannak másrészt neki van hol laknia. Igen, neki panaszkodom, de nem azért, hogy visszafogadjon, hanem mert ezt érzem. Azért vegyük számításba, hogy a barátnőm nem ment el, nem hagyott anyámmal egyedül, kitartóan kibírt két napot egyfolytában. Igaz, egyszer elmentünk a pékségbe, egyszer a benzinkútra, hogy ne ott üljünk ( ez ugye ünnepnap volt). Most már hamarabb sötétedik, ez is rontja a helyzetem. Ha anyámhoz fel tudunk menni, az jó, de nappal úgyis vagy engem dolgozatat vagy magyaráz megállás nélkül. A barátnőmnek van fülhallgatója, vezeték nélküli, ő az egyik fülét bedugta a múltkor, úgy, hogy nem látszott és videókat nézett, még így is jobban figyelt, mint én.

2023. nov. 4. 19:22
 1049/2044 anonim ***** válasza:
98%
"Azért vegyük számításba, hogy a barátnőm nem ment el, nem hagyott anyámmal egyedül, kitartóan kibírt két napot egyfolytában." Az oszt' igen... 🤡🤡🤡🤡
2023. nov. 4. 22:43
 1050/2044 anonim ***** válasza:
93%
Érzek neki zavart a kérdező fejében. Szerintem azon kívül,hogy azt mantrázza, hogy kell neki a lány, semmi mást sem tud. Hasonló helyzetben vagyok, az én exem is lelépett nemrég, itt hagyott a 11 éves fiammal. Én nem várom vissza, ha menni akart, menjen. De az hazugság lenne, ha azt mondanám, hogy nem szenvedek. De persze, hiszen egy kapcsolat ért véget. Én remélem, hogy a kérdező meg fogja tapasztalni és nem is sokára a másik oldalt. Szenvedjen csak ő is. Jó lesz neki anyunál, egyedül és magányosan.
2023. nov. 4. 23:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!