Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1031/2044 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, hogy ô igy barátkozik. Majd befogja majd takaritani meg fôzni is, hogy letesztelje, milyen menye lesz a csajszi.

2023. nov. 2. 12:11
 1032/2044 anonim ***** válasza:
98%
Nem érted? Komolyan? Azért szórakoztatja vele, hogy minél kevesebb időt legyen kedve ott lenni. Nagyon érdekelne, hogy mikor lesz elege ebből, hogy anyuci szinte már az ágyba is beköltözött hozzátok. 🤭
2023. nov. 2. 12:13
 1033/2044 A kérdező kommentje:
Pedig így lesz. Ma, míg a lány edzésen van, addig elviszem a nejem és a gyerekek látogatóba. Aztán a barátnőmmel leszek, addig a testvérem lesz nála. Utána pár napot este egyedül leszek, de nappal ugyanúgy fel fogunk menni, nem lehet magára hagyni egész nap.
2023. nov. 2. 12:27
 1034/2044 anonim ***** válasza:
75%
Most már komolyan érdekelne, hogymi a baja a maminak, ami nem súlyos, csak nem eszik-iszik, de nem lehet mégse egyedül hagyni egy percre se. Ilyen betegség a világon nincs, találj ki jobb kamut.
2023. nov. 2. 13:06
 1035/2044 A kérdező kommentje:
Ha ennyire érdekel, egy nagy méretű vesekő miatt gyulladás van a veséjében. Nem tudták kőzúzással műteni, mert túl nagy, de rendesen sem, mert gyulladás van. Van benne egy cső, így engedték haza és gyógyszereket kap.
2023. nov. 2. 13:26
 1036/2044 anonim ***** válasza:
59%
Aha...veseköve van. De panaszkodsz, hogy gyakran jár pisilni. Ez még annyira se hihetö, mint eddig.
2023. nov. 2. 13:44
 1037/2044 anonim ***** válasza:
81%
Mondta, hogy cső van benne, gondolom katéter. Ismerem ezt a betegséget
2023. nov. 2. 14:33
 1038/2044 anonim ***** válasza:
96%

Szerencsére nem volt se nekem, se családtagnak. De annyit tudok róla, hogy gyakran kell járni pisilni.

2023. nov. 2. 15:00
 1039/2044 anonim ***** válasza:
93%
Sokat kell inni, akkor tisztul a vese és akkor valamennyire a kő is ürül, ha nem nagy. Ha túl nagy, akkor maximum kopik a kapott gyógyszerek mellett, hogy könnyebb legyen később eltávolítani. És rengeteget kell inni, sajnos a kevés ivás okozza a vesekövet. Valószínű már elzárta a vizelet útját, ezért kapott katétert.
2023. nov. 2. 15:11
 1040/2044 A kérdező kommentje:

Persze a nejemmel nem így beszélt anyám. Neki is mondott dolgokat, de sokkal kulturáltabb módon. Mondta is a nejem, hogy szerinte nincs semmi baj, anyám szépen gyógyul, egyre erősebb. Mondom az lehet, hogy gyógyul, de ő csak 2 órát volt vele én meg egész nap.

És milyen meglepő, most, hogy otthon aludt a barátnőm, anyám nem dekkolt a nappaliban. Azt mondta fázik, és a saját szobája kisebb, becsukja ott magára az ajtót és jó lesz. Milyen érdekes, hirtelen már nem volt annyira magányos és nem kellett 11ig a nyakamon ülnie.

2023. nov. 3. 07:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!