Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
A végletekig undorító vagy. Megzsarolod konkrétan a beteg anyádat, hogy ha nem hurcolhatod fel a k*rvát, akkor majd nem látod el? Utána meg úgy teszel mintha tiéd lenne a ház, és őt csak megtűrnéd?? Hogy merészel nappal a nappaliban lenni? Hogy merészel a saját tévéjén azt nézni amit akar? Hogy merészel még egyáltalán létezni? :D
Meg az exed is, hogy merészelt rosszul lenni, meg tevékenynek lenni, hisz a te hobbid az hogy tespedsz és bámulsz ki a fejedből, tiszta dráma az élet?
Figyelj, legyél el a kis undorító kárörömödben hogy megint jobban alakulnak a dolgok, a karma vissza fog ütni. Hidd el, a világ nem az ilyen magatehetetlen ostoba lúzereknek áll. Hacsak nem az egész sztori a fejedben létezik, ez esetben ideje bevenni a gyógyszereidet. Minden egyes "győzelmedet", ami igazából nem is az, hisz még mindig egy vén csóró vagy, olyan undorító módon örvendezed itt le, hogy még akiben lett volna az elején halvány szimpátia, mostanra rég eltűnt. Szar érzés lehet ha mindenki rühell, és még a csajod se hívott meg a Halloween bulijára, amit ő szervezett.
A barátnőivel volt a Halloween buli, igen, van fent róla a tiktokon is videó, egy fiú sincs ott. Tudja amúgy is, hogy nem szeretem ezt az ünnepet. A barátnőivel se szeretek lenni.
Én csak vele szeretek lenni, a barátaival nem.
Anyám pedig eddig nem ilyen volt. A testvérem költözött el később, így neki a mai napig van szobája, igaz anyám főleg raktárnak használja, de amikor a testvérem és a csecsemő gyereke van nála, akkor ők szépen be tudnak menni az eredeti gyerekszobájába. De azt a szobát testvérem a sajátjának tekinti, bár már van saját háza, több is, de abba a szobába nem lehet csak úgy bemenni mondjuk nekem és a barátnőmnek. Az az övé most is. Az én szobám lett anyám szobája, mikor a feleségemmel közös életet kezdtünk, előtte ő aludt a nappaliban, hogy legyen két gyerekszoba. De eddig ha a lánnyal ott voltunk, igaz inkább éjszaka, akkor mindig átment a saját szobájába. Most viszont este 11ig ott ült velünk, pár órára ment át, aztán jött vissza és már korán reggel, pedig máskor délig a szobájában feküdt, most reggeltől jön, magyaráz, pakol stb.
Aki csak annyit lát egy emberben, hogy fiatal meg feszes test, annak ez is lehet mennyország. 🤣
Most elképzeltem, ahogy dugnak, közben a mama folyamatosan jár a klotyóra. Előtte meg elszórakoztatja a kínjaival a kis cédàt. Ez a szent Szűz Mária meg áhítattal hallgatja. 🤣🤣🤣🤣🤣Vajon meddig bírja? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Komolyan sírok a nevetéstől, annyira borzalmasak lehetnek.
Bár senkire se tartozik, de amúgy nem volt semmi szex ebben a pár napban. Egyrészt, mert női gondjai voltak a barátnőmnek, másrészt mivel anyám 11kor ment át a saját szobájába, így addigra a barátnőm már félig aludt, harmadrészt meg mivel egész éjjel járkált, elég zavaró volt.
Én sem értem, hogy minden baját miért mondja el anyám egy egyébként számára idegen embernek. Elmondja a nejemnek is, de őt ezer éve ismeri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!