Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1061/2044 Grizesteszta ***** válasza:
98%

#1060: Nem szimpatikus az, hogy ennyire mellébeszélsz. Mert a nejed viszonya a lakásához irreleváns és nem is kérdeztünk rá. A Te 1/4 tulajdonod meg addig nem ér semmit, amíg él az anyád és ő a haszonélvező, de erre se kérdeztünk rá, mert tudjuk. Tehát a váéaszodnak ez a része tök felesleges volt. De az, hogy ezt ennyire egzaktul kimondod:'Tehát a hosszú és rövid távú terv is anyámat elviselni.' Na, szerintem ez fogja megásni a sírját ennek a kapcsolatnak. Mert nincs az a fülig szerelmes nő, aki ezt hosszú távon elfogadható életkörülménynek tekinti, de ha normális, akkor rövid távon is kihátrál a dologból.:)

Ami pedig a tippmix -költséget illeti: erre megint csak nem válaszoltál és nyilván nem véletlenül. Egyértelműen úgy látszik, hogy a Te prioritásodban a tippmix a legfontosabb, csak sokkal utána jön a nőd és ezerrel lemaradva a gyerekek.És pont ez az aspektus az, ami egyértelműen mutatja, hogy ez már igen is függőség... Komolyan nem értem sem a feleségedet, sem a nődet. Az anyád és a gyerekeid azok, akik normálisan-logikusan viselkednek, de a két nőd nem. Mi a francot tudsz Te pucér fenékkel, játékfüggőként? Nagy a farkad vagy órákig bírod, vagy mivel lehet így elkábítani egy nőt? Pláne kettőt?

2023. nov. 7. 16:41
 1062/2044 anonim ***** válasza:
97%

Jaj ne is menj külön kérdező,mert még hiányozna neked édesanyád "idegesítő"beszéde. Sokkal jobb a mekiben,autóban ülni a kislánnyal.

Nehogy külön éld az életed,ha már felrúgtál mindent! Hónapok óta ide-oda csapodsz,ez sokkal jobb,igazad van! De azt látom,hogy önálló gondolatod nincs,úgy mozogsz ahogy mondják.

2023. nov. 7. 16:44
 1063/2044 A kérdező kommentje:

Azért fontos a tulajdon részem, mert amiatt nem akarok máshova költözni, úgy érzem, az az enyém.

Sokat költök játékra, nem tudom megmondani mennyit. Van, hogy 50-60-80.000 forintot. Van, hogy többet. Van, hogy keveset, ha már kevés a pénzem. Ez általában hónap elején van, megjön a fizetés és úgyse elég semmire, ezért felteszem tippmixre, hátha több lesz belőle. Azért eddig, míg a feleségemmel laktam, mindig adtam rezsire, ezzel nem maradtam el, így egyeztünk meg. Régen másra is költöttem, pl vásárlás, de aztán már a tippmix mellett egyre több ment a barátnőmre.

2023. nov. 7. 17:58
 1064/2044 Grizesteszta ***** válasza:
92%
Azért fontos a tulajdon részem, mert amiatt nem akarok máshova költözni, úgy érzem, az az enyém. - Persze, a tiéd egy 'nappali +két hálószoba' -palota egy negyed része akkor, amikor majd az anyád meghal. De élhet még 10-15 évig, addig NEKED CSAK ANNYI JOGOD LESZ A KÉGLIBEN, AMIT Ő MEGENGED. És mint látjuk, csak akkor alhat ott a nő, ha elég beteg hozzá az anyád. Gondolod, hogy ez így derűs perspektíva? Ami meg a tippmixet illeti: vélhetően sose nyertél még sokat, hanem mindig negatív a szumma, hiszen kilóg a segged a gatyádból. Ez egyből bizonyítja is a játékkal kapcs. elméleted 'helyességét'. Ergo: egy anyagi-értelmi-érzelmi csődtömeg vagy, 1/4 lakással, ami még akár 20 évig is 'holtvagyon'. Nagy buli ez valóban.:) Igazad lehet, tényleg szerelmes beléd a lányka vagy próbálgatja a körmeit vagy sötét, mint a negro... De biztosan az első...:) Én most szállok ki innen, mert ilyen hülye ember, mint te, nincs még egy a földön.
2023. nov. 7. 18:17
 1065/2044 anonim ***** válasza:
97%
Én már írtam, hogy a kérdező is sötét és a lány is. Ez mindent megmagyaráz. Illetve mellette a lány próbálgatja a körmeit, bár ebből milyen tapasztalatot szerez, milyen számára pozitív élményt, azt nem tudom. Oké megvolt az eredmény, barátunk elhagyta a családját. Nagy eredmény, de ezen túl semmit sem mutatott fel. Még az anyját is csak félholt állapotában tudta rávenni, hogy ott lehessenek, szóval ez sem eredmény. Szerintem a maximum amit még esetleg el tud érni, az a válás, de az sem az ő érdeme lesz, hanem az asszony addigra felébred, elengedi a kérdezőt és maga akar megszabadulni. Úgyhogy itt nem látok semmi fejlődést, semmi haladást. Nyár óta annyi változás van, hogy nincs az asszony és gyerekek mint zavaró tényező, lehet randizgatni, néha anyuhoz felmenni és hallgatni anyut illetve nála házimunkát végezni. Utána megint lehet a parkban ülni. Nem látom, hogy ez haladna valahova, de hogy a lány se látja, hogy egy helyben toporognak, az az ő szellemi képességét is mutatja.
2023. nov. 7. 18:42
 1066/2044 anonim ***** válasza:
97%

Ilyen ez, amikor két szellemileg mély szinten lévő ember összejön. A kislány a pinájával az orránál fogva vezeti ezt a férfiak gyöngyét. De az, hogy őt mivel tartja magánál, az még mindig rejtély. Nem hinném, hogy akkora ász lenne az ágyban, ahhoz is kellene némi ész. Itt meg ugye az sincs. A farka sem hinném, hogy különlegesebb másokétól. Ráadásul csak ritkán tudja használni a körülmények miatt. Öregszik is már. A vonzó évei is már a múltté, ha egyáltalán volt neki ilyen.

Tehát érthetetlen, mit lát benne.......

2023. nov. 7. 19:17
 1067/2044 anonim ***** válasza:
97%

Tegyük fel, jó az ágyban. De azért nem valószínű, hogy jobb, mint egy 20 éves fiatal fiú. Ráadásul a 20 éves valószínű jobban is néz ki, nem egy öreg ember teste van. Plusz ugye nem sok numerára volt eddig lehetőség, szóval ez annyira nem érdem. De ha egy szellemi szinten vannak, akkor jól elvannak a semmi világukban.

Vajon mit mesél a kislány a barátainak és az anyjának, mivel töltötte a napját? Voltam a házas pasim idős anyukájánál, teregettünk, felmostunk, wct takarítottunk majd romantikusan hazakísért? Utána még ültünk a sötétben egy kicsit a hideg padon kézenfogva? Azta, erre vágyik minden 20 éves lány. Miközben otthon a kérdezőt azelőtt családja a kényelmes, meleg lakásban, meleg étellel, nulla házimunkával várta. Túl jó volt az élete, most talán ez a karma.

2023. nov. 7. 19:41
 1068/2044 anonim ***** válasza:
96%
De legalább végre megmozdít otthon is valamit. Igen, én is úgy gondolom, hogy túl jó dolga volt eddig. Meg aztán milyen idegesítő lehet számára, hogy most ő kénytelen sürögni-forogni a kanapén fetrengés helyett...
2023. nov. 7. 21:06
 1069/2044 anonim ***** válasza:
87%
A kérdező azért csinál most bármit is, mert az anyja ki fogja rakni, ha nem és ezzel reméli, hogy a lányt is oda viheti. Ettől még az ő élete csak rosszabb lett, a lány élete nem változott, a lány nem áldozott be érte semmit. A lány ha ott is alhat, utána ő haza tud menni, de a kérdező ott ragadt örökre az anyjánál. Ennyire nem lehet jó nő, hogy mindez megérte érte.
2023. nov. 7. 21:23
 1070/2044 anonim ***** válasza:
97%

"Régen másra is költöttem, pl vásárlás, de aztán már a tippmix mellett egyre több ment a barátnőmre."

Hát pubi és erre vered, hogy pár meki miatt van veled a kiscsaj? Ez aztán a siker! 🤣Mivel egyelőre még nincsen kialakulva az igény szint nála, egyelőre beéri ennyivel is. De mit csinálsz akkor, ha ez már nem lesz elég arra, hogyha ritkán is, de megkefélhesd? Akkor majd költheted a tippmix árát is rá. Erre felkészültél, hogy lemondj erről a szenvedélyről is miatta? Előbb-utóbb bizony már csak több pénzzel tudod magad mellett tartani majd. Most még nagyon naiv vagy, de egyszer az álom véget ér, és keményen pofán csap a valóság. És akkor jössz rá, hogy amit szerelemnek hittél, az nem az valójában. Csak a te fejedben létezett. Nagyon érdekelne a válasz rá. Bár nem tartom valószínűnek, hogy erre adsz választ, mivel nagy mestere vagy a mellébeszélésnek és az önáltatásnak.

2023. nov. 8. 03:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!