Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯
 621/2061 Grizesteszta ***** válasza:
98%
A feleséged nem 'zaklat' az időpontokkal, hanem igyekszik infót szerezni, hogy beleilleszthesse a dolgokat a saját és a gyerekek életébe. Azt már korábban sokan leírtuk neked: a feleségedhez és a gyerekekhez neked kell alkalmazkodnod, mert ők nem fognak tudni hozzád. Ill. megpróbálhatják, de ahhoz is kell részedről infó és a tervek fixálása. Ha Te változtatsz, nem várhatod, hogy ők mozogjanak együtt veled. És az tök mindegy, hogy Te miért változtatsz, a munka miatt vagy a nő miatt. Ezzel minden elvált apuka szembesül, csak ők úgy rendezik be a magánéletüket, hogy a gyerekes progikat fixnek tekintik. ( minden 2. hétvége pl.) Te itt rugalmasabb vagy a szokottnál ( hét közben, feleséggel a kicsi miatt) ugyanakkor sokkal rugalmatlanabb is, mert elvárod, hogy úgy ugráljanak, ahogyan a lány fütyül.
2023. okt. 4. 14:18
 622/2061 anonim ***** válasza:
98%

🤦

A kiscsaj füttyent, ha épp ráér, te meg ugrasz, mindent eldobva. Értjük.

De te nem érted, hogy nem várhatod el a gyerekeidtől meg a volt feleségedtől, hogy ők igazodjanak a puncihoz, aki miatt felrúgtad a házasságod? Még be is vagy sértődve, hogy kiabál? Szerintem kezdj el kapaszkodni, mert ha elfogy a türelme, fogsz te még véreset hug.yozni.

2023. okt. 4. 15:08
 623/2061 anonim ***** válasza:
97%

Na a nyakamat rá, hogy a kis sztori hamarosan úgy folytatódik, hogy haza kellett költözni a feleséghez, mert anyuka kidobta.

Ezáltal jönni fog még kb 200 válasz.

2023. okt. 4. 18:16
 624/2061 anonim ***** válasza:
98%
Apám te nagyon el vagy szállva. Azért mert te új lyukat tömsz éppen, az nem jelenti azt, hogy majd a kis pcsához fog alkalmazkodni a volt családod. Nehogy már egy kis ribnc diktáljon nekik! Hol élsz te? A maradék lepke fing eszed is a gatyádban vagy a szaros seggedben van? Bsználak úgy szájba a feleséged helyében, hogy többé enni sem tudnál vele, nem még nyalni. Inkább húzd meg magad, mert anyád seggbe rúg aztán az utcán találod magad, de nagyon gyorsan!
2023. okt. 4. 19:28
 625/2061 A kérdező kommentje:

Csak akkor mennék vissza a feleségemhez, ha lenne mondjuk egy önálló lakrész, ahol én egyedül élhetek, mint egy albérlő. De ilyen nincs, szóval nem megyek.

Az én beosztásom változó, a barátnőm sulijs és edzése nem. Így sokkal könnyebb, ha ő mondja meg, mikor végez a suliban vagy mikor van edzés. Ha szabadnapom van, akkor valóban megyek, amikor mondja, ha dolgozom, akkor úgyis tudja hogy mikor. Az edzést tudom amúgy mikor van, de az órarendjét nem ismerem, nem tudom mikor milyen órája van, amikor mondja, hogy ráér, akkor megyek. Van, hogy elmarad óra, akkor hamarabb vagy nem megy suliba és olyankor együtt vagyunk. Amúgy a feleségem áttért az írásban való kommunikációra, azt mondja így legalább nem veszekszünk és le is van írva. Mondjuk nem bírja megérteni, hogy én ma miért nem tudtam estig, hogy mi lesz holnap, de nem én döntöm el, hogy a barátnőm be akar - e menni a suliba vagy sem, azt csak ő tudja. Én nem mondom, hogy ne menjen és legyünk együtt, de ha magától nem megy, akkor persze örülök.

2023. okt. 4. 21:03
 626/2061 anonim ***** válasza:
98%

Hát ez kész, ez teljesen reménytelen. 😂😂😂

Szerintem te vagy az egyetlen, aki még nem fogta fel, hogy a feleséged miért irásban kommunikál.

2023. okt. 4. 21:30
 627/2061 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk a helyében én sem tudnám megérteni, hogy miért is kell neked papucs módjára alkalmazkodni egy hozzád képest kis pisis nyafihoz. De mit is várunk egy tartás nélküli vénülő kujontól, aki amint megérzi a pina szagot, lógó nyelvvel lihegve csaholva veti magát utána. Egy kutyában több önbecsülés van, mint benned. Szószerint olyan vagy, mint egy hajléktalan, akinek az egész napja a várakozással telik, hogy mikor kap egy falat száraz, penészes kenyeret enni végre.
2023. okt. 5. 04:15
 628/2061 anonim ***** válasza:
98%
Tehát : van egy fiatal lányka, aki valahol tanul, bár a kérdező elmondása alapján szabadon dönti el, mikor van kedve bemenni és mikor nincs. Van a kérdező, aki 20 évvel idősebb, de semmi egzisztenciája sincs. Mivel éppen most dobott el mindent, nyilván ciki lenne mást mondani, mint, hogy boldog. Mivel más lehetősége nincs, így muszáj a lány kedve szerint ugrálni, hisz az anyjával nem akar otthon ülni, a felesége kidobta, a gyerekek utalják.
2023. okt. 5. 08:44
 629/2061 anonim ***** válasza:
98%
A kerdezőben, mikor dobta ezt az egészet, abszolút nem merült fel, hogy a kiscsaj majd nem fog mindent megoldani helyette. Ő ahhoz szokott hozzá, hogy a körülötte lévő nők felelőssége minden, ő csak eszik, alszik, és megjelenik, ahol kérik, meg neha játszik a gyerekeivel. Most is elvárja, hogy valajki oldja meg a lakhatását. Az anyja, vagy ha az anyja nem, akkor "még nem tudom mi lesz". Nem hát, nem is gondolkodik rajta, mert igazából ugy gondolja, hogy ez a csajnak a felelőssége, ha már ő otthagyta erte a csaladját. Ha nem is írja le ide, így gondolja. Ezért van az is, hogy most őszintén nem érti, a felesége minek zaklatja ilyen hülye időpontokkal. Mert eddig fel se tűnt neki, hogy mindent a felesége intézett, szervezett, neki semmit se kellett csinálni. Most meg hirtelen kötelességei lettek. És nem érti. Ő úgy gondolta, ha kilép, attól még a felesége fog ugyanúgy csinálni mindent.
2023. okt. 5. 12:38
 630/2061 anonim ***** válasza:
98%

#628 vagyok.

Én azt sem értem, hogy a mai világban, ha valóban van egy órarendje a lánynak, azt a kérdező miért nem ismeri? Nem tudja lefényképezni kB. 2 másodperc alatt? Vagy a kérdezőt tényleg nem érdekeli, az sem gond, ha a lány átveri, neki jó ez így?

Nyilván van oka annak, hogy a lány diktál. Ő a " szép lány" és úgy gondolja, hogy mindent megtehet, hiszen a kérdező ugrik, amikor csettint. Elhagyta a családját is. Amúgy a kérdezőnek vajon feltűnt már, hogy ő nagyon meg lett szivatva? Mert az asszony és a gyerekek maradtak a saját lakásukban, az anyja is a sajátjában van, a lány élete se változott, de a kérdező járt a legrosszabbul, mivel neki nincs rendes lakása, mindenki utálja.

Azt sem értem, hogy a kérdező miért nem megy aludni a lányhoz és a lány miért tűri el ezt? Mégis van másik barátja?...

2023. okt. 5. 13:00
❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!