Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯
 581/2061 Noren1989 ***** válasza:
97%

#580, én a kitagadàson gondolkoznék, inkàbb anyuka helyébrn.

Am valóban jó sztori, de néha túltolod, mintha sose jàrtàl volna boltban, meg ilyen aprósàgok.

A csajod is csak a jobb markod, igaze, Laczus?

2023. okt. 1. 20:00
 582/2061 anonim válasza:
76%
Amúgy tök komolyan végigolvastam ezt a párszáz oldalt, annyira érdekelt mi lesz a sztori vége. Más is van vele így? Egyébként kedves kérdező,te szeretnél még gyereket? Mert egy huszonéves lany egyszer biztos akarni fog.
2023. okt. 1. 20:40
 583/2061 anonim ***** válasza:
98%

Ebben az a vicc, hogy mindenki elôre látja, hogy mi lesz, kivéve a kérdezôt. Aztán naivan rácsodálkozik, mikor megtörtént.

Nekem csak azért hihetö a sztori, mert a volt férjem pont ugyanezeket elmondta és bejárszotta. Nem véletlenül lett ex...

Azóta eltelt egy évtized. A barátnôje lelépett pár hónap után. Azóta volt két rövidebb, nem jó kapcsolata. Még mindig az anyjánál lakik, és évek óta egyedül van. A gyerekeink le se tojják, szintén évek óta.

2023. okt. 1. 21:08
 584/2061 Noren1989 ***** válasza:
96%

#583, de, h valaki ilyen legyen, mennyi a statisztikai esély? 1 az 5000ből?

Hàt ehhez szégyentelenül hülyének kell lenni, Kérdezőnk meg a Teremtés csúcsa 😶

*Koronàlya

2023. okt. 1. 21:11
 585/2061 anonim ***** válasza:
98%

🤔

Szerintem ez is olyan, hogy sokkal többen gondolkodnak igy, mint hinnénk. Eleve a 40 körüli korosztálytól felfele nagyon sok pasi viselkedik úgy, mint egy Nagy gyerek, akinek anya kell, nem feleség. Utána megy a hiszti, hogy már nem viselkedik nöként. Aztán jön a válás, megcsalás, utána meg menne vissza, mert hiányzik a megszokott kényelem meg a jólét. (Csak addigra anyut többnyire már elvitte egy élelmesebb férfi.)

2023. okt. 1. 21:34
 586/2061 A kérdező kommentje:

Bárki elmehet egy nagyobb áruházba, ahol ruhát is árulnak, én 5000 forintért vettem felnőtt farmert. Nem nagy tudomány.

Pontosan nem tudom, mi anyám célja, de ahogy szokott lenni, a nehézségek összekovácsolják az embereket. Eddig kibírtuk titokban, már sokkal könnyebb így is. Én tényleg nem vagyok valami szépfiú, így egy ilyen csinos, 20 éves lány nekem főnyeremény.

2023. okt. 1. 21:51
 587/2061 Noren1989 ***** válasza:
96%

Hogyne vettél volna :D

Jajj, Bás...

Ahogy a filmben is mondták:

"Kamuzz a végletekig, Zselé!"

2023. okt. 1. 22:10
 588/2061 anonim ***** válasza:
97%
Te is biztos fônyeremény vagy neki. Hol találna nálad jobbat....?
2023. okt. 1. 23:38
 589/2061 A kérdező kommentje:
Pont ez a lényeg, utolsó. Hogy számomra ő a legjobb, azt én sem tudom, miért van velem, volt, hogy rá is kérdeztem, hogy tényleg szeret - e és meg volt sértődve, hogy én ilyet gondolok róla, hogy ő nem szeret. Nem tudom, hogy miért engem választott, de nekem ez nagy öröm.
2023. okt. 2. 10:28
 590/2061 Grizesteszta ***** válasza:
97%
Jaj, Kérdező! Én cseppet több, mint egy éve döntöttem úgy, hogy elválok. Decemberben költöztem el a sajátomba, de onnan nagyon gyorsan tovább költöztem, mert gyorsan összejöttem valakivel és hozzáköltöztem. Azóta együtt élünk, rendezetten, szerelemben. A gyerekek is elfogadták (mindkettőnknél voltak korábbi házasságból, jogilag felnőttek, függetlenek.) Szóval a kapcsolat stabil, szerelmesek vagyunk, van hol élnünk, van külön jövedelmünk, nem kell gyerektartást fizetnünk, szóval minden OK. És még így is vannak, akik felelőtlennek, mások erkölcstelennek neveznek, vannak régi barátok, akik már csak az elhagyott férjem barátai, és vannak, akik a karmát emlegetik.Arra akarok kilyukadni, hogy egy válás sehogyan sem egyszerű, de Te minden egyes momentumot úgy intézel, hogy az számodra a legszarabb legyen hosszú távon. És nem, én nem hiszem, hogy kamu. Úgy gondolom, hogy Te ennyire gyerek maradtál és ennyire nem tudsz hosszú távon, mások fejével gondolkodni. És a sajátoddal sem, sajnos. Célszerű lenne egy lényegesen jobban fizető állást keresned, akár még külföldön is, beáldozva a csajt. Mert ez így valóban nem fogja túlélni a telet, de addigra Te teljesen le fogsz épülni anyagilag is és testileg/szellemileg is. Ha már megborítottad a feleséged és a gyerekek életét, akkor valahogy úgy kellene változtatnod az életeden, hogy legalább a tiéd jobb legyen HOSSZÚ TÁVON.
2023. okt. 2. 13:22
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!