Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯
 541/2044 anonim ***** válasza:
97%
Sejtettem, hogy majd a feleséged EZT IS megoldja, #539. Nyilván nem te. Amúgy csak nekem szúrja a szemem, hogy a kérdező még mindig feleségeként ír a gyerekei édesanyjáról?
2023. szept. 28. 18:23
 542/2044 anonim ***** válasza:
98%
Lehet itt anyu és apu is testvérek..Vannak 20 éves lány ismerőseim.A többség még külföldi karrierben is gondolkodik.Havi 100-150.000-es elvált 2 gyerekes pasit semelyik nem fog babusgatni..Haver ezt durván beszívtad..1 év s a csaj kidob.
2023. szept. 28. 19:15
 543/2044 anonim ***** válasza:
98%

541, mert a felesége. Be se adták a válást.

Kamu sztori, de én élvezem. Mint egy folytatásos regény. Várom, mikor lép le a csaj 😄

2023. szept. 29. 02:40
 544/2044 anonim ***** válasza:
96%
543, szerintem is kamu folytatásos sztori, de pont ezért nem fog lelépni benne a csaj, a nyomi pasi itt a saját élete szuperhőse lehet. A végén már maga is el fogja hinni. De sztori vagy sem, veszélyesen infantilis és hülye, valszeg könyörületből tartják meg a munkahelyén is, már ha tényleg van neki.
2023. szept. 29. 09:52
 545/2044 A kérdező kommentje:

Sajnos ez a valóság.

Azért nem adtuk be a válást, mert ahogy én írtam, meg akartam hagyni a lehetőséget a vissza útra, illetve így egyelőre a gyerektartást se tudja tőlem jogi úton perelni sem. És amúgy is a feleség sokkal rövidebb szó és érthetőbb, miről van szó.

2023. szept. 29. 13:15
 546/2044 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem adtátok be még úgy is tud perelni…Komolyan ha valaki ismeri a kérdezőt a felesége elérhetőségét adja meg..Jogász vagyok,egy ilyen elvtelen pasiból a sz.rt is kiperelhetné a felesége s segítenék neki..
2023. szept. 29. 13:19
 547/2044 anonim ***** válasza:
97%
Jogászként rájöhettél volna már 100 válasszal ezelőtt, hogy a legtöbb válasz rekordjára pályázik. Direkt provokál ezekkel a válaszokkal.
2023. szept. 29. 13:32
 548/2044 anonim ***** válasza:
97%

Csak az a probléma, hogy egy nincstelen senkiről van szó. Semmilye sincs, csak a farka. A fizetése sem nagy kunszt. Max. a farkát lehetne perelni( bár az sem értékes), aztán jól levágni, hogy soha többé ne tudja használni.

2023. szept. 29. 13:47
 549/2044 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, aztán nehogy meglepődj, mert onnantól jogosult gyt-re hogy elköltöztél. Szerinted ahol évekig húzódik a válóper ott addig nincs gyerektartás? A gyerekelhelyezési kérelmet kell a feleségednek benyújtani, vagy gyerekfelügyeleti kérelmet, nem tudom mi a becsületes neve, de azt gyorsan megadják válástól függetlenül. Onnantól jár a gyt.
2023. szept. 29. 13:55
 550/2044 A kérdező kommentje:
Valóban nincs valódi, jelentős vagyonom, csak a fizetésem. Azt, hogy a feleségem meddig lesz kedves, nem tudom. Talán egy kicsit kezd elfáradni, belefáradni. Ez nekem nem jó, mert akkor elvesztem minden kedvességét és jóindulatát.
2023. szept. 29. 14:22
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!