Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
 601/2061 anonim ***** válasza:
98%
Figyu bébi, anyáddal meg a feleségeddel sem lenne semmi, ha a faszod nem dugod máshová, mert unod a családosdit. Szóval, szerintem várd ki, hogy a csajé hogy fog majd reagálni, ha egyszer valamit nem úgy csinálsz ahogy neki jó. Asszem, vissza fogod te még sírni anyádat, de a feleséged is. 👏😀Amit most kapsz semmi ahhoz képest, ami még vár rád. Tudod, mindig lesz rosszabb. És ott, ahol a legkevésbé számítasz rá naiv kisfiam. A jelen az csak jelen. Ami igazán számít, az a jövő. És az nagyon nem biztató. Sőt, semennyire.
2023. okt. 3. 12:32
 602/2061 anonim ***** válasza:
97%
Akkor miért írtad korábban, hogy ideges meg merges, ha nem tudtok találkozni, neg ha a feleségeddel mész valahova? Vagy ez is része a tökéletesnek?
2023. okt. 3. 12:34
 603/2061 anonim ***** válasza:
98%
Tanulságos végigolvasni hogyan teszi valaki tönkre az unalmas/monoton, de stabil, kényelmes életét. Végem van, hogy az emberek hogy be tudnak dilizni egy 20 évvel fiatalabb gyereklánytól. Ilyenkor örülök, hogy nem vagyok egy romantikus alkat, inkább az eszem vezérel.
2023. okt. 3. 13:10
 604/2061 A kérdező kommentje:

Amikor mérges volt, hogy nem tudunk találkozni, mert mondjuk a gyerekekkel voltam, az a része nem volt jó. Amikor elköltöztem, végre egy kis csend lett, mert előtte azzal zaklatott, mikor hagyom el a családom. De amikor béke van és tényleg egymásra tudunk figyelni, akkor nagyon jó. Nyilván szeret és velem akar lenni, ezért zavarja, ha mások miatt háttérbe szorul.

Az én apám meghalt, mikor pár éves voltam, így anyám egyedül nevelt minket fel, nem lett új férje. Ezért most valami Teréz anya szerepben tetszeleg, hogy neki nehéz volt és mindent megtett értünk, nekem volt családom és mégis eldobtam, pedig tudom, milyen apa nélkül felnőni. Teljesen belelovagolta magát ebbe a témába, nem is akarja ezt elengedni, csak mondja es mondja, hogy nekem hogy kéne viselkednem es nézzem meg, hogy a saját gyerekeim is gyűlölnek.

2023. okt. 3. 13:53
 605/2061 anonim válasza:
97%
Amúgy engem érdekelne, hogy mi mindent szoktatok csinálni a lánnyal? Azt írtad, már több éve "együtt vagytok", csak titokban volt eddig. Viszont,ha több év, akkor a kezdeti rózsaszín ködnek,amikor elég a padon ücsörgés, már el kellett múlnia valószínűleg...
2023. okt. 3. 15:07
 606/2061 A kérdező kommentje:
Amikor még titok volt, többnyire hazakísértem vagy ő kísért el egy darabon, vagy csak kiültünk a parkba és beszélgettünk. Mióta nem titok, azóta is van, hogy elkísérem suliba vagy haza, edzésre vagy haza, most, hogy jó idő van még, szintén parkba megyünk, sétálunk, de el szoktunk menni plázába nézelődni. Időnként beülünk kávézni vagy Mekibe. Sokat kirándulunk.
2023. okt. 3. 15:41
 607/2061 anonim ***** válasza:
98%

Ez az "egyébként minden szuper, mikor nem mérges és épp nem hisztizik" annyira szánalmas.

Neked meg most azon kéne pörögni, hogy hol fogsz lakni. Anyád ki fog tenni, ez csak idő kérdése. A csajhoz tudsz költözni? Ki tudtok venni egy albérletet együtt?

2023. okt. 3. 15:43
 608/2061 A kérdező kommentje:
Albérletet nem. Hogy ha sehova se mehetek, meddig lakhatok a barátnőmmel, nem tudom, hiszen a szüleivel él.
2023. okt. 3. 15:50
 609/2061 Grizesteszta ***** válasza:
98%
#608: Én vagyok az 597 és csak ismételni tudom magam: nem gondolkodsz reálisan, de segítek! Egy percig se lakhatsz a lánynál, mert a szülők értelemszerűen nem ilyen partit szánnak a gyereküknek, tehát az odaköltözéssel nem fogják a dolgot támogatni. Pont úgy viselkednek( reálisan egyébként) mint a Te anyád: eltűrik a másik felet, jobb meggyőződésük ellenére, a gyerekük miatt, de mindketten úgy gondolják, hogy hülyeséget csinál a gyerek. Vedd már észre: van realitása a 'felforgató', 'szétrúgom magam körül a világot' életstílusnak, de ilyenkor számolnod kell azzal, hogy a körülötted élők általában másként látják a dolgokat. Ilyenkor csak az lehet a megoldás, hogy borítasz, de annak a tudatában, hogy ezentúl mindent neked, egyedül kell megoldanod, segítség nélkül. És ha mégis kapsz segítséget, akkor annak örülsz, de csak bónusznak és nem alapnak tekinted. Nálad is ez a helyzet: ha az albérlet kizárt, akkor kezdj olyan munkahelyet keresni, ahol van munkásszállás vagy olyan szállót, ahol külön szoba van és belefér a díj. Mert hidd el, ha anyád kidob, akkor a lány szülei is ki fognak pár napon belül és megjelennek az anyagi természetű viták, ez meg nálatok a kapcsolat vége is lesz egyben.
2023. okt. 3. 16:40
 610/2061 anonim ***** válasza:
98%

Ezt anyád is tudja. Tudja nagyon jól, hogy ha választásra kényszerít, hogy a csaj vagy a lakhatás, nem igazán lesz ott miből választani. Erőltesd csak, hogy felvihesd, legalább tud neked segíteni összepakolni.

Az a verzió már nem elérhető, hogy behúzott farokkal hazakullogsz a feleségedhez.

Nem érted, hogy miért jön mindenki a téllel. Mert más úgy kisérgetni egymást, hogy titkos a viszony és legfeljebb csókolóztok. Meg más lesz úgy karácsonyozni, hogy a kislány a szüleivel, a gyerekeid a nejeddel, te meg anyáddal, és mindenki megsértődik, mert nem kapott szép ajándékot. A következő max 3 fizudból kell ennyi ember kedvére tenni. Miközben azért ideje kaucióra gyűjteni. Meg be fogja húzni a feleséged a gyerektartást is, 6 hónapra visszamenőleg. De azért a cuncust is meg kéne hívni a drága mekis kávéra. Meg szilveszterezni is kell valahol. Meg valamiből...

Te meg itt bizonygatod, hogy mennyire boldog vagy, miközben a teljes egzisztenciád feladtad, mindenki utál, és a csajod is csak annyit tud felmutatni, hogy 20 éves. De ez is elmúlik.

2023. okt. 3. 19:39
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!