Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis
fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de
megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és
szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
10.000-et sokalsz egy nadrágra??Haver a legolcsóbb szar h&m-be is 12.000 egy farmer..A jó farmer 25-30.000-től kezdődik..A magántanár meg alap egy normális családban.
2023. okt. 1. 07:27
572/2061 A kérdező kommentje:
Oké, értem, hogy kevés, akkor sem tudok többet adni.
A feleségemnek van ilyen irányú végzettsége, hogy tudja a gyerekeket tanítani, nekem viszont nincs. És ő akar spórolni nem én.
2023. okt. 1. 07:58
573/2061 anonim válasza:
"De a gyereknek 10.000 forintért vesz nadrágot márkaboltban, mikor olcsóbban is vehetne máshol vagy külön tanárt fogad melléjük, mikor ő is tudja tanítani őket."
Mesélj bébi hol? Megyek oda nadrágot venni.
És te miért is nem tanítod őket, ha ennyire tudod a tananyagot? Vagy eddig is miért is nem tanítottad őket? A feleségednek képben kell lennie az iskolai tananyaggal, neked meg nem, mert neked faszod van? Egyébként minek a pedagógus, ha otthon is lehet őket tanítani, mert a szülők csak úgy kirázzák szerinted a kis ujjukból a témákat?Ezt megemlítetted már a Parlamentben is? Akkora pofád van, látszik, hogy szart sem értesz az egészhez.Nem is értem, hogy sikerült egyáltalán egy 8 általánost elvégezned ilyen szellemi szinten.....
2023. okt. 1. 08:09
574/2061 anonim válasza:
A feleségednek már mindenhez kell érteni a te elképzeléseid szerint. Te meg csak a baszáshoz értesz. Annyi elég is az élethez. Tényleg nem értem mit eszik rajtad ez a fiatal csaj. Az élethez történő hozzáállásod egy nagy nulla. De inkább a vakondok alatt van. És ez is kell valakinek. Elképesztő.....
2023. okt. 1. 08:14
575/2061 A kérdező kommentje:
A feleségem szerint azt csinálom, mint mikor fiatalok voltunk, hogy a lányra költök, de most már vannak más kötelességeim is. Régen ketten voltunk, kevés pénzünk volt, azt ketten költöttük el. Most nagyon jól tudja a feleségem, mivel nem hülye, hogy a lányt elviszem mondjuk egy kávézóba vagy veszek neki valamit, és ezt szerinte a gyerekektől veszem el. Persze uszítja anyám, aki megmondta, hogy felejtsem el, hogy nála fogunk a barátnőmmel lakni, ha a lánnyal akarok lakni, akkor oldjam meg.
2023. okt. 1. 13:59
576/2061 anonim válasza:
Jól mondja, és azt is, hogy nem csak a kis pinával ketten vagytok a világon. Vannak gyerekeid is már. A pina gőzös agyadba el kellene már jutni ennek végre.
Anyádnak is igaza van. Ha ezt a kis libát akarod tömni mindennap, akkor a te kötelességed megoldani a helyet hozzá. Nem anyádnak!
2023. okt. 1. 14:07
577/2061 A kérdező kommentje:
Igen, csakhogy az elején anyám azt mondta, lakhatok nála és anyám azt is mondta, hogy a lánnyal együtt is. Ő ezt nekem megígérte, mégis nagyon hamar meggondolta magát. Azért költöztem el, mert ő azt mondta, mehetek hozzá a lánnyal. Nem összeköltözésről beszélek, de ő már nagyon hamar meggondolta magát ott alvások tekintetében is. Azt lehet írtam, lehet nem, hogy nekem abban a lakásban van tulajdon részem, bár az egész lakás anyám haszonélvezeti jogával terhelt, tehát jogilag valóban kirakhat, mert a haszonélvezeti jog erősebb. De én azt gondoltam, ha csak kevés tulajdon jogom is, de van, akkor ennyi előnyöm legyen. De aztán anyám ki lett okosítva, hogy ez a pici tulajdon rész semmit se ér, mert én nem adhatom el, sőt ő, mint haszonélvező, nem köteles beengedni.
2023. okt. 1. 14:17
578/2061 anonim válasza:
Joga van anyádnak meg gondolnia magát. És a jogairól is joga van megvilágosodni. Amikor az új tyúk mellett döntöttél, akkor számíthattál volna arra, hogy másképpen is lehet majd, mint az elején. Te nem kalkuláltad ezt be, hanem inkább fejest ugrottál a váladékos lyukba kan görcsös fasz módjára. Amíg a faszod vezérel kizárólag, addig még sokszor és sokat fogsz pofára esni. És ott, ahol nem számítasz rá. De meg is érdemled. Vésd be a lepke fing nagyságú agyadba, hogy az új pinának ez az egyik ára. Nincsen ingyen semmi babám. 🤷♀️Mindenért megfizetsz, vagy így, vagy úgy.
2023. okt. 1. 14:39
579/2061 anonim válasza:
Ahanyuhukáhám nem engedi, hogy hozzá járjak fel b@szni, brühühü. Faxom, hány éves vagy? Ezt a kamaszok csinálják. Én tökön szúrnám magam, ha itt tartanék ennyi idősen! És akkor mindenki más a hibás. Hát mit képzel az a lotyó feleséged, hogy a gyerekeknek ruhára, kajára, meg edukációra van szüksége? Te meg üldögélhetsz a padon a kis pinával kiflit rágva. Meg még alkalmazkodni is kell a gyerekek szabadidejéhez, ehhh. Tényleg mocskos egy világ ez, igazad is van!
2023. okt. 1. 17:02
580/2061 anonim válasza:
Anyád helyében én sem engedném, hogy a pina váladékaival össze kend az ágyat, a kilincseket meg úgy kompletten a lakást. Hogyisne! Aztán én is úgy nyúljak mindenhez az otthonomban. Pfejj! Gusztustalan! Kend össze vele a saját lakásodat. Ja, az éppen nincs. Akkor megszívtad. Nem tudlak sajnálni. Eldobtál mindent egy kislányért, akkor szopj miatta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!