Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/2044 anonim ***** válasza:
98%

A feleséged én nem tartom áldozatnak. Inkább azt látom, hogy jobban járt, hogy megszabadult tőled. Most őszintén, melyik normális nőnek kell egy ilyen kan, mint te? Kis huszonéves libákat kergetsz a leszálló ágban lévő farkaddal, mondván neked ez anno kimaradt. Ugye két gyerek után kell ezt mindenképpen kipróbálnod szerinted. Nincsen semmid, csak a farkad, anyáddal laksz. Ezen ugyan mi a tököm olyan vonzó? Max. az ilyen buta kis csirkéknek, mint az aktuális dugó pajtidnak. Neki sem véglegesen. Lehet most rád van gerjedve, de nála is bekövetkezik idővel, hogy egy vénülő kujonra pazarolja az idejét feleslegesen, akivel még együtt lenni sem lehet normálisan. Aztán keres egy feszesebb, fiatalabb pasast, akinek rendezettebb a háttere.

Anyád meg normális. Azért mert nem veszi komolyan ezt az átmeneti kufircolást, nem lehet elítélni. Csalódott benned, hogy öregedő létedre kizárólag a faszod vezérel. Úgy gondolja, hogy ennyi idősen már nem itt kellene tartanod. Erre ott voltak a fiatal éveid. Miért akkor nem gondolkoztál.

A kis puna meg nyugodtan befoghatja a szopós száját anyáddal kapcsolatban. Ha ennyire fiatalon csak egy magad fajtát tud összeszedni, arra nagyon nem lehet büszke.

2023. szept. 20. 04:18
 442/2044 anonim ***** válasza:
98%

Miért, hova vezet?

Saját magadnak se akarod megválaszolni.

Te még kb. 5 évig fizetsz két gyerekre, aztán még 5 évig fizetsz egyre gyerektartást. Ott vannak a hiteleid. Legjobb esetben is 5 év, mire esélyes egy közös albérlet. Addig laksz anyádnál, akivel rohamosan romlik a kapcsolatod. Meg egy darabig feljárhatsz a csaj szüleihez, hogy legalább szexelni legyen hol.

Ez a te korodban minden, csak nem komolyan vehetö.

Közben az exfeledéged majd felszed valakit, összejönnek, odaköltözik a pasi, anyagilag beszáll a közösbe, plusz te fizeted a gyerektartást. Kicsivel késöbb belevágnak a Közös Gyerek Projektbe. Utána kapják az adókedvezményt három gyerekre, szépen gyarapodnak, fejlödnek, mennek nyaralgatni, moziba, étterembe, mert megtehetik.

Ti eközben eljuttok oda, hogy a csajod és anyád egy kanál vizben meg tudná egymást fojtani, a csajod szülei se látnak szivesen. Viszont a kisasszony már nem érzi, hogy gyõzött, tehát rákezd a mikor lesz esküvõ és gyerek kezdetû lemezre.

Mivel te be fogod bizinyitani, hogy igenis jól döntöttél, ezért egy gagyi ezüstgyûrûs eljegyzés után jöhet a harmadik gyerek. Miközben a meglévõ kettõnek se tudsz megadni semmit. Aztán jön az állandó hiszti a csajod részérôl, hogy a gyerektartás miatt éltek sszzarul, amúgy meg milyen apa vagy, hogy miattad nyomorog a család.

A csajod még félig tini, ott tart agyilag, hogy a szerelem mindennél fontosabb és mindenre megoldás. De neked kéne legyen elég tapasztalatod, hogy a házasságban nem arról megy a legtöbb vita, hogy ugye szeretsz?! Ráadásul ô is elkezd érni. Eljegyzik a barátnôit, mennek az esküvõi fotók instára, jönnek a babócák. Ti meg az anyja házában tudtok dugni, és a hét fénypontja egy hamburger a plázában. Meddig lesz elég neki? A szerelem gyorsan elmúlik.

2023. szept. 20. 09:38
 443/2044 anonim ***** válasza:
98%

"Mégis velem van ez a nagyon csinos lány. Mondjuk egyes rosszindulatú emberek azt mondták, hogy nem is gyönyörű, pont olyan, mint bármelyik fiatal lány, sőt a saját anyám is azt mondta, hogy semmi különleges nincs benne. De egy nagyon fiatal, magas, csinos lányról van szó, aki csodaszép és nagyon kedves, jólelkű. És ő velem van. Pedig nem a pénzem miatt. Akkor erre mit mondtok?"

1., mert éppolyan buta mint te, csak még megvan az a mentsége hogy fiatal, rózsaszín ábrándokban hisz, nem reálisan lát, azt hiszi a szerelem majd mindent megold. Ez még egy fiatalnál se pozitív tulajdonság, de főleg lányoknál el lehet intézni egy legyintéssel és nevetéssel hogy majd benő a feje lágya. És tényleg benő. Én is voltam ilyen fiatal, bár ennyire buta nem, sose lettem volna egy papával, amikor bőven lehettem a korosztályommal is. Most már csak szánakozok némelyik korábbi elképzelésemen.

2. Egónövelő, hogy el tudott marni a családod mellől, pesrze hogy hízik a mája tőle, de ez lecseng. Onnantól csak a hibáidat látja majd.

3. Valószínűleg tényleg nem néz ki olyan jól, különben ezerszer jobb lehetősége is lett volna nálad, ha nagyon időset akar, akkor kifog egy kőgazdagot. Be kell látni, ez az ipar erről szól, csak az teheti meg aki tud is cserébe olyat nyújtani, és ez egy fiatal nőnél az hogy hányas a 10-es skálán. Aki átlagosan néz ki, annak be kell érnie a szerényebb anyagiakkal - egy darabig, ameddig jobbat nem talál, és rá nem jön hogy valójában abba "szerelmes". Szóval én totál elhiszem hogy inkább átlagos mint szép, és a vonzóeereje nagy része a fiatalságból adódik (de innen lehet akár lejtmenet is ha csúnyán, hamar öregszik)

2023. szept. 20. 10:10
 444/2044 A kérdező kommentje:

Egy volt közös barátunk, azért volt, mert nekem már nem barátom, azt mondta, 12 egy tucat ez a lány és nekem csak azért ennyire csodálatos, mert fiatal, de amúgy a legtöbb fiatal ilyen. Anyám is csak azt mondta, hogy egyetlen előnye, hogy magas. De szerintem ők nem ismerik a lányt, szóval ez alapján nem alkothatnak ilyen véleményt.

Nem tudom mit hoz a jövő, még alakul. Én egy nyugodt, csendes ember vagyok, a barátnőm lobbanékony, erőteljes ember, de nekem ez nem akadály. Mikor anyámmal volt ez a kis konfliktus ugyan másnap nem akart találkozni velem, mert mérges volt és sokszor mérges, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, de megéri, mert nagyon jól érzem magam vele.

2023. szept. 20. 12:42
 445/2044 anonim ***** válasza:
76%

A magasság sem igazán előny, főleg nők esetében. Egyre több magasabb nő van, a pasik meg mennek össze.

Igen, nem ismerik, és nem is fogják megismerni, mivel semmilyen olyan dolgot nem tett, ami miatt méltó lehetne rá. Ez van. Nyugodjál bele.

Az meg, hogy te jól érzed magad vele, csak átmeneti dolog. Ezzel anyád is tisztában van. Volt már a történelem során ilyen ideiglenes fellángolás mások esetében is. A körülményeitek is pontosan olyanok, amik nem kedveznek a min. évtizedre szóló kapcsolat kialakulásához. És nem tenném rá az életem, hogy mindenáron be is akarnátok bizonyítani, hogy egymás valódi párjai vagytok. Most a pina meg a fasz izgalmasnak találja egymást, de aztán kialszik a làng. Így kezdődik, aztán így végződik. És kezdhetsz új kislány után kajtatni, hátha lesz még egy ilyen balek, igénytelen pcsa, aki lát benned bármit is a lúzerségen kívül.

2023. szept. 20. 13:27
 446/2044 anonim ***** válasza:
97%

Nem kell jobban megismerni, egy perc alatt el lehet dönteni valakirôl, hogy szép-e vagy sem.

Te meg folyamatosan csepegteted a red flag elôjeleket.

Öngyilkossággal fenyegetés, lobbanékonyság, anyád Ellen fordult és persze majd téged is ellene fordit, gyakran mérges, stb. Vagy szépen épitgeted a kamu sztoridat, vagy tudat alatti segélykiáltások. Kicsit olyan, mintha egy se veled, se nélküled kapcsolat lenne ez, nem igaz? Nagy viták, aztán óriási békülések. Állandó érzelmi hullámvasút, ahol a hullámvölgyek alatt szenvedsz, a békülések alatt meg azt érzed, hogy téged még nem szeretett igy senki.

Csak érzed, hogy azért itt valami mégse stimmel.

Eltaláltam?

2023. szept. 20. 14:53
 447/2044 anonim ***** válasza:
98%
Minél többször bizonygatod, hogy ez az élet volt minden vágyad, annál kevésbé hihető a határtalan boldogságod. Csaxólok.
2023. szept. 20. 16:58
 448/2044 A kérdező kommentje:
Amit szerettem volna, a lánnyal lenni. Úgy éreztem, már nem tudok a családommal maradni és nem bírtam ezt a kettős életet sem. Vágytam rá, hogy minden időnkent együtt töltsük. Hogy nappal és este is együtt lehessünk, ha akarok bármikor elmehessek. Nem egészen így alakult, de még alakulhat így.
2023. szept. 20. 17:32
 449/2044 anonim ***** válasza:
97%
Persze, ha nyersz a lottón. :)
2023. szept. 21. 06:07
 450/2044 anonim ***** válasza:
93%
Az már nem a családod, mert elhagytad őket. Ne utalj rájuk úgy, mintha még egy család lennétek. A család az egy közösség, amiben összetartanak, te már nem tartozol közéjük, jobb ha felfogod végre. Most az anyád a családod.
2023. szept. 21. 08:36
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!