Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/2044 A kérdező kommentje:
Egyébként meg azt mindenki jól látja ezen az oldalon is, hogy nincs pénzem. Nincs pénz, lakás, vagyon stb. Mégis velem van ez a nagyon csinos lány. Mondjuk egyes rosszindulatú emberek azt mondták, hogy nem is gyönyörű, pont olyan, mint bármelyik fiatal lány, sőt a saját anyám is azt mondta, hogy semmi különleges nincs benne. De egy nagyon fiatal, magas, csinos lányról van szó, aki csodaszép és nagyon kedves, jólelkű. És ő velem van. Pedig nem a pénzem miatt. Akkor erre mit mondtok?
2023. szept. 19. 10:34
 432/2044 anonim ***** válasza:
98%

Már milliószor elmondtuk, hogy a lány azért volt veleld, hogy elhagyd a feleségedet. Hogy ő győzzön. Most úgy érzi, hogy ő a győztes.

Jön a következő harc, hogy a családod fogadja el, hogy ő komoly barátnő, nem csak egy alkalmi szexpartner. Megint győzni ajar.

Ha elmúlik a győzelmi mámor, akkor meglátja, hogy nem nyert semmit, sőt.

2023. szept. 19. 11:08
 433/2044 A kérdező kommentje:
Ebben lesz némi akadály, mert a feleségem és a gyerekek nem akarnak találkozni vele, anyám kényszerből találkozott vele, de ő nem veszi komolyan ezt, a testvérem pedig még számba se veszi.
2023. szept. 19. 11:13
 434/2044 anonim ***** válasza:
97%
5 főt kell legyőzie. Kellenél a francnak, de ezek szerint öt ez motiválja.
2023. szept. 19. 11:17
 435/2044 A kérdező kommentje:
Már sokszor mondta, hogy ne szenvedjünk anyámmal, menjünk hozzájuk este. Nem szereti anyám, azt mondja, hogy anyám nem teljesen normális és sajnos szerintem se. De én eddig nem akartam menni hozzájuk. De ha nem lesz más lehetőség, ha anyám nem változik, akkor muszáj lesz.
2023. szept. 19. 11:25
 436/2044 anonim ***** válasza:
98%
Odamész a lány szüleihez, akik látnak majd egy kapuzárásinpánikban szenvedő 2 gyerekes még el sem vált férfit, akinek semmi pénze és az anyja kanapéján lakik. Boldogok lesznek. Biztosan úgy érezik majd hogy a csinos 20 éves lányuk mellé el se tudnak képzelni jobbat
2023. szept. 19. 11:57
 437/2044 A kérdező kommentje:
Azt mondta nekem a lány, hogy az anyukája azt mondta, hogy nekik a lányuk boldogsága a legfontosabb, így ha anyámmal nem boldogulunk, mehetünk hozzájuk.
2023. szept. 19. 12:18
 438/2044 anonim ***** válasza:
28%

A kerdezovel csinaljatok, amit akartok, de a lanyt ne ribizzetek mar le, mert azert az is tulzas. Igaz, egy hp-nek tunik, fiatal, onzo es naiv, de a 'r*bi' meg 'kis p*nci' durvan nogyulolo szitokszavak.

Itt a kerdezon van a felelosseg egesze, vagy majdnem egesze.

2023. szept. 19. 14:18
 439/2044 anonim ***** válasza:
98%

Akinek a lànya boldogsága a legfontosabb, az nem fogja elnézni, hogy egy nincstelen senkivel van.

Meg lehet, hogy most jó buli teketegni, meg beülni ide-oda, de ha jönnek a fizetnivalók és hideg lesz meg esik, akkor ti is inkább a kanapén összebújva randiznátok.

A családod pedig meg lehet érteni, hogy nem vesznek titeket komolyan. Miért, mi lesz ebből? Összeköltözés, eljegyzés, esküvő, gyerek? Na és ugyan miből? Az meg a te korodban meg nem komolyan vehető, hogy feljártok a csaj szüleihez dugni.

Te most pont azt csinálod, hogy mindenképp el akarod hitetni magaddal, hogy ez így szuper, jól döntöttél.

Miközben mindenki ellenetek van. Most veszted el a fiaid és a rokonaid. Te meg buzgón mosolyogva bizonygatod, hogy jó csere volt, hiszen sokkal fiatalabb.

2023. szept. 19. 14:55
 440/2044 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy mindenki ellenünk van és tényleg én vagyok egyedül az én oldalamon, de erre mindig azt mondom, hogy majd ha látják, hogy hova vezet ez, akkor látni fogják, hogy megérte. A feleségem most az áldozat, persze mindenki mellette áll, az összes barátunk, a család minden tagja, az utolsó ismerős is.
2023. szept. 19. 21:30
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!