Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
 301/2044 A kérdező kommentje:
Ismertem egy embert igaz az ő története nem végződött jól, de kB így 40 körül lehetett, már volt egy gyereke, amikor jött az új nő, aki 15 évvel volt fiatalabb nála és összeházasodtak, lett is két gyerekük. Igaz, ami negatív az az, hogy a gyerekek felnőttek, anyu viszont megunta aput és lelépett. Nem volt állítólag senkije, csak unta aput meg a szerinte rossz tulajdonságait. Apu sajnos súlyos beteg lett és most egyedül van. A gyerekei ugyan látogatják lehetőségeikhez mérten, a volt asszony egyszer meglátogatta a kórházban és rendbe tette a házat, ennyit tett és aztán ment is haza. Tehát ennek a vége rossz, mert öregen, 70 felett egyedül maradt, de amikor még 30 évvel ezelőtt volt, akkor jól alakult a viszony. Sokáig is tartott, csak azután lépett le a nő, hogy a gyerekek már felnőttek.
2023. aug. 8. 11:52
 302/2044 anonim ***** válasza:
94%
Az exem sokáig még "hazajárt" a gyerekkel tartani a kapcsolatot. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy semmi felelőssége, teendője nem volt, én főztem, mostam a gyerekre, én tartottam számon.a teendőit, programjait, én hordtam mindenhova, én ápoltam, ha beteg volt. Apukának csak heti pár óra jópofizás jutott, amikor ő gondolta. Sajnos tűrtem. Egészen addig, amíg nem lett új kapcsolatom, aki járt hozzám és idővel össze is költöztünk. A mai eszemmel jóval korábban ki kellett volna penderítenem az exem. Kérdező, nemhogy kulcsot nem adnék a feleséged helyében, hanem azt mondanám, hogy tartsd a gyerekekkel ott és úgy a kapcsolatot, ahogy szeretnéd, de ne az én otthonomban. Hidd el, a bíróság is így fogja gondolni, senkit nem lehet arra kötelezni, hogy az otthonába beendedjen. És igen, készülj fel arra, hogy hamarosan más férfi lesz ott, akkor is oda akarsz majd járogatni?
2023. aug. 8. 13:10
 303/2044 anonim ***** válasza:
98%

Ez ám a követendő példa!

Exem kis barátnője is kb 15 évvel volt nála fiatalabb. Az a kapcsolat is jól indult, szerintük. Aztán az exem ottragadt az anyjánál, nem tudtak kivenni ketten egy közös albérletet. Állandó lett a hiszti a gyerektartás miatt, meg hogy nincs pénz semmire. Se egy ézterem, se egy program, se egy kis nyaralás... Pár hónappal később lebukott a kiscsaj, hogy hónapok óta van valami vele egykorú pasija. Össze is költöztek. Az exem meg már hiába jött volna vissza. Első perctől megmondtam, hogy meg se próbalja.

Azóta is azon pörög, hogy a "gyerektartásból dőzsölünk a bikámmal", aki egyébként öt éve a férjem. Őt hívják a gyerekeink apának.

Mai napig nem tudja az ex elfogadni, hogy ezt ő cseszte el.

2023. aug. 8. 13:56
 304/2044 anonim ***** válasza:
98%
Azért az, hogy haza vitted a feleséged ágyába az már tényleg átlép egy határt.
2023. aug. 8. 14:05
 305/2044 anonim ***** válasza:
89%

Valaki írta korábban, hogy a lány hamarosan inkább a fiaddal lenne, mint veled.

És az a szép, hogy ez igaz lehet.

18 évesen voltam egy jóval idősebb pasival. Most sokkal jobban bejön a nálam pár évvel fiatalabb fia. 100x inkább, mint az öreg 😁

2023. aug. 8. 14:14
 306/2044 anonim ***** válasza:
98%
Hú, azért ennyi várakozás és ennyi áldozat után csak kellemes volt a szex? Azt hittem, legalább őrülten jó, fantasztikus, mindent elsöprő, vagy hasonlók. Mondjuk nem lep meg, 20 éves lányok még annyira nem szoktak vadmacskák lenni az ágyban, a hamvas testükön kívül nem szoktak tudni túl sokat nyújtani.
2023. aug. 8. 14:51
 307/2044 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, minek neked kulcs, hisz írtad, hogy a gyerekek beengednek? Elváltok, papíron semmi közötök egymáshoz, minek lenne kulcsod a házához? Lezártad, légy férfi és engedd el az exed. Hátha boldog lesz ő is mással. Ne lebzselj ott feleslegesen.
2023. aug. 8. 16:47
 308/2044 anonim ***** válasza:
98%
Jol teszi, hogy elveszi a kulcsot a volt nejed. SEMMI, semmi jogod, hogy legyen kulcsod a HAZAHOZ. En be se engednelek, azutan, hogy a hazaban dugtad meg eloszor a lanyt. Ez undorito volt toled es teljesen felesleges.Most nem eleg, hogy megcsaltad, meg azon is kattog majd az agya hogy hol dugtad meg. Remelem nagyon boldog lesz a volt feleseged es a gyerekeid nelkuled. Neked nem kivanok se jot, se rosszat. Es egyet kell ertenem a tobbi hozzaszoloval, erzelmileg analfabeta vagy. 25/N
2023. aug. 8. 18:08
 309/2044 anonim ***** válasza:
98%

😂😂😂

Gondolom a kulcs azért kéne neki, hogy legyen hol dugni a kiscsajjal.

Egyébként hol? Az anyja vagy beengedi, vagy nem, de szíves fogadtatásra nem számíthatnak. A csaj bemutatni se fogja még a szüleinek, nem hogy estére ottaltatni. Ő sincs abban a helyzetben, hogy eldicsekedjen anyunak, hogy ez itt az új pasija, aki épp most válik miatta. Büszke lenne rá.

De lefogadom, hogy még a munkahelyen se fogják egymást nyíltan felvállalni, mert ott is fagyos lenne a légkör egyből.

Marad a kocsi, mármint ha megmarad, és nem kéri az exfeleség, vagy a hotel, amire eddig se volt pénz. Esetleg a bokor, erdőmélye, tóparton sátor, még van pár hetük, mielőtt befagy a ...

Tényleg, kérdező, te bemutattad otthon kvázi, be akarod mutatni egyből a gyerekeidnek. De a kis szeretőd bemutatott már a szüleinek? Te voltál már náluk? Nem. Na ennyit kockáztat érted. Semmit.

2023. aug. 8. 19:21
 310/2044 A kérdező kommentje:
A szülei tudnak rólam, vagyis az anyja, mert amúgy az ő szülei is elváltak. Az apja messzebb él. Az anyjával és annak új párjával él. Azt mondták, találna nálam jobbat, de nem szólnak bele.
2023. aug. 8. 19:38
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!