Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Jesszus, ember, komolyan a Tescoban, vásárlás közben akarod vele megbeszélni a részleteket? Ez egyre szànalmasabb. 😪
Miért nem veszel ki egy nap szabit, vagy jelentesz beteget, és leültök ezt tisztázni. Addig a két gyereket pattintsátok el otthonról, hogy tényleg kettesben, nyugodtan tudjatok beszélni. Utána elmondjátok a gyerekeknek. Készülj fel, hogy neked kell velük tisztázni, hogy miért akarsz válni, hogy van valakid, egy éve csalod az anyjukat. Jó kis beszélgetés lesz.
Vagy azt is vásárlás közben fogod nekik elmondani?
Azt nem javaslom, hogy a feleséged mondja el, pláne az okokat, mert a szenteltvizet is leszedi rólad, helyből onnan fog indulni a kapcsolatod a gyerekeiddel, hogy szolidaritásból az anyjukkal együtt gyűlölnek. Ha te beszélsz velük, még lenyomhatod a romantikus bullshitet a szerelemről meg hogy a szívnek nem lehet parancsolni, és neked is jár a boldogság, meg egyéb közhelyek.
Na végre. 👏Legalább nyugta lesz tőled a családnak. Nem kell nézniük tovább a kis pisis után nyáladzó, kéjes pofádat. Nehogy vissza akarj menni, ha mégsem válik be a terved. Hagyd végre nyugodtan élni őket. Te csak arra vagy jó, hogy megzavard a nyugalmukat. Egy felesleges kolonc vagy már a nyakukban. Kínlódjon veled egy nagyra nőtt csecsemővel a kis pina a továbbiakban. Ennyi a maximum, amit érdemelsz az életben. A volt családod ettől sokkal többet érdemel. Ezt tartsd szem előtt mindig, amikor már nem bírod tovább a mocsárban(ahová sikerült lesüllyedned) való dagonyázást.
"Azért szerintem sok 40 éves és idősebb férfi szeretne magának egy csinos, fiatal barátnőt, tehát azért nekem ő nem egy pisis. Nekem ő most maga a nagybetűs nő, ezért is döntöttem így. "
Ilyen ez, amikor az elvileg felnőtt ember lesüllyed a felelőtlen kamaszok szintjére. Ez az igazi éned, amit most már képtelen voltál tovább titkolni. Csak ugye az a probléma, hogy sikerült elvenned egy nőtől az életének jó részét feleslegesen. Megfosztottad attól a lehetőségtől, hogy ne egy farokvezérelt egyén mellett pocsékolja el az életének legszebb éveit. Az meg, hogy vannak még hozzád hasonló kapuzárási pánikban lévő trottyosodó vén kanok, sosem lesz mentség az önkontroll teljes hiányára.
Hogy is szokták mondani?
"Az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye pedig semmiből sem!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!