Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis
fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de
megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és
szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Azt még vedd számítasba, kérdező, hogy ha most maradsz is a feleségeddel, a bizalmát már elvesztetted, ezt 100%-osan helyrehozni nem lehet. Nincs kizárva, hogy pár hónap múlva ő fogja közölni, hogy úgy döntött, költözz el, mert mégsem akarja ezt így már.
2023. júl. 27. 15:27
232/2044 Appassionato2022 válasza:
Igaza van a 231-nek, de meg lehet közeléíteni más irányból is: most már tud mindent a feleséged, nincs már zsarolási lehetőség a lányka részéről, tehát tiszta lappal indulhattok újra, ha mégis úgy döntesz, hogy a feleségeddel maradsz.Most érdemes beletenni mindent a családnál, akár a párterápiát is, de csak akkor, ha tényleg komolyan gondolod, hogy maradsz a családoddal. Ha meg borítasz, akkor igaza volt itt fentebb valakinek: ne a lány miatt boríts, hanem a saját új életed miatt, ami anyagilag nem lesz könnyű, az tuti. Viszont 39 évesen rengeteg lehetőséged lesz minden értelemben. Új munka, hobbi,életmód, új kapcsolat- lényegében független leszel, szar anyagi helyzetben, de lesz kapacitásod, hogy dolgozz az anyagiakon. De ezzel a lánnyal ne számolj hosszú távon!
2023. júl. 28. 08:08
233/2044 anonim válasza:
Ha marad, akkor az új munkahely a minimum. De már írta, hogy a párterápia nem érdekli.
2023. júl. 28. 08:29
234/2044 Appassionato2022 válasza:
#233: Igen, emlékszem, akkor se értettem.:) Viszont azóta azt is írta, hogy olyan szempontokat kapott itt, amire korábban nem gondolt. Hátha újraértékeli ezt az egész katyvaszt, amit rendezett. Egyébként ha a felesége nem vonzza már, akkor simán jobb döntés lehet a válás, mint az, ha együttélnek egy elkopott, érzelmileg kiüresedett házasságban... Csak azt kell értenie,m hogy nem alapozhatja a jövéjét a 22 éves forró szerelmére.:)
2023. júl. 28. 09:38
235/2044 A kérdező kommentje:
Még mindig nem költöztem el, de a feleségem azt mondta egy hetet maradhatok, akkor lesz a kisebb gyerek szülinapja, azt mondta utána menjek el. Nem döntöttem, nem is tudtam dönteni. Meséltem pár dolgot a lányról a feleségemnek, felvetettem azt is, hogy a gyerekek találkozhatnának a lánnyal egy parkban vagy valami, hogy lássuk hogy viszonyulnak a lányhoz, de ettől a nejem ettől nem kicsit kiborult. Azt mondta miután elköltöztem anyámhoz, majd utána beszélünk arról, ki hova megy.
2023. júl. 29. 12:46
236/2044 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy valaki ennyire hülye legyen, mint te, kérdező.
Legalább a feleségednek van annyi önbecsülése, hogy elküldött a francba anyádhoz.
Olyan nőt meg, aki nem is parkapcsolat, nem hogy nem mutatunk be a gyerekeinknek, de olyan távol tartjuk tőlük, amennyire csak lehet. A gyerekek érdekében. Gondolkozzál már. Arrol nem is beszélve, hogy a 22 eves csitrit nem fogják erdekelni a gyerekeid kb semennyire.
2023. júl. 29. 13:00
237/2044 anonim válasza:
Legalább a gyerekeidet kíméld meg te félczédulás. Már stabil kapcsolatnak kell lenni amit bemutatunk a gyerekünknek.
2023. júl. 29. 13:03
238/2044 anonim válasza:
Olajat a tűzre.. nagyon megfontolatlan dolgokat mondasz ki , az mellett hogy megcsaltad még bele is rugsz kettőt.. Remélem nem gondolod komolyan , hogy ez a fiatal csaj szerelmes beléd, ez egy egyszerű fellángolás aminek szexuális töltése van.. Te is ott leszel hagyva , egy fiatalabbért meglátod.
2023. júl. 29. 13:04
239/2044 anonim válasza:
Na jó, az utolsó hsz alapján ez tuti kamu. Direkt csöpögtet ide ilyen teljesen abszurd dolgokat. Még el sem költözött, de felhozza az asszonynak, hogy találkozhatnának a gyerekek a szeretővel, aki amúgy kb a nővérük lehetne és még össze se jöttetek igazán, azt se tudod mi lesz, de találkozzon a gyerekekkel és ezt pont az asszonynak adod elő. Ezt túltóltad, eddig még valamennyire hihető volt.
2023. júl. 29. 13:11
240/2044 A kérdező kommentje:
Azt mondtam volna először a gyerekeknek, hogy ő egy barát, jó barát, hogy megtudjam, milyen az egymáshoz való hozzáállásuk. A nejem nagyon diplomatikusan azt mondta, hogy nem zárja ki a kontextustól független, hogy a lány amúgy kedves, sőt lehet jól ellene a gyerekekkel, mert ahogy ő ironikusan mondta, korban közelebb van a gyerekekhez, mint én. Amúgy a lány azt mondta, szívesen megismerné a gyerekeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!