Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/2061 anonim ***** válasza:
98%

Akkor ő ezt már elengedte.

Te meg ne legyél teljesen hülye, ne várd, hogy ezek után minden olyan lesz, mint régen.

Igazából a legrosszabbat teszed minden lehetőség közül: nem választasz. Belekezdtél ebbe a pávatáncba, mert te mindkét nőt akarod. Közben mindkettőnek csak fájdalmat okozol. Szerinted a kiscsaj nem fog bőgni, ha megmondod, hogy a családodat választod? Tehát a feleséged ÉS a gyerekeid, és normális esetben az utóbbival ő se tud versenyezni.

Nem ugyanazt érzed? 15 év után nem lehetsz friss szerelmes, lila köddel meg tomboló hormonokkal, b+. A feleséged tudja, hogy ha a fején pörög, az újdonság varázsát meg a tiltott gyümölcs édességét ennyi idő után nem tudja megadni. Ezért elfogadta, hogy vége.

Te meg kis naivan húzod itt az időt, amíg kitesz a nejed, hogy ne neked kelljen dönteni, mert továbbra se tudsz.

2023. júl. 27. 05:09
 212/2061 anonim ***** válasza:
98%

"de azt mondta tudja, hogy ha hív a szerelem, ő úgysem tud ezzel versenyezni."

Dehogyis a szerelem hív, csak a faszod. 🤣A farkad viszketése másik pinára nem szerelem.

2023. júl. 27. 05:18
 213/2061 A kérdező kommentje:
Aludtam rá egyet, és arra jutottam, ma beszélek a lánnyal is. Eddig vele nem volt valódi komoly beszélgetésünk, de miután a feleségemmel majdnem egy fél napon át beszéltünk, ezt is szeretném megtenni és utána döntést hozni. Párszor már beszéltünk erről, de sosem komolyan, olyankor a legtöbbször kiborult és valóban jött a hiszti, hogy öngyilkos lesz stb, máskor viszont próbált nemtőrödöm volt. A feleségemnek is elmondtam, hogy ma beszélek a lánnyal, de ő azt mondta, hogy úgyis a lány majd manipulál, hogy vele legyek.
2023. júl. 27. 08:18
 214/2061 Appassionato2022 ***** válasza:
98%
#213:Nálunk nagyon hasonló szitu volt: én váltam( a férjem és magam miatt, nem harmadik miatt), de közben beleszerettem valakibe. Ez kölcsönös lett, és úgy volt, hogy ő elválik miattam. Aztán amikor 'éles' lett a szitu, és azt mondtam, hogy 'OK, de most már döntened kell véglegesen, mert tudnom kell, hova vigyem a cuccaimat, a saját házamba, vagy hozzád?' akkor azt mondta, hogy még adjak neki egy hetet a döntésre. Majd másnap hajnalban jött a mail, hogy ne haragudjak, nem tudja ott hagyni a mostani életét. Ez után én bőgtem egy hétig és közben cuccoltam el a férjemtől a sajátomba. Egy hét múlva jött az sms, hogy beszélt tegnap a feleségével, borított, nem akar nélkülem élni, mert szerelmet akar, életében még utoljára. ( mi pont 20 évvel idősebbek vagyunk nálatok, nekünk már ez az utolsó esélyünk.) Azóta együtt élünk, boldogok vagyunk, DE : nálunk már nagyok a gyerekek, mindketten 2. házasságból váltunk, a gyerekeink meg az elsőből vannak, önálló, stabil egzisztenciával rendelkezünk, piszok sokat beszéltünk arról, hogy hogyan akarunk/tudunk együtt élni mi, kiegészítve a felnőtt gyerekeinkkel. Mit tudunk adni egymásnak, mi hiányzott a meglévő kapcsolatokból, tudunk-e együtt, harmonikusan élni hosszú távon- mindezt úgy, hogy előtte 2*2 éjszakát töltöttünk együtt, meg elbújva kb hat hétig heti fél napot. Belevágtunk, bejött. De érzed a különbséget a két történet között?Gyerekek, egzisztencia, átbeszélt szitu. Számomra az a leginkább ijesztő a sztoridban, hogy otthon borítottál, de a lánnyla most fogsz komolyan beszélni. Előre borítékolom a történet végét: a feleséged kidob( joggal, mert nem akar együttélni olyannal, aki nem akarja őt igazán), összejön valaki mással, a lányka pár hét, 2-3 hónap után megpattan, Tbele
2023. júl. 27. 08:41
 215/2061 anonim ***** válasza:
98%

Öngyilkossággal fenyegetőzik? Meg zsarol, hogy addig nincs szex, amíg nem válsz el? Csodálatos belső értékei vannak! Mindenképpen őt válaszd! Hiszen selymes még a punciszőre és "az" az egyetlen belső érték, ami egy nőben számít! Meg a farkad, ha épp benne van!

😂😂😂😂😂😂

Na jó ezt a kamut túltoltad. De azért nem volt rossz. Mondjuk adok rá négy csillagot. ⭐⭐⭐⭐

2023. júl. 27. 08:44
 216/2061 Appassionato2022 ***** válasza:
97%
214 vagyok, véletlenül elküldtam, itt folytatom. Előre borítékolom a történet végét: a feleséged kidob( joggal, mert nem akar együttélni olyannal, aki nem akarja őt igazán), összejön valaki mással, a lányka pár hét, 2-3 hónap után megpattan, Te meg anyukánál laksz a gyerekszobában és onnan jársz láthatásra a gyerekeidhez, akik egyre inkább nem apának, hanem egy kedves barátnak, rokonnak tekintenek majd, mert az apa képüknek az új krapek fog megfelelni. Erre mondom azt, hogy mindent lehet az életben, csak meg kell érte fizetni az árat. És Te jó nagy árat fizetsz szerintem. (és simán lehet, hogy megérné az ár, ha komoly lenne a lánnyal, de ez, amiről Te írtál, ez nem komoly, még a Te oldaladól sem. )
2023. júl. 27. 08:46
 217/2061 anonim ***** válasza:
98%

Kiscsaj még nem nőtt fel agyilag. Hisztizik mint a kislány a játékboltban, hogy akkor is kell az a baba bármi áron.

Csskhogy a játékokat pár hét alatt megunják a gyerekek, de te tudod.

2023. júl. 27. 08:48
 218/2061 anonim ***** válasza:
98%

Hmm.... régóta van egy olyan érzésem, hogy egy gondosan felépített sztorit olvashatunk, és lám, a kategória legjobban pörgő kérdése... szóval bőven benne van a pakliban, hogy kamu, egy megírt sztori apránként adagolva.

De én mindig úgy viszonyulok a kérdésekhez, hogy akkor is megválaszolom, ha kamunak érzem, egyrészt mert egy kívülálló olvasónak lehet segítség, másrészt lehet egyetlen százaléknyi esélye, hogy igaz...

Meggyőződésem egyébként, hogy maga a sztori mindennapos, tipikus, ami miatt mégis kamunak érzem, az az, hogy főhősünk nem lenne képes ilyen szintű önreplexióra, másrészt mindig bejön egy újabb érdekes adalék (ami már korábban is előjöhetett volna), ami felpörgeti a sztorit. Érdekes kísérletnek tartom egyébként...

De ha igaz...

Nos, a jelek szerint az ifjú hölgy egy fincsi kis borderline személyiségzavar tüneteit mutatja. Márpedig a borderek nagyon is képesek arra, hogy magukba bolondítsanak embereket (akár többet is egyidejűleg) és utána játsszanak velük, mint a macska az egérrel, míg az áldozat rá nem megy mentálisan. Ugyanakkor egy ilyen kapcsolat kiváló alap arra, hogy utána az ember alaposabban szembenézzen önmagával, hogy mégis hogy került ilyen helyzetbe és rendbetegye az életét, ha marad még ereje hozzá.

2023. júl. 27. 09:32
 219/2061 anonim ***** válasza:
97%

213, szóval te simán otthagynád a családodat úgy, hogy az új nőddel még csak meg sem beszéltetek a jövőt rendesen? 🤣🤣

Mondjuk egy 22 eves hisztikirálynővel nem is fogsz tudni.

Szerintem ez a hapsi valódi. Egy kamut senki nem fog ilyen átlátszó módon hülyére megírni.

2023. júl. 27. 09:42
 220/2061 A kérdező kommentje:
Amikor kiírtam a kérdést, akkor nem tudtam, milyen hosszan írjam le a történetet, nem is terveztem utána kommentálni, de úgy alakultak a válaszok, hogy én is válaszolni akartam. Sajnos ez a történet ez igaz. Valaki írta, hogy én most hangosan gondolkozom, ez így is van, ezt teszem, mások esetleg magukban gondolkoznak. Azt is elismerem, hogy nem korrekt, hogy egyelőre nem választottam se ezt, se azt. Beszéltünk amúgy a lánnyal, csak nem olyan konkrétan és komolyan, mint például tegnap a feleségemmel.
2023. júl. 27. 09:52
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!