Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mentsem meg a házasságomat?
Akkor foglaljuk össze, mi mindenben is vagy hibás:
-Beleszerettél egy pasiba, akit te nem érdekeltél. Ahelyett, hogy ezt tudomásul vettél rá, addig akaszkodtál rá, míg nem sikerült magad teherbeejetetni és a nyakába varrni.
-Ezután éveken át tűrted, hogy alázzon nemcsak téged, hanem a gyereket is, akivel megfogtad. Ahelyett, hogy azt gondoltad volna végig, a gyereknek kell-e ez, kitetted az apja odamondogatásiank, érzéketlenségének.
Amiben a férjed hibás:
-Hogy képes volt veled lefeküdni, amikor nem érzett irántad szerelmet.
-Hogy képes így viselkedni a gyerekével, akit ugyan nem akart, de akkoris...a te hülyeségedet nem őrajta kéne levernie.
.Hogy érzelmek nélkül veled van, és csal, ahelyett, hogy ő kezdeményezne válást, ha már egyszer te annyira tapadsz rá, hogy még a legdurvább megaláztatásért sem vagy képes elhagyni.
Szerintem ideje lenne elkezdeni jóvátenni a hibákat, és elválni. Hacsak a férjed fel nem dühödik a magánakciódon annyira, hogy megtegye. Ő is beláthatná, hogy csak így szabadul tőled, mert te aztán semmi esetre sem válsz.
Ezután kezdd el magad újraépíteni, és keresd meg az igazi álompasit. Tudod, azt, aki szeret és nem csal meg...
A legszomorúbb az egészben az hogy azalatt az idő alatt, amíg te azon dolgoztál, hogy "megszerezd" őt, lehet, hogy megtalálhattad volna azt, aki valóban férjed lehetett volna.
Csak éppen másra rá sem néztél, mert hajszoltad ezt az embert, aki nem akart téged.
Én azon a ponton adtam volna be a válópert, amikor a képembe vágja, hogy nem akarta a gyerekünket, őláne, hogy úgy, hogy az is meghallja.
De én eleve védekeznék, amíg nem jutunk odáig, hogy ő is akarja a gyereket.
Sajnos egy ráerőszakolt, nem akart gyerek esetén nincs mit csodálkozni, hogy nem elég jó neki, bármilyen helyes kissrác legyen is szegény. Gyereket vállalni is akkor érdemes, ha mindkét fél akarja, ahogy házasodni is.
"Megszületett a gyerek, de a férjem sosem akarta őt. "
Így legyen ötösöm a lottón.
Kérdező, ezt a poklot én bizony nem irigylem tőled. De a gyereket nagyon sajnálom.
Hogy tudod ennek kitenni? Csak azért, mert te ANNYIRA ragaszkodsz ehhez a pasihoz, aki nem szeret sem téged, sem a közös gyereketeket, és még meg is csal.
Mondd, hol az eszed és a szíved?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!