Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit javasol, mit tegyek, ha szeretném megmenteni a házasságomat és a családomat?
A feleségemet egy közös ismerősünk oltogatja facebook-on keresztül. (Csak véletlenül tudtam meg, nem a feleségem mondta el. ) Az én szememben az egyén amúgy egy béna pali, két gyereket lőtt egy hót randa nőnek, akivel most fasítban vannak. Félő azonban, hogy a feleségemet előbb-utóbb beoltja, mert nagyon durván profin bókol neki, ami minden nőnek tetszene! Nekem meg sok munkám van, ami miatt most kevesebbet tudok vele foglalkozni. Erőszakos megoldások nem jöhetnek szóba, nem az én módszerem. Ha a feleségének szólok, azzal szerintem csak rontok a helyzeten. Ha a feleségemnek mondom el, akkor nem hiszem, hogy belopom magamat a szívébe azzal, hogy az otthagyott facebookjába belelestem...
Ha a pasinak szólok, akkor kettő másodperc alatt visszamondja a feleségemnek és megint csak ott vagyok...
És most mit drámázol? Foglalkozz többet a nejeddel! Ennyi az egész, nem kell túlbonyolítani!
Ha fontos, akkor nincs az a fáradtság, ami megakadályozhat!
Fura, hogy minden más megoldás hamarabb jutott eszedbe, mint az, ami a legkézenfekvőbb lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!