Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne a házasságomat rendbe hozni?
Üdv! Laci vagyok, 37 éves, feleségem, Reni 38 éves. 12 éve vagyunk házasok, gyerekünk nincs. Az utóbbi két évben a feleségemmel elhidegült a kapcsolatunk, pár hónapja elhatároztam ezért, hogy megpróbálok valahogy a kedvében járni, és ehhez egy kicsit "kémkedtem" utána.
Az első ilyen húzásom az volt, hogy belenéztem a gépébe, megnéztem a keresési előzményeit, és láttam, hogy többször járt különböző webáruházakban, és rózsaszín halacskás wc-ülőkét meg egy lila macska-szobrot nézegetett. Gondoltam azért nézte, mert szeretné megrendelni, csak sajnálja rá a pénzt, mert elég drágák voltak, főleg a szobor, és gondoltam, megrendelem neki a közelgő, 38. szülinapjára. Amikor kibontotta az ajándékokat, láttam rajta, hogy nem tetszik neki, pár nap múlva meg a fejemhez vágta, hogy voltam képes ezeket a giccses, ronda vackokat drága pénzért megrendelni. Elmondtam neki, miért rendeltem neki ezeket, és kiderült, hogy ő nem azért nézegette ezeket, mert tetszik neki, hanem azért, mert az egyik barátnőjével azon röhögtek a facebookon, hogy képesek ilyeneket eladni és venni az emberek.
A második ilyen alkalom az volt, hogy a tabletjén elérhető facebookján kezdtem el utána kémkedni. Én a facebookhoz nem is nagyon értek, tagja sem vagyok, megint pórul jártam. A feleségem egyik ismerőse mindig kirakott valami posztot a Slipknot nevű metálzenekarról, és az mindig megjelent a feleségem facebookjának a főoldalán/idővonalán, és úgy gondoltam, ő is szereti, de nem mertem megint megkockáztatni, hogy kidobok egy csomó pénzt az ablakon, ezért most csak nyomtattattam egy posztert, amit kitettem a nappali falára, meg letöltöttem pár számot ingyenesen, azt betettem a hi-fibe, és mikor bejött az ajtón, beindítottam a metálzenét, és táncikáltam is hozzá, úgy tettem, mintha én is élvezném. Reni viszont nagyon dühös lett, én meg ezek szerint megint melléfogtam.
A harmadik alkalom az volt, hogy a munkahelyén, a biztosítónál az irodában próbáltam meglepni, egy nagy bögre kávéval, oda tettem neki az asztalára a billentyűzet mellé, és odaírtam alkoholos filccel az asztalra, hogy Lacitól. Ezért is kaptam a fejemre, mert véletlenül a billentyűzetére borult a kávé, az asztalról meg nem lehet a feliratot letisztítani.
A lényeg, hogy a feleségem egyébként is egyre többet veszekszik velem mindenért, az meg különösen irritálja, ha a kedvében próbálok járni. Mit tudok tenni? Hogy javítsam meg a kapcsolatunkat? Úgy érzem, ő már nem is akar velem jóba lenni.
:D Bocsi, de nagyon jót mulatok :D
Inkább szövetkeztél volna a barátnőjével, ő segített volna kitalálni, hogy mit szeretne.
Ezt a 2 könyvet ajánlom elolvasásra és megbeszélésre...
Gary Chapman: A házasság négy évszaka
Gary Chapman: A szerelem pszichológiája
Egy ekkora balfék idiótával én sem akarnék együtt lenni, most tényleg, őszintén, miért csodálkozol ezen?
Csak simán beszélgetni kéne vele, nem ilyen fa.szságokon agyalni állandóan.
de édes vagy!!!!!!!
tökre megbecsülhetne a feleséged , persze egy orbitális pofont lekevernék nem ér kémkedni mások cuccaiba kutakodni. de amugy nagyon aranyos lehetsz
Úgy, hogy nem kémkedsz utána és a dolgai között kotorászol, hanem leülsz vele BESZÉLGETNI.
Párterápia kellene nektek, de gyorsan, mielőtt végképp szétesik a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!