Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam rendbe a kapcsolatunkat? Teljesen elhidegültünk egymástól.
A párom már nem foglalkozik velem, nem kezel nőként. Szex már hosszú ideje nincs közöttünk, ő nem közeledik, ha én közeledek ő fáradtságra hivatkozva elutasít. Biztos nincs senkije, mert mindig itthon van és a barátai is hozzánk járnak át beszélgetni.
Szerencsére a gyerekekkel még foglalkozik, de a velük töltött idő is jóval rövidebb lett és a türelme is hamarabb elfogy.
Valóban volt és van is idegeskedésre okunk, de egyik sem olyan kilátástalan, ami miatt ennyire aggódhatna és ő nem is az a típus aki rágná magát miatta, sőt a nagyobb bajokkal nem is foglalkozik, inkább a kicsikből csinál ügyet.
Már nem tudom mit tegyek, hogy változzon valami, mert nekem így nagyon nem jó, szerinte viszont csak az a baj, hogy én nyaggatom őt kitalált problémákkal.
Elmondod neki ugyanezeket a problémákat, és megkérded, hogy szándékában áll-e rendbe hozni a kapcsolatotokat.
Ha nem látod rajta, hogy kezét lábát töri az igyekezetben, akkor hagyd a fenébe az egészet! Egy kapcsolathoz két ember kell. Az nagyon kevés, hogy csak te akarsz ezen változtatni.
Most nem dolgozik, élvezi a szabadságot, majd februártól lesz munkája.
Hiába próbálok vele beszélni, szerinte minden a legnagyobb rendben csak én csinálok a bolhából elefántot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!