Hogyan tudom a házasságomat rendbe hozni? Nagyon megbántottam egy mondattal a férjemet.
Szerintem vegyél erőt a makacsságodon, és bújj hozzá. Mondd, hogy tényleg nem akarod, hogy megcsinálja/megvegye, de nem kellett volna túlreagálnod. AZ én párom is ilyen, és ha túllövök a célon, akkor bizony nekem kell lépnem, mert ő onnantól biztos nem fog.
Ha szereted, akkor legyél te az okos, és okos enged...
Drukkolok, hogy gyorsan kibéküljetek.
ҝ
Neked alapvetően az akaratosságodon és a zsarnokságodon kéne változtatni. Tudod, hogy nem jól csinálod, de azért is véghez viszed, akármilyen áron, csak hogy a te döntésed érvényesüljön.
A közösen gyűjtött pénz, közös döntést igényel. Nem pedig bezsarolod, hogy ha nem az lesz amit te akarsz, el is költözhet. ideig-óráig a legbékésebb férfi is eltűri, de aztán úgy ott hagy mint a fenét.
Mondd meg neki, hogy bocsánatot kérsz és beszéljétek át újra a dolgot, érvekkel és ellenérvekkel. A végén közösen döntsetek
Azért ehhez hozzá tartozik, hogy ő úgy jelentette be a dolgot, nem a véleményemet kérte ki. Ez volt végül is ami kiborított. Zsarnoknak azért zsarnok nem vagyok. Kb. annyit mondott, hogy a fele az enyém. Nekem mást jelent a közös sprólolt pénz fogalma.
Köszönöm az eddigi tanácsokat.
Szia!
Asszem minden hozzászólónak igaza, vagy részben igaza volt. Mindenki élete más, de én férfi létemre mindig tudok bocsánatot kérni, de nem csak szóban persze, hanem kedvesség, gyengédség, ajándék, stb. Egy biztos, ha egy férfi úgy érzi, hogy jogtalanul megbántották, és ráadásul az, akit szeret, azt mély nyomokat bír hagyni benne. Lehet, hogy egyformán hibásak vagytok, mégis azt mondom én is, közeledj hozzá, kérj bocsánatot, mondd el neki, milyen fontos Ő neked, vagy írj egy szép levelet neki, ha alszol, a lényeg, vedd kézbe a dolgok irányítását, és kezdeményezz. Te tudod mit szeret, hát húzz bele. Én elveszítettem azt, akit most is szeretek, és már sajnos nem tudom visszahódítani. Te ne hibázz, mint én! Sok sikert!!!
Ha már bejelentette még mielőtt elköltötte volna, akkor ugyan mire alapozod hogy a hátad mögött hozta meg a döntést. Nyilván volt neki is egy határozott elképzelése és valószínüleg kíváncsi lett volna a te elképzelésedre is. Most hogy hülyeség vagy sem az lényegtelen.
Erre te mit csinálsz - bejelented hogy akkor inkább válni akarsz!
NO COMMENT :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!