Elvesztettem az irányítást és megbántottam, van értelme harcolni?
Az előbb félbeszakadtam írás közben. Nahát!
Szóval, a fiatalember is jó nagy paraszt volt. Nincs itt veszve semmi, max pár nap és szerintem csörögni fog. Főleg, ha nem lesz aki ellássa.
Igazán nem tudom, mit kellene csinálnod. Talán várj holnapig, hátha akkorra lehiggad, aztán hívd fel, mondd meg neki, hogy mindketten idegesek voltatok, már megbántad amit mondtál, ne haragudjon, de neked is rosszulesett, amiket ő mondott, hogy te is fáradt vagy és feszült, de nem gondoltad komolyan, amiket a fejéhez vágtál, reméled ő sem, amiket ő mondott. Vagy valami ilyesmi.
De tényleg nem tudom. Ha hasonló helyzetben lennénk a párommal én azt hiszem, valami ilyesmit tennék. Ha továbbra is elutasító veled, akkor ne erőltesd, várd meg, amíg ő keres.
Bizony, bizony, a legjobb védekezés itt szerintem is a támadás. Ha nekem valaki hét év után azt mondja hogy takarodjak, akkor én bizony szakítanék.
Előzőekkel ellentétben van az az eset, amikor engedném visszakuncsorogni magát (motorbaleset, tehetetlennek érzi magát, stb, ilyenkor sajnos azon csattan az ostor aki a legközelebb van), de azt te tudod, előtte milyen volt a kapcsolat.
Ne harcolj, írj neki egy sms-t, hogy te is úgy látod jónak, hogy hagyjátok az egészet egy időre, és várj.
Szerintem majd ha kitisztul a feje akkor majd bocsánatot fog kérni. Mellesleg szerintem ő sokkal jobban megbántott téged.
Én nagyon megsértődnek ha párom azt mondaná takarodjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!