Elvesztettem az irányítást és megbántottam, van értelme harcolni?
Korházban nem csodálom hogy kiborul,és meggondolatlan dolgokat mond az ember.
Párom is nemrég volt korházban,én etettem,fürdettem,ápoltam sokáig,fizikailag és szellemileg is nagyon fárasztó.
Voltak napok,amikor ő volt nagyon kiborulva,volt amikor én.
Egyébként egy mindig kedves emberke aki sosem bántana meg,akkor erre is képes volt,és én is,pedig sosem szoktam.Egyszerűen a stressz ezt is kihozta.Volt hogy elküldött,volt hogy én mentem inkább ki mert ráboritottam volna valamit ha tovább hisztizik,de kibirtuk.Amig benn volt,nyeltem nagyokat,ápoltam tovább és kész.Itthon átbeszéltük,kértünk bocsánatot,sirtunk.
Egyébként minden oké a kapcsolatunkban,ez most ilyen volt,kész,elmúlt,remélem következő 40 évben nem kell egészségügyi intézmény közelébe se menni,mert kibirhatatlan.
Menj be hozzá,most te vagy akinek erősebbnek kell lenned
"az elmúlt egy hétben egy köszönömöt nem kaptam. Nem várom el, mert alap, hogy vele vagyok."
1) nem alap, hogy ne legyen hálás neked, ne köszönje meg, amit érte teszel, akár 7 éve vagytok együtt, akár 70. Szerintem meg ez az alap.
2) ő bántott meg téged.
3) "Ha nincs kórházban, akkor is kinyalom a fenekét" - na, itt rontottad el az egészet.
4) ne alázkodj, ne kuncsorogj
5) Biztos, hogy attól borult ki a párod, hogy a legjobb barátja sem nézett fel se? (És megint itt ez a "mindent megtett érte" ) Mozdulni sem tud, egy súlyos baleset kizökkentette a mindennapokból, nem lehet tudni, mikor kerül ki a kórházból - nem lehet, hogy ezt nem tudja feldolgozni? Hogy ettől van igazán kétségbe esve? Meg attól, hogy jobb szeretné, ha egészséges lenne és neked meg nem kellene kinyalni a fenekét, hanem el tudná látni magát?
6) A kórházban biztos van pszichiáter, keresd fel, hogy segítsen a férjednek átlendülni ezen a nehéz helyzetén.
Szia!
Egy 7 éves komoly kapcsolat nem semmi, amit érdemes egy ilyen hülyeség miatt eldobni magadtól. Problémák jönnek, mennek, meg kell oldani. Szerintem ne kapkodj el semmit. Persze tartás is kell az emberbe ilyenkor, nehéz "játék" ez, hol engedsz, hol nem.
Persze ennek csak akkor van értelme ha minden szép és jó, de ezt te látod.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!