Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik ilyen? Tényleg elveszt...

Létezik ilyen? Tényleg elvesztettem az eszem? Nem is emlékszem rá.

Figyelt kérdés
Alig pár órája kiakadtam valamin(nem lényeg min) és egy számomra fontos embernek olyat mondtam,amit nem akartam,és megbántottam.Magára a szituációra emlékszem,de hogy mit és miért mondtam,azt párom mesélte vissza.pokoli érzés.Tényleg létezik ilyen?
2011. szept. 5. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Van ilyen, egy ismerősöm is néha így jár, hogy eldurran az agya, és akkor ami a csövön kifér, és retteneteseket mond, aztán pedig nem emlékszik rá, de a párja már ezt tudja kezelni. Igaz, nehem könnyű úgy kiakasztani egyébként, azt mondta, hogy akkor jár így, ha fáradt.

Nem kell parázni, ha egyedi eset. Próbáld meg nem felidegesíteni magadat ennyire.

2011. szept. 5. 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, van ilyen. Velem vizsgákon fordult elő az idegességtől. Gyakorlatilag az 5 év alatt kb. 6-7 vizsgámról vannak emlékeim, a többi a sötétségbe vész, pedig végig 4-es 5-ös voltam. Egyszer volt olyan, hogy idegességemben még a nevemet is elfelejtettem. Ez azért durva volt. :) A tanár azóta is engem emleget az izgulós hallgatóknak.

2011. szept. 5. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Minél elöbb menj el a háziorvosodhoz és mondd el neki a panaszod. Ö majd tovàbb küld szakorvosi kivizsgálásra. Ez a probléma magától nem fog megoldódni, lépni kell !!!!!!!!!!
2011. szept. 6. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!