Létezik (Magyarországon) olyan vezetéknév, hogy Gingl?
Figyelt kérdés
Nem találtam túl sok infót róla, van esetleg valaki aki ismer ilyen nevű embert?2011. okt. 24. 16:23
1/12 anonim válasza:
igen... én egy embert "ismerek" de inkább csak látásból.
2/12 anonim válasza:
Igen, van...
Csak annyit kéne ütni a Googleeba, hogy: Gingl
Találsz néhányat, a telefonkönyvről nem is beszélve.
3/12 A kérdező kommentje:
mint fentebb említettem, kerestem infókat róla -> beírtam, szövegértés nem egyszerű feladat, igaz?
2011. okt. 24. 16:42
5/12 anonim válasza:
Gangl-t ismerek, Gingl-lel még nem találkoztam, de biztosan létezik. Bocs, nem voltam túl hasznos, de legalább tudod, hogy Gangl van.
6/12 A kérdező kommentje:
semmi baj, köszi :)
2011. okt. 24. 17:01
7/12 anonim válasza:
Kérdező, ha beírtad, hogy nem találtál semmit? ....."guglit" használni tényleg nem egyszerű feladat....! :p
Egyébként Zoltán, Albert, Orsi is van...
8/12 A kérdező kommentje:
nem túl sok infót -> ez nem egyenlő a semmivel, ez azt jelenti hogy nem túl sok :D még mindig fennáll az előbbi kérdésem hozzád... :D
2011. okt. 24. 17:19
9/12 A kérdező kommentje:
na mindegy, mostmár tudom, hogy van, köszi a válaszokat, még a tiédet is 83% x)
2011. okt. 24. 17:23
10/12 anonim válasza:
volt magyartanárnőm férje, fia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!