Létezik olyan, hogy valaki semmilyen munkát nem tud elsajátítani és mindenre alkalmatlan?
Szerintem az a bajod, hogy kevés az önbizalmad. Párom is ilyen, nagyon lekicsinyli magát. Ő sem lenne jó gyors munkára, neki meg a keze remeg. De találtunk olyan munkát, amit el tud végezni, sikerélménye is lehet, igaz nem a fizetésében.
Neked is még az is rátesz, hogy nem dolgozol. Előre kell nézned és nem szabad a fejedbe engedni a pesszimista gondolatokat. Ne úgy menj el állásügybe, hogy úgysem sikerül, ha valahol munkába állsz, ne magyarázd be magadnak, hogy szerencsétlen vagy, mert bevonzod a bajt. Ajánlom neked Andrew Matthews - Hallgass a szívedre művét. Netről sok helyről letöltheted, ha most van egy kis szabadidőd, olvasgasd! Hasznos olvasmány a helyzetedben!
Mindenki jó valamiben.
Amúgy nekem úgy tűnik, hogy se butaságról, se tehetségtelenségről nincs szó. Én úgy hivnám lustaság, ami ezzel a két szóval van kimagyarázva olyan szinten, hogy már Te magad is kezded elhinni.
Így még sajnálnak is.
Bocs, nem bántásnak szánom, de nekem ezt mutatják a soraid.
Ajánlom figyelmedbe ezt a filmet:
Komolytalan komornyik --> a sztorit nem mesélem el, mert nem akarom lelőni a poénját. Minden esetre szerintem meglátod benne a lényeget, amiért ajánlottam. :)))
Mi a hobbid?Mihez van jó képességed?Biztos van ilyen, azon a területen kellene próbálni dolgozni is.
Nálam az a baj, hogy a fizikai munkát nem bírom, nem is szeretem, szellemire képes lennék, de ahhoz meg a sznobok diplomát kérnek.Én is a gyereknevelésben találtam meg magam leginkább.És nagyon kreatív vagyok, tehát ezen a téren is tudnék ügyeskedni, ha találnék nekem való munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!