Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért akarom mindenáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarom mindenáron megmenteni a házasságomat? Normális ez?

Figyelt kérdés
Mindig ezt kaptam nevelés ként, hogy mindent meg kell beszélni és mindent meg lehet oldani, mindig mind a kettő fél hibás, ha gondok vannak...stb. A történet alább:
2013. okt. 9. 23:47
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
61%
igen, normális
2013. okt. 10. 00:00
 2/57 anonim válasza:
73%
Nincs történet "alább"...
2013. okt. 10. 00:01
 3/57 A kérdező kommentje:
A férjemről 5 év házasság után teljesen véletlenül kiderült, hogy egy éve elég szoros kapcsolatba került egyik kolleganőjével (szintén házas). Amikor kiderült, azt mondta nem történt köztük szexuális együttlét, beszélgettek és a problémáikat mesélték el egymásnak, viszont csók történt rendszeresen. MEgbeszéltük, hogy mi történhetett, hogy ide jutottunk és min fogunk változtatni, stb. Elfogadtam, hogy biztosan én is hibás voltam, úgyhogy ez van. Egy másfél hónapra rá kiderült, hogy folytatták a kapcsolatot és mondtam neki, hogy akkor váljunk el, mert ezt nem csinálom. Azt mondta ő nem akar, nem tudja miért csinálta, hülye volt, nem akar elveszíteni stb. Csak-csak belementem, hogy maradjunk együtt (van 2 pici gyerekünk). Azóta eltelt pár hónap és semmi nyoma, hogy bármerre is kacsingatna és már kezdtem volna tényleg megbocsájtani.. Azonban kiderültek újabb finomságok és így már kicsit máshogy fekszik a dolog. Még a házasságunk előtt ,a megismerkedésünk kb. 5. hónapjában megcsalt a volt barátnőjével. Úgyanis találtam egy akkori üzenetet,a miben az volt a szöveg, hogy "jó volt ma veled szeretkezni"... Illetve több nőnél is bepróbálkozott az utóbbi években. Amikor kiderült ez az egy éves viszony, mondtam neki, hogyha bármi van még, akkor mondja el, mert ha később kiderül, akkor már nem lesz visszaút. Azt mondta ő mindent elmondott. El kéne válnom, tudom, de mégsem tudom megtenni... Miért? Értelmes nőnek vallom magam mégis ragaszkodok egy ilyen emberhez..., mint egy idióta. Azért vagyok bizonytalan, mert azóta nem találok semmi nyomot, hogy rossz úton lenne, de mióta megtudtam ezeket, azóta, egyfolytában az van bennem, hogy úgyis újra megteszi, csak idő kérdése. Nem mondtam még el neki, hogy tudok ezekről, úgyhogy még a beszélgetés vár rám..., csak tudom hogy ennek a vége nem lenne jó... Hogyan lehet ezt normálisan kezelni?
2013. okt. 10. 00:09
 4/57 anonim ***** válasza:
100%
Hm, szerintem csak Te tudhatod, hogy mi a rentábilis. Nyilván 50% körül mozog a dolog... Ha a megjavított házasságban jobb (érzelmileg), mint kívüle, akkor javítsd meg, ha mindenképp kívüle jobb, akkor ne feccölj bele energiát, ennyi. Persze ez az, amit nehéz kisakkozni, hogy melyik verzió lenne a jobb....
2013. okt. 10. 00:12
 5/57 anonim ***** válasza:
100%

"Azért vagyok bizonytalan, mert azóta nem találok semmi nyomot, hogy rossz úton lenne"

Ez az. Nem őszinte veled, nem ismered az infókat, amik alapján dönthetnél.

Ő gondosan elhallgat előled mindent, amiről tudja, hogy nem tudnád elfogadni.

Itt erkölcsi gondok vannak vele, vagy világnézeti, mindegy, minek nevezzük. Itt több nő is van a történetben, akik ugyanígy szenvednek vele, mint Te, és akik ugyanígy nem látnak tisztán.

Nincs köztük olyan, aki megkeresett Téged, mert szeretne infókat egyeztetni a fiúról? Te nem akarsz?

2013. okt. 10. 00:15
 6/57 anonim ***** válasza:
73%

Még egy fontos dolog: betegséget nem "hozott" haza? Nekem az a minimális emberszámba vételhez tartozik, hogy ha elfogadom, hogy mással is van testi kapcsolata (csók éppen elég), akkor egyeztessen velem és a másik nővel a lehetséges fertőzésveszélyről, pl. ha a másik meg van fázva, herpeszes, stb. Ez nekem sokkal fontosabb, hogy az én és a gyerekeim egészségét ne veszélyeztesse, mint az, hogy most hogy illeszkedik az életünkbe ez a dolog.

És ezt a legalapabb dolgot nem teszi meg, ahogy látom!

És akkor az intim egészségről még nem is beszéltünk....

Főleg a kislányomat nem akarnám nőgyógyászatra vinni az otthon a fürdéskor vagy WC-zéskor az apjától elkapott nemi betegség miatt....:S

2013. okt. 10. 00:20
 7/57 A kérdező kommentje:
Ezzel az egy évessel beszéltem csak, de két normális szót nem tudtam kicsikarni belőle. A férjemet megkértem, előttem hívja fel, amikor azt hitte munkában van. Akkor azt mondta a csaj, hogy ő nem akarja tönkre tenni a házasságát és lezárják a kapcsolatukat. Aztán egy hónapra rá derült ki, hogy folytatták, akkor újra felhívtam, de rámcsapta a telefont. Akkor a férjem többször is mondta, hogy hívogatja, de nem veszi fel neki a telefont, illetve cégen belül is háromszor megkereste, de azt mondta , hogy eljött onnan és gyorsan lerázta.
2013. okt. 10. 00:20
 8/57 A kérdező kommentje:
Tudjátok az zavar igazán, hogyha a kapcsolatunk legelején, amikor az ember tényleg szerelmes, meg új, meg minden, már akkor megcsalt, akkor minek vett el feleségül? és hogyan tudott ilyen lelkiismerettel elvenni?
2013. okt. 10. 00:23
 9/57 anonim ***** válasza:
100%

Ezen gondolkozom én is. Azt tudod, hogy a nők, akik egyedül élnek, tovább élnek, mint a párban élő nők. A férfiaknál meg fordítva.

És azt is tudod, hogy a válást a nők szokták kezdeményezni, és a férfiak meg nem értik, csak néznek bután, mert azt hitték, jó a kapcsolat?

Na, ez azért van, mert tévesen ítélik meg, hogy mit engedhetnek meg maguknak benne, és mit tolerál nekik a nő.

Közrejátszhat az is, hogy a nő gazdasági függőségben van a férfitól, és a férfi ezért úgy kalkulál, hogy ha ki is derül a nő számára valami nemszeretem-dolog, nem fogja tudni/akarni hirtelen felrúgni a kapcsolatot, hanem "meg lehet beszélni", azaz meg tudja őt győzni, hogy fogadja ezt el, ami történt.

Neked volt/van másik kapcsolatod?

Gazdasági függőség van?

2013. okt. 10. 00:32
 10/57 A kérdező kommentje:
Nem nincs és nem is volt, én még szinte rá se néztem másra. És benne is kb ennyire bíztam meg, sajna. Nincs anyagi függőségünk. Közös hitel van a házon, de a tőkét én adtam a házhoz, ő meg tud menni az anyjához.
2013. okt. 10. 00:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!