Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarom mindenáron megmenteni a házasságomat? Normális ez?
"Azért vagyok bizonytalan, mert azóta nem találok semmi nyomot, hogy rossz úton lenne"
Ez az. Nem őszinte veled, nem ismered az infókat, amik alapján dönthetnél.
Ő gondosan elhallgat előled mindent, amiről tudja, hogy nem tudnád elfogadni.
Itt erkölcsi gondok vannak vele, vagy világnézeti, mindegy, minek nevezzük. Itt több nő is van a történetben, akik ugyanígy szenvednek vele, mint Te, és akik ugyanígy nem látnak tisztán.
Nincs köztük olyan, aki megkeresett Téged, mert szeretne infókat egyeztetni a fiúról? Te nem akarsz?
Még egy fontos dolog: betegséget nem "hozott" haza? Nekem az a minimális emberszámba vételhez tartozik, hogy ha elfogadom, hogy mással is van testi kapcsolata (csók éppen elég), akkor egyeztessen velem és a másik nővel a lehetséges fertőzésveszélyről, pl. ha a másik meg van fázva, herpeszes, stb. Ez nekem sokkal fontosabb, hogy az én és a gyerekeim egészségét ne veszélyeztesse, mint az, hogy most hogy illeszkedik az életünkbe ez a dolog.
És ezt a legalapabb dolgot nem teszi meg, ahogy látom!
És akkor az intim egészségről még nem is beszéltünk....
Főleg a kislányomat nem akarnám nőgyógyászatra vinni az otthon a fürdéskor vagy WC-zéskor az apjától elkapott nemi betegség miatt....:S
Ezen gondolkozom én is. Azt tudod, hogy a nők, akik egyedül élnek, tovább élnek, mint a párban élő nők. A férfiaknál meg fordítva.
És azt is tudod, hogy a válást a nők szokták kezdeményezni, és a férfiak meg nem értik, csak néznek bután, mert azt hitték, jó a kapcsolat?
Na, ez azért van, mert tévesen ítélik meg, hogy mit engedhetnek meg maguknak benne, és mit tolerál nekik a nő.
Közrejátszhat az is, hogy a nő gazdasági függőségben van a férfitól, és a férfi ezért úgy kalkulál, hogy ha ki is derül a nő számára valami nemszeretem-dolog, nem fogja tudni/akarni hirtelen felrúgni a kapcsolatot, hanem "meg lehet beszélni", azaz meg tudja őt győzni, hogy fogadja ezt el, ami történt.
Neked volt/van másik kapcsolatod?
Gazdasági függőség van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!