Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarom mindenáron megmenteni a házasságomat? Normális ez?
Ugyan ezeket vallom,45-50-es vagyok.Kiállni a végsőkig,amíg bírom és tudom,hogy az emberek 99%,már tized ennyinél réges-rég feladta volna.Az igaz szerelem megéri a küzdelmet,mégha végül nem úgy alakul,akkor is tudjam,hogy mindent megtettem....De még bízom,hogy úgy alakul,ahogy terveztük.
Épp most futottam össze egy közös ismerősünkkel,szó szerint a képembe vágta,hogy hülye vagyok,hogy még együtt vagyunk és hogy hallották/látták a dolgokat és azt hitték már nem.Mire mondtam,hogy nem tudhatod adott szituációban mit tennél és nem gondoltam volna,hogy ez lesz,de mégis ez van(hogy egyáltalán ilyen történik és hogy ezek után nem válunk szét).Eztán elhallgatott és mondta,hogy a Mi ügyünk.De holnap átjön vendégségbe,már most készülök lelkileg,mert azért az ilyenek ki tudnak borítani.Előre félek,hogy miket fog mondani (esetleg új infók jönnek,vagy a jelenlegi álláspontom fogja fikázni).... Köszi,hogy leírhattam.
Kedves Kérdező, szerintem te már régen túl vagy a "mindent meg kell tennem a házasságomért, addig nem válok"-on. Bőven megtettél mindent. Hűséges voltál, nevelted a gyerekeiteket úgy, hogy a férjed alig foglalkozott velük, frissen tartottad a szexuális életeteket. Ennek ellenére a férjed semmit nem tett a házasságért. Még össze se voltatok házasodva, még a kezdeti dúlalámúrba voltatok amikor megcsalt. Aztán meg két gyerekes apukaként a kolleganőjével hetyegett, ő volt a legjobb barátja helyetted, vele csókolózott helyetted, mert épp te a gyerekekkel voltál?? És most azzal takarózik, hogy na jó otthagyom a csajt ha ennyire hisztizel miatta??? Hát meddig akarja még rólad a bőrt húzni? Meddig akar még semmibe venni, megalázni? Megmondom egyébként meddig. Amíg hagyod. Mert mindenkivel csak azt lehet megtenni, amit enged a másiknak.
Kevesli az érzelmi kontaktot otthon? Akkor szóljon neked, együtt orvosoljátok a hiányt.
Sokallja az időt amit a gyerekekkel töltesz? Akkor mondja el neked, majd megszervezitek jobban az időt, megoldjátok a gyerekfelügyeletet alkalmanként.
Hiányzott neki, hogy nem vagy barátja, beszélgetőpartnere? Akkor mondja el a gondját és együtt találjatok ki valamit.
Nem tud olyan indokot mondani, ami miatt megbocsájtható lenne az, hogy ő más nőkkel fekszik le vagy éppen más nőkkel kavar, más nőt tekint legjobb barátjának, más nővel csókolozik (ha ott egyáltalán megálltak...) HÓNAPOKON KERESZTÜL téged kijátszva, megszervezve a hátad mögött (mert ez már kemény szervezést igényelt). Nincs ilyen ok, mert bármi gondja van a házassággal vagy veled, azt ne egy idegennel beszélje meg, hanem veled és a saját életeteket akarja szebbé tenni ne egy másik nőjét!!!! ALAP!
Milyen lenne már a világ, ha minden házas ember akinek gondja van otthon keresne magának egy idegent akivel szexel, csókolózik, aki a legjobb barátja lehet és a saját házasságát meg lesz@arná?? Milyen emberek lennénk már mindannyian akkor ha azt csinálnánk amit a férjed?
Igen, mindig két ember a hibás a kialakult helyzetért, de azért hogy a férjed nem veled hanem mással oldja a feszkót már csak is ő a hibás. Igen, meg kell tenni mindent a házasságunkért, de van egy határ. A férjed pedig már rég átlépte azt.
Kedves 44.!
"az éveken át tartó hazudozás, az esküvő előtti időkből is, amik ebben az évben derültek ki, elvették a bizalmamat"
Mik derültek ki?....
És igen, sokan csak akkor fognak változni, ha a nők (tömegesen!) nem fogadják el ezt a viselkedést, ezt a jellemet, és személyiségváltozás nélkül nem juthatnak már nőhöz. Mi lenne, ha nem az lenne a tét nekünk, nőknek, hogy lemondunk róluk inkább örökre, hanem csak az, hogy lemondunk róluk néhány évre?
Hogy értem ezt? Bízunk abban, hogy a többi nő is el fogja utasítani ezt a jellemet, és kénytelenek lesznek megváltozni, 1-2 év alatt kikupálódnak, és akkor majd újra alkalmasak lesznek partnernek. Tehát csak néhány évre kell lemondani róluk - de egyszerre kell ezt megtennünk.
Mit szóltok?
Ehhez persze tudatos és bátor nők kellenek, nem olyanok, akik nem merik megkeresni a feleséget, szeretőt, eltitkolt barátnőket, eltitkolt élettársakat, hogy tisztán lássanak.
Alapítok egy ilyen klubot, hordunk valami egyenszalagot, hogy így felismerjük egymást a szemléletünkről és segítsük egymást.
:)
51: Ahogy írod, rajta kívül mindenki látja a tényeket. De ő nem érzi, mit kockáztat.
Még azt megpróbálhatod, hogy nem a teljes szakítást fontolgatod úgy, hogy ő nem is tud róla, hanem 3-4 lépésre bontod, és lépésenként ultimátumot adsz neki, megmondod, mit szeretnél, és ha ő nem teszi meg, akkor megvonod tőle, amiket tőled kapni szokott: pl. ha 1 héten belül nem mond el mindent töviről hegyire, amiket eltitkolt előled és nem szembesít a barátnőivel, akkor nem alhat Veled egy szobában, nem főzöl, mosol rá, stb., Te találod ki, mi legyen ez, ez csak egy tipp volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!