Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért akarom mindenáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarom mindenáron megmenteni a házasságomat? Normális ez?

Figyelt kérdés
Mindig ezt kaptam nevelés ként, hogy mindent meg kell beszélni és mindent meg lehet oldani, mindig mind a kettő fél hibás, ha gondok vannak...stb. A történet alább:
2013. okt. 9. 23:47
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
Legtöbbször nappal dolgozik, de most 24 órában van. Úgyhogy reggel jön haza.
2013. okt. 10. 01:46
 32/57 anonim ***** válasza:
100%

De aranyos vagy :)

De arra gondoltam, hogy próbáld meg komolyan csinálni, és ne direktbe (mint az, hogy ne hagyjon egyedül, mert elvisznek), mert akkor abból könnyen rájön, hogy nincs miért félnie.

És húzódj el az ölelésétől, mint akit zavar (remélem van azért közeledési szándéka), és legyél kicsit hidegebb. Nem nagyon, csak, h észrevegye a változást, amit nem tud mire vélni. Nem nagyon tudom máshogy leírni. Egyáltalán nem biztos, hogy én is meg tudnám tenni.

Én voltam, aki az előbb a féltékennyé tevést javasolta. Hátha történne valami, ha látná, hogy már nem feltétlenül ő a szíved csücske.

2013. okt. 10. 01:49
 33/57 anonim ***** válasza:
100%

Budapesti vagy? Szervezünk Neked ál-randikat...:)

Vagy megfigyeljük a férjedet.:)

Jutányos áron, kevesebbért, mint a magánnyomozó.:)

2013. okt. 10. 01:56
 34/57 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nagyon önző és ezzel mást nem érnék el, minthogy azt mondaná, hogy hanyagolom és még én lennék a hibás. Sosem volt szexuális problémánk. Hetente 3-4 szer együtt vagyunk. Amikor beszéltem vele erről az egy éves csajról is, akkor is, azt mondta, hogy a szex jó közöttünk, "állítólag", ezért nem is feküdt le vele. Hanem az a baja, hogy a gyerekek vették át a helyét és őket dédelgetem helyette. Elmondtam neki, hogy az első években nagyon fontos, hogy a legtöbb szeretetet és törődést kapják és próbálja felfogni, hogy a gyerekeink csak pár évig igénylik ezt a törődést, utána újra egymáséi lehetünk, de nem tudom mennyire fogta fel.
2013. okt. 10. 01:57
 35/57 A kérdező kommentje:
:) Jó lenne:) sajna nem pesti vagyok...
2013. okt. 10. 01:58
 36/57 anonim ***** válasza:
90%
De hogy tudsz vonzódni hozzá, ha közben lelkileg kételkedel benne? Hogyhogy nem undorodsz tőle, ha tudod, hogy átver? Hogy tudod babusgatni, cirógatni.... jujj!
2013. okt. 10. 01:59
 37/57 A kérdező kommentje:
Hát ez egy nagyon kettős dolog... Borzalmas. Amikor itthon van, akkor tudom, hogy velem van és itt van mellettem.. és az jó és amikor cirógatom akkor is sokszor az jár az eszemben, hogy vajon elég ez neki vagy majd megint megy keresgélni... Amikor együtt vagyunk is sokszor eszembe jut, hogy miket üzengetett a nőnek. Eddig próbáltam rávenni magam, hogyha megbocsájtok, akkor megbocsájtok és megpróbálom elfelejteni, de most ezekkel az új infókkal, már nem nagyon megy.
2013. okt. 10. 02:03
 38/57 anonim ***** válasza:

Szerintem a megbocsátás kétemberes feladat. az első: neki kell megértenie, mit ártott, és beleérezni, é sazáltal rádöbbenni, hogy az milyen rossz, és evvel megszerezni az immunitást, hogy soha többé ne legyen rá képes. És bocsánatot kérni. Na, ekkor jön képbe az az érzelmi munka, a megbocsátás, amit Neked kell elvégezni.

Egyedül nem lehet.

2013. okt. 10. 02:07
 39/57 A kérdező kommentje:
Na ez az amit abszolút nem érzek. Felőle abszolút az jön le, hogy ő mennyire nagy dolgot tett azzal, hogy megszakította a kapcsolatot a nővel és ez a bizonyíték rá, hogy engem akar és kész. Semmi nem változott felőle azóta, ugyan olyan, mint volt. Semmi teperés, hogy kicsit könnyebb legyen nekem átlendülni...
2013. okt. 10. 02:10
 40/57 anonim ***** válasza:
40%

És azt tudod, hogy ilyen esetben Indiában egy nő nem magában keresi a hibát?

Hanem elmegy a fiú szüleihez, és közli velük, hogy nem készítették fel a gyereküket jól a házasságra, és tegyenek vele valamit, mert ez és ez a probléma.

Én a Helyedben megtenném.:)

2013. okt. 10. 02:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!