Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarom mindenáron megmenteni a házasságomat? Normális ez?
Nagyon érdekel, hogy mit mond a többi nőnek, ugyanis idén volt egy féléves kapcsolatom egy nős férfival, akinek az volt a sztorija, hogy a feleségének is 2 szerelmi kapcsolata is van, és úgy gondolják mindketten, hogy ez a sztenderd, ezért keresnek most a férjnek is, és lassan meggyőzött, hogy nem számít, hogy házasság, mert tartalmilag nem olyan, és annyit foglalkozott velem, mint egy egyedülálló, és mindig mesélte, hogy miket üzen nekem a felesége, hogy jöjjek már vele össze, mert ő nem bírja már ezt a tökölődést, a fenntartásaimat.
Fél év után láttam meg, hogy ez nem nagyon alakul abba az irányba, amiről elviekben tájékoztatva lettem, még csak bemutatás sem volt, amiben pedig az elején megállapodtunk, hogy a járás elején meglesz.
A feleséggel történt e-mail-váltásomból lett számomra teljesen egyértelmű, hogy egyáltalán nem úgy tudja a dolgokat, mint ahogy nekem elő lett adva, és szó sincs róla, hogy egyáltalán tudni akarna a létezésemről.
Ez a nő tudott rólam és a többi is a levelekből kiderül, hogy mindegyik benne volt a sunyulásban. A legtöbb férjezett. Ilyen válaszokat írtak. Pl.: Nem tudtam felvenni a telefont, mert ott volt az asszony.
Van közte olyan, akinél bepróbálkozott, akivel már találkoztam is és a férjét is ismerem, úgyhogy erről sztem itt nincs szó. Egyszerűen azért választott férjes nőket, hogy sunyulhasson.
"A legtöbb férjezett. Ilyen válaszokat írtak. Pl.: Nem tudtam felvenni a telefont, mert ott volt az asszony."
Ezt a nők írták neki?:))) Asszonyuk van a barátnőinek?
Ha több barátnőről tudsz, hogyhogy nem hoztad még szóba neki?
Miért hallgatsz?
Rosszul fogalmaztam :) a férjem írta ezt, de a nők is ilyeneket írtak, hogy most a férjemmel leszek a hétvégén, úgyhogy nem tudunk beszélni. stb.
Igazándiból nem látom értelmét beszélni róla, mert eddig is mindent tagadott. Mit beszélhetnék róla vele? Ezért nem tudok belekezdeni, mert csak azt a verziót látom, hogy elváljunk, azt meg nem akarom... Ezért érzem hülyének magam, hogy csak nyűglődöm, tudom, hogy meg kéne tenni, de nem tudok lépni..
Mert nem tudsz eleget. amit tudsz a férjedről, az mind vonzó, a taszító dolgokat meg csak kikövetkeztetted. Ha szembesülnél negatív infókkal, már akarnál válni.
Énnekem eszemben sem volna válni, hanem ki akarnám deríteni az igazságot. Az igazság pedig hatást gyakorolna rám, és akkor már nem lenne kérdés, mit tegyek.
Beszélj a nőkkel, deríts ki többet, tudj meg biztosat!
Fogadj magánnyomozót, figyeltesd meg laikussal, stb.,,... szerezz infót!
A leveleit hogyhogy olvastad?
Tudsz megfigyelőt tenni a számítógépére például? Megtudnád, hogyan, hol ismerkedik nőkkel. Van esetleg társkeresőn reglapja?...
Hát nyomtasd ki a leveleket, és tedd elé, és kérdezz rá, hogy melyik hogy volt.
Aztán a többit már írtam (gépfigyelő, társkereső, nők megkeresése, megfigyeltetés, fotóztatás, stb.) A múltat nyomozd ki, ne a jövőt!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!