Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért akarom mindenáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarom mindenáron megmenteni a házasságomat? Normális ez?

Figyelt kérdés
Mindig ezt kaptam nevelés ként, hogy mindent meg kell beszélni és mindent meg lehet oldani, mindig mind a kettő fél hibás, ha gondok vannak...stb. A történet alább:
2013. okt. 9. 23:47
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
100%
Írtad, eljár egyedül. Miért nem kérdezed meg, hova?:-o
2013. okt. 10. 01:16
 22/57 anonim ***** válasza:
90%
Figyelj, én házasságpárti és megbeszéléspárti vagyok. De ezt a házasságot szerintem ne mentsd meg, mert belerokkansz.
2013. okt. 10. 01:18
 23/57 anonim ***** válasza:
100%
Ne mentse meg, ha olyanok derülnek ki, de beszélje meg, derítse ki a tényeket, mert ha nem, abba is belerokkan.
2013. okt. 10. 01:19
 24/57 A kérdező kommentje:
Elég kreatív és jól hazudik, mint olvashattad. Hiába kérdezem hol van, mindig valami hihetőt mond, ami nagyjából úgy is van, csak közben egy egy fontos részlet kimarad.
2013. okt. 10. 01:20
 25/57 A kérdező kommentje:

Abban biztos vagyok, hogy a kapcsolatunk elejivel megcsalt, mert ott volt az üzenetben, hogy jó volt veled szeretkezni.

A másiknak ezt írta: szép lábikóid sem voltak még a nyakamba rakva, tehetnél valamit ez ügyben..., a többit nem tudom idézni, mert nincs kedvem újra olvasgatni, de kb ugyan ezek.

2013. okt. 10. 01:24
 26/57 anonim ***** válasza:
100%
24: Tehát hazudik és nap mint nap van ilyen fontos részletelhallgatás. Akkor miért mondod, hogy nem tudod rajtakapni, mert jófiú? Vagy a hazudozás Számodra nem válóok, csak a titkos kapcsolatok?....
2013. okt. 10. 01:26
 27/57 A kérdező kommentje:
Ezek már csak feltételezések, nem tudom biztosan. Pl. most is dolgozik. Tudom, hogy bent van biztosan, mert hallottam a kollégáját, akit ismerek, de hogyan bízhatnék meg benne, hogy esetleg reggel nem megy valamerre, míg hazaér. Vagy reggel nem fut e össze valakivel a cégnél, esetleg az egy évessel is akár...
2013. okt. 10. 01:32
 28/57 anonim ***** válasza:
100%

Alapból sosem tanácsolnék ilyet, mert gyerekes dolognak és butaságnak tartom, de elgondolkoztatott amit mondtál, hogy érzed, hogy most csak teszi a jófiút, de nem bízol benne, hogy újra megtenné.

Tedd féltékennyé.

Nem igazi férfival és nem is azt mondom, hogy csald meg meg. Csak kérd meg egy barátnődet, vagy testvéredet vagy valakit, hogy küldjön neked szokatlan időpontokban sms-t (nyilván mikor párod is otthon van), mutass zavart, ha számítógépezel, és éppen odamenne, gyorsan zárd be, amit néztél, töröld az előzményeket, stb. Kérdezgess nála furcsán, hogy mikor várható haza, de erősítesd meg vele többször is, hogy x időnél hamarabb nem ér haza, stb..

Előbb utóbb te leszel neki gyanús, és akkor talán ő akar téged beszélgetésre rákényszeríteni, mert fél, hogy elveszít, de akkor te mondhatod, hogy csak akkor, ha előbb végre ő is őszinte lesz.

Ha pedig azt hiszi, hogy csajozhat, hiszen te is pasizol, még mindig ott a lehetőség, hogy élesben lebuktasd, és akkor nyugodt szívvel tudsz véget vetni a kapcsolatnak.

Vagy az túl zavaros? Nem vagyok valami jó tanácsadó, de annyira megfogott, amiket írtál. Így nem lehet élni, és jobb ötlet nem jutott eszembe, hogy mit cselekedhetnél.

Bízom benne, hogy erős leszel, és rendben lesznek a dolgaid!

2013. okt. 10. 01:38
 29/57 anonim ***** válasza:
27: És mikor ment el ma dolgozni? Este? Hogyhogy éjjel dolgozik?
2013. okt. 10. 01:41
 30/57 A kérdező kommentje:
Próbálkozom ilyenekkel... de nem nagyon van rá hatással. Igaz én nem tudok hazudni és általában elpoénkodom. A múltkor is voltam a játszón a ygerekekkel és az egyik apuka bepróbálkozott nálam, akkor az előtt egy rendezvényen jött oda egy jóképű pasas, hogy hozott egy kis kekszet a gyereknek, nekem hozhat e valamit? Ezeket elmesélem neki, és mindig hozzá teszem, hogy ne hagyjon egyedül, mert elvisznek .. de nem igazán izgatja a dolog..
2013. okt. 10. 01:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!