Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért hisztizik most a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hisztizik most a feleségem, ha ebben állapodtunk meg? Miért tőlem várja a változás? Felfogja egyszer vagy váljak?

Figyelt kérdés

Nem voltam nagyon családpárti, de gyerekellenes sem. 7 éve vagyunk együtt, 3 éve házasodtunk össze mikor jött a gyerek. Előtte sem volt minta kapcsolat. De ő (látszólag) úgy fogadott el ahogy vagyok. Néha lelépek a barátokkal, vagy más nők vannak az életemben. Ezt tisztáztam vele, tisztességes voltam. Ő elfogadta. Gyereket szeretett volna, belementem. Nem bántam meg, nagyon szeretem a kislányom. Most újra terhes bár én nem akartam másodikat, de átvert, nem szedte a bogyókat. Lehet hormonális gondjai vannak, mert mióta újra terhes állandóan hisztizik, hogy ne menjek el, üljek otthon. Ami egyrészt oké elvárható lenne egy házasságban, de mi nem így állapodtunk meg, nem értem most hirtelen mi a baja. Egyébként eltartom, jól keresek, mindent megadok enni. Elfogadta az álláspontomat, ő döntött.

Nem tudom mit tegyek, mondtam, hogy váljunk el, továbbra is eltartom őket, és látogatom a gyerekeket. De válni nem akar, csak hogy változzak. De én meg az nem akarom, nekem kell a szabadság. Ha ő nem adja meg, akkor nem mellette. De nem akarom a gyerek(ek)et itt hagyni, vasárnapi apuka lenni, így mégiscsak kényelmesebb lenne mindenkinek. Őt is szeretem egyébként, csak nem úgy ahogy azt a társadalom elvárja manapság.

2012. dec. 28. 22:02
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/155 anonim ***** válasza:
21%
Utolsó, az szerintem nyilvánvaló, hogy az ember nem a hat év alatti gyerekével tárgyalja ki a szexuális életét... de miért kellene tizenévesen átvernie a Kérdezőnek? Miért ne mondhatná el szerinted nyugodtan, emelt fővel a gyerekeinek, hogy ők az anyjával nyitott házasságban élnek - akkortól, amikortól a gyerek ezt az infót már megérti, és képes a helyén kezelni???
2012. dec. 28. 23:50
 82/155 anonim ***** válasza:
25%
Házasságotok alatt a feleséged sejtésed szerint hányszor "ment" félre ?
2012. dec. 28. 23:57
 83/155 anonim ***** válasza:
62%
A tizenéves korszak a legérzékenyebb, ha eddig nem tapasztaltad volna. Ebben a korban biztos, hogy nem fogja a helyén kezelni a dolgot. Ha az én apám állna elém azzal, hogy születésed óta csalom anyádat, hát én legszívesebben szembe köpném.
2012. dec. 28. 23:57
 84/155 anonim ***** válasza:
80%
F@sza dolog lehet úgy üldögélni a feleségednek a fodrásznál, kozmetikusnál, hogy tudja, a fél város röhög rajt a másik fele meg sajnálja. És ne is akard elhitetni magaddal, hogy nem így van. Én nem várom el a férjemtől, hogy büszke lehessek rá, de azt igen, hogy ne röhögtessen ki sehol. Ha neked kevés egy nő, akkor ne élj házasságban. És igen, azon sem kell csodálkozni, hogy már másképp gondolkozik a feleséged mint 7 évvel ezelőtt, normális esetben az ember felnő az adott élethelyzetéhez.
2012. dec. 29. 00:01
 85/155 anonim ***** válasza:
79%

Lusta voltam elolvasni az összes kommentet, szóval csak néhányat futottam át...

Az jutott eszembe arról, hogy a feleséged elfogadta a ,,kikötéseket", hogy csak tesztelt, és megbuktál rajta azzal, hogy komolyan gondoltad őket. Egyébként ki kérte meg kinek a kezét?

Talán majd jön valami, amitől gyökeresen megváltozik a szemléletmódod, addig viszont hiába pampognak neked az emberek. Viszont a baba érdekében javaslom, hogy próbáld meg nem kikészíteni idegileg a feleségedet, nehogy a végén lássuk őt a híradóban, amiért falhoz csapkodta a gyereket - merthogy van ilyen.

Szimplán csak nem értékelsz semmit, ami komoly, és amiért felelősséget kell vállalni. És itt nem anyagiakban való támogatásról beszélek.

2012. dec. 29. 00:02
 86/155 anonim ***** válasza:
72%
Még az jutott eszembe, hogy te halál nyugodtan élnéd a kicsapongó életedet, míg a gyerekeid felnőnek? Nem f*snál minden egyes alkalommal, mikor hazajössz? Nem lenne lelkiismeret furdalásod minden egyes hazugságnál, hogy hova mész? Mindezt a gyerekeid szemébe? Ha meg mégis, ki akarna egy ilyen stresszes életet élni? Megéri ez neked?
2012. dec. 29. 00:07
 87/155 anonim ***** válasza:
69%

"Viszont a baba érdekében javaslom, hogy próbáld meg nem kikészíteni idegileg a feleségedet, nehogy a végén lássuk őt a híradóban, amiért falhoz csapkodta a gyereket - merthogy van ilyen."

Igen én is azt ajánlom hogy ezt fogadd meg,és húzd meg magad egy darabig!!!

2012. dec. 29. 00:11
 88/155 anonim ***** válasza:
6%

tegnap 23:57 - " Ha az én apám állna elém azzal, hogy születésed óta csalom anyádat, hát én legszívesebben szembe köpném." - talán, mert az én megitélésem szerinti HELYTELEN értékrendre, a magántulajdonlás-fetisistára vagy szocializálva:) Azt azért tudni kell, hogy az emberiség történelmében ez az egész szexuális hűség dolog a magántulajdonlással jött be, lévén a neolitikum embere, meg az ezt követő ókori kultúrák nem ismerték a DNS tesztet, ezért csak úgy lehetett követni a magántulajdon útját, ha szigorú korlátok és tabuk közé szorították az utódot eredményezhető aktust.

Szóval nekem meg ellenkezőleg, az "... én VÉREM" kezdetű dumáktól szorul ökölbe a kezem... nem azért, mert milyen életem párjával a kapcsolatom, hanem azért, mert milyen a magántulajdonláson alapuló társadalmi értékrenddel...

2012. dec. 29. 00:13
 89/155 anonim ***** válasza:
61%
te vagy a példaképük...
2012. dec. 29. 00:15
 90/155 anonim ***** válasza:
62%
szerintem szakemberre van szükséged, ne haragudj.
2012. dec. 29. 00:19
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!