Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisztizik most a feleségem, ha ebben állapodtunk meg? Miért tőlem várja a változás? Felfogja egyszer vagy váljak?
Nem voltam nagyon családpárti, de gyerekellenes sem. 7 éve vagyunk együtt, 3 éve házasodtunk össze mikor jött a gyerek. Előtte sem volt minta kapcsolat. De ő (látszólag) úgy fogadott el ahogy vagyok. Néha lelépek a barátokkal, vagy más nők vannak az életemben. Ezt tisztáztam vele, tisztességes voltam. Ő elfogadta. Gyereket szeretett volna, belementem. Nem bántam meg, nagyon szeretem a kislányom. Most újra terhes bár én nem akartam másodikat, de átvert, nem szedte a bogyókat. Lehet hormonális gondjai vannak, mert mióta újra terhes állandóan hisztizik, hogy ne menjek el, üljek otthon. Ami egyrészt oké elvárható lenne egy házasságban, de mi nem így állapodtunk meg, nem értem most hirtelen mi a baja. Egyébként eltartom, jól keresek, mindent megadok enni. Elfogadta az álláspontomat, ő döntött.
Nem tudom mit tegyek, mondtam, hogy váljunk el, továbbra is eltartom őket, és látogatom a gyerekeket. De válni nem akar, csak hogy változzak. De én meg az nem akarom, nekem kell a szabadság. Ha ő nem adja meg, akkor nem mellette. De nem akarom a gyerek(ek)et itt hagyni, vasárnapi apuka lenni, így mégiscsak kényelmesebb lenne mindenkinek. Őt is szeretem egyébként, csak nem úgy ahogy azt a társadalom elvárja manapság.
Nekem is ilyen apam volt. Anyam elfogadta ezt, nem volt boldogtalan. Apam titkolta elolem, csak a felnottek tul hulyenek nezik a gyerekeket... 1-1 telefonhivasbol rajottem mindenre!
A duhom iranta kiskorom ota nott, 17 evesen eljutottam oda, hogy hasbaszurtam.
Sajnos nem doglott meg. Szamomra o nem egy ember. O egy senki, akit legszivesebben megolnek.
(Amugy pszichiatrian kezelik ot mar 3 eve, mert beleorult ebbe a "nezetebe", amit te is vallasz. Keptelen megerteni, hogy miert ereztem en ilyen szintu haragot iranta.)
1. szerintem korrekt voltál vele és ez becsülendő (nőként én is hasonlóan gondolkodok bár nekem titkolnom kell :-)
2. a helyedben én most inkább rá és a 2 gyerekre koncentrálnék - vinné virágot neki, elvinném vacsizni, udvarolgatnék neki stb.... éreztetném h fontos nekem szeretem menyire kívánom még így is -- szal kényeztetném --lehet h kicsit elhanyagolva érzi magát
neki sem lehet egyszerű most kicsi gyerekkel otthon + a hormonok
majd ha megszületett a kicsi szépen lassan visszaállnék arra az életre amit megbeszéltetek
addig is sokat beszélgetnék vele
szerintem nem lenne olyan nagy áldozat a részedről ha szereted is a feleséged :-)
anno a második gyereknél és is sokkal érzékenyebb kiborulosabb voltam szülés után 2-3 hónappal lettem lelkileg olyan mint előtte
ha ezt kitudod várni akkor megint olyan lesz mint régen
Most erőlteted még pár évig ezt az elejétől kompromisszumos hülyeséget, de mégis kit akarsz ezzel átverni, csak eltolod a döntést. Hagyd ott, neki kiheverni később se lesz egyszerű, de legalább hamarabb találhat új embert magának.
Te meg hülye vagy hogy puszta "elvárásból" eltartod őket, mert sajnáltad eddig otthagyni.
Ebbe a megállapodásba biztos csak kényszerből ment bele a feleséged, mert nagyon szeret, és azt gondolta hogy mellette majd úgyis megváltozol. Ilyen helyzetbe, amilyenbe kényszeríted, egyszerűen nem lehet boldognak lenni. Tehát az sose fog eljönni, hogy a feleséged azt gondolja hogy "minden tök jó, szeretjük egymást, néha félrek.r, semmi gond nincs ezzel." Nincs az az élő ember aki megbékél azzal, hogy állandóan megalázzák. Te is csak addig mondod, hogy nyugodtan megcsalhat, amíg meg nem teszi. Valószínűleg ő tisztel annyira hogy nem teszi ezt meg veled.
Megérdemelnéd hogy vasárnapi apuka legyél, mert egyrészt a feleséged jobbat érdemel, és úgy nem fog találni ha te mindig útban vagy. Másrészt a gyerekek hidd el, tudni fogják hogy milyen ember vagy, és azt fogják látni hogy tőled szenved az anyjuk.
Egyáltalán nem fiziológiai szükséglet a megcsalás, attól vagyunk emberek hogy tudunk gondolkozni, és nem az ösztönök uralnak minket (egy szintig).
Ráadásul gondolom azoknak is kamuzol akikkel lefekszel. Remélem a feleséged erős lesz és egyszer megunja ezt a helyzetet, és két hetente 3 órára látod a gyerekeid.
L21
utolsó
miért kell h megváltoztassa az egyik ember a másikat ha együtt élnek és miért várja ezt el ?
te mit szolnál hozzá ha a párod olyan elvárásokat tenne elé ami ellenkezik a természeteddel ?
volt egy megállapodás amit az egyik fél a másik belegyezése nélkül fel akar rúgni de az okát nem mondja el és nem hajlandó erről beszélni sem
másik miből gondolod h kényszerből döntött így a nő ?
meg lett mondva neki h ez van ha így is elfogadsz akkor örülök neki hanem akkor tovább lépek
ebbe a kapcsolatba mind a ketten beletesznek és ki is vesszek ki ezt ki azt
és aki azt gondolja h kevesebbet kap mint amit beletesz annak illene ezt a másik fele lekommunikálni nem pedig sértetten hisztizni
nekem a párom megmondta neki bőven elég 4-5 havonta egy kis sex ha nekem ez kevés nyugodtan keressek aki ezt kielégíti
tudatában van h vannak szeretőim és lesznek is
de van közös gyerekünk együtt élünk nyugi szeretett van de a szexuális életemhez nem sok köze van :-)
viszont ha ezt ö egyszer csak elkezdené nehezményezni akkor nagyon berágnák rá mert nekem semmi az amit azon a téren nyújtani tudd és nem hiszem h joga lenne elvárni h évente 2-3x bújjak csak ágyba
ezt muszáj, nem off, szerintem köze van a dolgokhoz.
HA EGY GYEREK SZIDALOMBAN ÉL,
MEGTANULJA AZ ÍTÉLKEZÉST.
HA EGY GYEREK HARAGBAN ÉL,
MEGTANULJA A HARCOT.
HA EGY GYEREK FÉLELEMBEN ÉL,
MEGTANULJA A RETTEGÉST.
HA EGY GYEREK SZÁNALOMBAN ÉL,
MEGTANULJA AZ ÖNSAJNÁLATOT.
HA EGY GYEREK GÚNYBAN ÉL,
MEGTANULJA A SZÉGYENT.
HA EGY GYEREK FÉLTÉKENYSÉGBEN ÉL,
MEGTANULJA AZ IRIGYSÉGET.
HA EGY GYEREK SZÉGYENBEN ÉL,
MEGTANULJA A BŰNBÁNATOT.
HA EGY GYEREK BÍZTATÁSBAN ÉL,
MEGTANULJA AZ ÖNBIZALMAT.
HA EGY GYEREK MEGÉRTÉSBEN ÉL,
MEGTANULJA A TÜRELMET
.
HA EGY GYEREK HELYESLÉSBEN ÉL,
MEGTANULJA MAGÁT SZERETNI.
HA EGY GYEREK ELISMERÉSBEN ÉL,
MEGTANULJA HOGY JÓ, HA CÉLJA VAN.
HA EGY GYEREK TISZTESSÉGBEN ÉL,
MEGTANULJA AZ ŐSZINTESÉGET,
MEGTANULJA, MI AZ IGAZSÁG ÉS BECSÜLET.
HA EGY GYEREK BIZTONSÁGBAN ÉL,
MEGTANULJA HOGY BÍZZON MAGÁBAN
ÉS A TÖBBIEKBEN.
HA EGY GYEREK NYUGALOMBAN ÉL,
MEGTANULJA MEGTALÁLNI A SAJÁT BÉKÉJÉT.
ilyen ember ne vállaljon gyereket mint Te többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!