Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisztizik most a feleségem, ha ebben állapodtunk meg? Miért tőlem várja a változás? Felfogja egyszer vagy váljak?
Nem voltam nagyon családpárti, de gyerekellenes sem. 7 éve vagyunk együtt, 3 éve házasodtunk össze mikor jött a gyerek. Előtte sem volt minta kapcsolat. De ő (látszólag) úgy fogadott el ahogy vagyok. Néha lelépek a barátokkal, vagy más nők vannak az életemben. Ezt tisztáztam vele, tisztességes voltam. Ő elfogadta. Gyereket szeretett volna, belementem. Nem bántam meg, nagyon szeretem a kislányom. Most újra terhes bár én nem akartam másodikat, de átvert, nem szedte a bogyókat. Lehet hormonális gondjai vannak, mert mióta újra terhes állandóan hisztizik, hogy ne menjek el, üljek otthon. Ami egyrészt oké elvárható lenne egy házasságban, de mi nem így állapodtunk meg, nem értem most hirtelen mi a baja. Egyébként eltartom, jól keresek, mindent megadok enni. Elfogadta az álláspontomat, ő döntött.
Nem tudom mit tegyek, mondtam, hogy váljunk el, továbbra is eltartom őket, és látogatom a gyerekeket. De válni nem akar, csak hogy változzak. De én meg az nem akarom, nekem kell a szabadság. Ha ő nem adja meg, akkor nem mellette. De nem akarom a gyerek(ek)et itt hagyni, vasárnapi apuka lenni, így mégiscsak kényelmesebb lenne mindenkinek. Őt is szeretem egyébként, csak nem úgy ahogy azt a társadalom elvárja manapság.
Kérdező!
Tényleg nem zavarna,ha olykor más kezelgetné?
Nem akarok vele semmi "művelni", nem akarom, hogy szenvedjen, azt akarom hogy boldog legyen, mert szeretem mint nőt, mint embert. Már leírtam, hogy mi a véleményem a szexről, hűségről, ez nem fog változni. Max én változtatok, bár nem tudom meddig mehet valami saját maga ellen.
Azért vettem el, azért született gyerekünk, mert hittem benne, hogy boldogok vagyunk mindketten, és nagyon jó kis család leszünk akár életünk végéig. Mert minden adott hozzá. Ezt ő elfogadta, és megkockáztatom, hogy boldog is volt.
ma 23:25 - erre is van esély, egy gyerek leggyakrabban vagy hasonló értékrendet fog választani mint a szülei, vagy pont az ellenkezőjét... csak hát ez mindenféle értékrend esetén így van, és igaz.
Az egy másik kérdés, hogy az ember általában nem örül, ha a gyereke az övével ellenkező értékrendet vall, és többnyire nem is tudja ezt a helyzetet jól kezelni. Ahhoz már az intelligencia egy foka kell, hogy ezt mindkét fél tudomásul vegye, és egyik se akarja a sajátját a másikra tukmálni, hanem elfogadja, hogy neki az a jó, amiben ő él.
Mennyi válasz....
Te jó Isten......
(nem írok semmit, mert én szeretem a feleségemet és hűséges is vagyok hozzá)
boldogok vagytok ak a kerdesbe mer szerepel h valjak?
nemtudod neki megbocsatani h nemmonta el h terhes?
de o elviseli h csalod
Boldogok voltunk mindaddig míg nem jött azzal, hogy változtassak. Nem hiszem, hogy csak addig nem vettem észre, mert éreztem amikor változott, kérdezgettem is, először nem mondott semmit, majd ezt. Szóval eddig nem szenvedett ettől. Legalábbis így gondolom.
Én mint már írtam túlléptem azon, hogy a második gyerekkel terhes lett. Mivel tudom, hogy fontos neki, hogy legyen testvére a gyerekünknek. Lehet egy idő után bele is mentem volna a kedvéért, de ő kiskorkülönbséget akart. De ez már mindegy. Nem tudom miért írtam.
58-as vagyok.
Nincsenek szövegértési problémáim, csak amíg normális mondatokba foglaltam a gondolataimat, te kiegészítetted még plusz infókkal a topikot, nem tudtam elolvasni.
Oké, egy héten egyszer nem vagy a lányoddal. Na és? Azon az egy napon te csalod a feleséged X másik nővel, aki történetesen a te 2 gyerekeddel van otthon. Ez nem mentség semmire, hogy "csak egy napot" vagy el.
A másik, minden hazugság kiderül egyszer. Lehet, hogy most még a gyerek kicsi, könnyű neki hazudni. De tiniként nehezebb lesz átverni. Akár egy idegen parfüm illata a ruhádon, akár egy éppen bejövő hívás egy ismeretlen nőtől... bármi boríthatja a bilit. Mondjuk én még azt is kinézem az asszonykádból, hogy bosszúból elmondja a gyerekednek, hogy te egy gonosz szörnyeteg módjára állandóan megcsalod őt, mert éppen megbántottad, vagy csak mert mártírkodni támadt kedve.
Nem egy nap, pár óra. Amíg a feleségem kozmetikusnál, fodrásznál van stb., én vagyok vele, vagy a kiscsaj aki vigyáz rá. Ez sem kevesebb idő. De nem is attól lesz valaki jó szülő, hogy 24 órát a gyerek mellett ül.
Nem fogja elmondani direkt, mert nem hülye. Nem fog úgy szivatni, hogy szemétnek állít be a gyerek előtt, nem okozna fájdalmat kicsinyesség miatt, jó anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!