Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért hisztizik most a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hisztizik most a feleségem, ha ebben állapodtunk meg? Miért tőlem várja a változás? Felfogja egyszer vagy váljak?

Figyelt kérdés

Nem voltam nagyon családpárti, de gyerekellenes sem. 7 éve vagyunk együtt, 3 éve házasodtunk össze mikor jött a gyerek. Előtte sem volt minta kapcsolat. De ő (látszólag) úgy fogadott el ahogy vagyok. Néha lelépek a barátokkal, vagy más nők vannak az életemben. Ezt tisztáztam vele, tisztességes voltam. Ő elfogadta. Gyereket szeretett volna, belementem. Nem bántam meg, nagyon szeretem a kislányom. Most újra terhes bár én nem akartam másodikat, de átvert, nem szedte a bogyókat. Lehet hormonális gondjai vannak, mert mióta újra terhes állandóan hisztizik, hogy ne menjek el, üljek otthon. Ami egyrészt oké elvárható lenne egy házasságban, de mi nem így állapodtunk meg, nem értem most hirtelen mi a baja. Egyébként eltartom, jól keresek, mindent megadok enni. Elfogadta az álláspontomat, ő döntött.

Nem tudom mit tegyek, mondtam, hogy váljunk el, továbbra is eltartom őket, és látogatom a gyerekeket. De válni nem akar, csak hogy változzak. De én meg az nem akarom, nekem kell a szabadság. Ha ő nem adja meg, akkor nem mellette. De nem akarom a gyerek(ek)et itt hagyni, vasárnapi apuka lenni, így mégiscsak kényelmesebb lenne mindenkinek. Őt is szeretem egyébként, csak nem úgy ahogy azt a társadalom elvárja manapság.

2012. dec. 28. 22:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/155 anonim ***** válasza:
18%

"Mi a fene hiányzik,hogy nem állsz meg mellette?"

Jaj, hát leírta: a fiziológia! ;)

Kérdező, kívánom, hogy jöjjön be neked az élet, de nem vagy családfőnek való. Szorri.

2012. dec. 28. 22:50
 42/155 anonim ***** válasza:
65%
Nyilvan a feleseged sem a legjobb utat valasztotta, es bar sejtelmem sincs, mit szeret rajtad, de az, hogy veled/veletek nonek fel a gyerekek, 'szeretetben' -velemenyed szerint, ez az elgondolas nagyon szep.. Alom! Erezni is tudni fogjak, hogy milyen kapcsolatban eltek, a lanyod biztos szeretni fog, de remelhetoleg elkeruli az ilyen szabad gondolkodasu pasikat, mint te vagy, ha fiad lesz, nagy eselyel viszi tovabb a peldat, viszont az egeszben azt latod a legnagyobb bajnak, hogy mit szegett meg a feleseged, pedig az a gaz, hogy mar 10eves korban felismerik a szituaciot, es nem mondhatod azt, hogy draga gyerekem, anyad megszegte a szavat, en szabadnak szulettem, stb., vagy hogy magyarazod meg a gyerekeidnek? Ok sem hulyek, es csak azt fogjak latni, hogy anya nem boldog, ha jatszani akarnak pl 3hetig minden este, te meg tolod el oket? Egy szo, mint szaz: te sem vagy kulonb, fuggetlenul attol, hogy mit tett, mar megnosulni se kellett volna, gondolhattad, hogy eselyes, hogy a feleseged esetleg meggondolja magat. A gyerekeket sajnalom nagyon.
2012. dec. 28. 22:53
 43/155 A kérdező kommentje:

Nézd életem felénél tartok kb, ezért még nem húznám le magam a wc-n ha megengeded :) Ugyanannyi lehetősége van egy negyvenesnek is mint egy huszasnak. Sőt.

Nem kell a feleségemet sem sértegetni. Nem bolond, egyszerűen nem vak, nem önámító. Neki is belefért eddig (nem értem most miért nem) tudja hogy szeretem.

2012. dec. 28. 22:53
 44/155 anonim ***** válasza:
67%
addig oke h megbeszeltetek. de csak addig amig ti ketten vagytok. de mar 4vagytok. gondolhatnal rajuk is nemcsak magadra!
2012. dec. 28. 22:55
 45/155 A kérdező kommentje:
Azon már késő gondolkodni, hogy tudhattam volna hogy egyszer úgy kell fel, hogy ja mégis más elveim vannak. Honnan tudtam volna? Ha tudom nem vállalok vele gyereket. Bár örülök, hogy megtettem, és van egy kislányom. Ha 50 évvel korábban vagyunk semmi gond, manapság olyan nagy divat a hűség. Egyszerű kisajátítási, önző vágy
2012. dec. 28. 22:57
 46/155 anonim ***** válasza:
24%
ma 22:55 - és szerinted Kérdező egy gyereket vállalt (egy másikat meg ugye a nyakába pakoltak), vagy a saját élete tönkretételét?
2012. dec. 28. 22:58
 47/155 anonim ***** válasza:
69%
Mert az nem önző dolog, hogy a családodat szorítod háttérbe a kicsapongásaid miatt, és hogy ezzel a gyerekeid lelkivilágát teszed tönkre :) Legalább rájuk lennél tekintettel....
2012. dec. 28. 23:00
 48/155 A kérdező kommentje:

Még egyszer:

Azt beszéltük meg, hogy ha úgy alakul senkinek nem kell nemet mondani egy menetre. Egyszerűen jól érzi magát az ember. Nem keverem a szexet azzal, amikor a feleségemmel szeretkezek, érzelmeim csak iránta vannak. Nem fogok senkibe beleszeretni. Mert nem adnám fel a családot, őt. A szex csak szex. Nem tudom miért kell ennek olyan nagy jelentőséget tulajdonítani.

És így vállaltuk a kislányunkat is. Szóval nem úgy volt megbeszélve, hogy míg ketten vagyunk.

2012. dec. 28. 23:01
 49/155 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy a feleségedet kérdezted már, hogy mi, miért változott meg benne? :)
2012. dec. 28. 23:01
 50/155 A kérdező kommentje:
Miért szorítanám háttérbe a gyereket? Nem fogok 18 évig mellettük ülni a nap minden percében. A feleségem sem teszi. Van élet gyerek mellett. Eleget vagyok a kislányommal, nem érzem magam rossz apának. Az mitől jobb, ha valaki mindennap munka után leül gépezni,tv-zni vagy beül a kocsmába? Én mondjuk hetente nem vagyok vele este. (nem mindig nő miatt) Ennyi azért gondolom megengedett
2012. dec. 28. 23:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!