Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisztizik most a feleségem, ha ebben állapodtunk meg? Miért tőlem várja a változás? Felfogja egyszer vagy váljak?
Nem voltam nagyon családpárti, de gyerekellenes sem. 7 éve vagyunk együtt, 3 éve házasodtunk össze mikor jött a gyerek. Előtte sem volt minta kapcsolat. De ő (látszólag) úgy fogadott el ahogy vagyok. Néha lelépek a barátokkal, vagy más nők vannak az életemben. Ezt tisztáztam vele, tisztességes voltam. Ő elfogadta. Gyereket szeretett volna, belementem. Nem bántam meg, nagyon szeretem a kislányom. Most újra terhes bár én nem akartam másodikat, de átvert, nem szedte a bogyókat. Lehet hormonális gondjai vannak, mert mióta újra terhes állandóan hisztizik, hogy ne menjek el, üljek otthon. Ami egyrészt oké elvárható lenne egy házasságban, de mi nem így állapodtunk meg, nem értem most hirtelen mi a baja. Egyébként eltartom, jól keresek, mindent megadok enni. Elfogadta az álláspontomat, ő döntött.
Nem tudom mit tegyek, mondtam, hogy váljunk el, továbbra is eltartom őket, és látogatom a gyerekeket. De válni nem akar, csak hogy változzak. De én meg az nem akarom, nekem kell a szabadság. Ha ő nem adja meg, akkor nem mellette. De nem akarom a gyerek(ek)et itt hagyni, vasárnapi apuka lenni, így mégiscsak kényelmesebb lenne mindenkinek. Őt is szeretem egyébként, csak nem úgy ahogy azt a társadalom elvárja manapság.
"Mi a fene hiányzik,hogy nem állsz meg mellette?"
Jaj, hát leírta: a fiziológia! ;)
Kérdező, kívánom, hogy jöjjön be neked az élet, de nem vagy családfőnek való. Szorri.
Nézd életem felénél tartok kb, ezért még nem húznám le magam a wc-n ha megengeded :) Ugyanannyi lehetősége van egy negyvenesnek is mint egy huszasnak. Sőt.
Nem kell a feleségemet sem sértegetni. Nem bolond, egyszerűen nem vak, nem önámító. Neki is belefért eddig (nem értem most miért nem) tudja hogy szeretem.
Még egyszer:
Azt beszéltük meg, hogy ha úgy alakul senkinek nem kell nemet mondani egy menetre. Egyszerűen jól érzi magát az ember. Nem keverem a szexet azzal, amikor a feleségemmel szeretkezek, érzelmeim csak iránta vannak. Nem fogok senkibe beleszeretni. Mert nem adnám fel a családot, őt. A szex csak szex. Nem tudom miért kell ennek olyan nagy jelentőséget tulajdonítani.
És így vállaltuk a kislányunkat is. Szóval nem úgy volt megbeszélve, hogy míg ketten vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!